10 top citatov spremembe ali transfuring realnosti ruskega avtorja, genija Vadima Zeland vam bo spremenilo pogled na usodov. Kdo je Vadim Zeland? Do razpada Sovjetke zveze se je ukvarjal s kvantnim raziskovanjem, sedaj se ukvarja s pisanjem. Transfuring realnosti bi moral pomagati ljudem, da dosežejo osebne cilje.

Ključna misel Zelandove teorije je: “Resničnost obstaja neodvisno od nas, vse do tedaj, dokler se s tem strinjamo. “

In kolikor so njegove teorije delovale kot sumljive, ima to kar govori, težo. 10 top citatov ali ključev je skrivnost ustvarjanja življenja po želji. Spoznajmo jih.

1.Citat – zadovoljni v slabem času

1 Naučite se biti zadovoljni v slabem času, čakanja v vrsti, zastoja, problemov, bilo katere negativnosti. Takšen poseben mazohizem bo s časoma in postopoma razčistil nebo nad vami in vašim svetom. Ostane vam samo to, da razmislite v kakšno korist se bo spremenila ena ali druga neprijetna situacija. In tako tudi bo – sami se boste o tem prepričali.

2. Citat: namera in inspiracija

2. Ko boste prenehali samo želeti in boste imeli namero in inspiracijo, tedaj boste to tudi dobili.

3.Citat: Mir in zaupanj v čakanju

3. Najtežje je čakati in pri tem ohraniti mir gospodarja situacije. Nujno je potrebno izdržat izpit pavze, tedaj ko se nič ne dogaja.

4. Citat: Ogledalo

4. Kadar sevate in izražate nezadovoljstvo z nečim ali se pritožujete nad nečim – na vlado, javnim uslužbencem, sodelavcem, šefom, vremenom, prijateljem, sorodnikom, otroci… – vi dajete v ogledalo svojega sveta grdo sliko in dobivate odgovor nazaj v svojo resničnost.

5.Citat: Biti svoj

5. Dovolite si, da ste svoji – to pomeni, da sprejemate sebe z vsemi svojimi pomanjkljivostmi. In dovolite drugim, da so drugačni. Odstranite od njih projekcijo svojih pričakovanj. Kot rezultat tega se situacija sama rešuje.

6. Citat: vaš projektor

6. U svoji resničnosti imate ta film, ki se vrti v vašem “projektorju”. Kar narišete, to boste tudi videli.

Edini problem je, ker ljudje delajo popolnoma nasprotno; kar vidijo to tudi rišejo. Vidite razliko?

7.Citat: fokus na cilj, ne na sredstva

7. Čudež se dogaja samo v tem slučaju, če podirate običajne stereotipe in ne mislite na sredstva za doseganje cilja, pač pa le o samem cilju.

8.Citat: Prebuditev

8. Če se vam kdaj zazdi, da “niste iz tega sveta” ali da s tem svetom nekaj ni v redu” pomeni, da ste se že skoraj prebudili – čudovito.

9. Citat: Grem proti cilju

9. Če trdno in vztrajno vrtite v mislih svoj film in greste proti cilju, realnost bo slej ko prej prišla v skladu z njim. Realnost preprosto nikjer ne izgine – takšna je njena narava. Niste vi odvisni od realnosti, pač pa je ona od vas. Vprašanje je samo v tem, kdo je gospodar iniciative.

10.Citat: Ne smete se nikoli razočarati v življenje

10. Kaj ne smete delati – razočarati se v svoje življenje. Ne smete misliti, da je on neuspešen. Niti v enem trenutku ne smete tako misliti! V življenju ni nič zaman. In vse še nastaja – v bilo katerem času, pod bilo katerimi pogoji in okoliščinami.

vir: bebamur, Transfuring realnosti Vadim Zeland

vadim zeland

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja