Nikola Tesla je rekel:” Vse je Svetloba. V enem svetlobnem žarku je cela generacija prednikov!”

1.mit: Svetloba je samo vidna

Svetloba je elektromagnetno valovanje na različnih valovnih dolžinah. In spekter celotne lestvice svetlobe je le majhen delček vidne svetlobe. In mi mislimo, da je to vse kar obstaja. Če nekdo vidi malo iznad vidne svetlobe, pa menimo, da je to čudež ali pa sposobnosti, ki so nadnaravne.

Spoznanje 1: vsak človek lahko razvije subtilnost zaznavanja energij. Dvig zavesti je pot k Bogu, ki ima pot v obe smeri: v svojo globino duše in v višino proti zvezdam. Meditacija naredi, da se možgansko valovanje uglasi in takrat je pripravljen teren, da s pravilno mislijo in besedo lahko upravljamo. Izrazimo cilj in ga pripeljemo iz nevidne svetlobe v vidno. 🙂

2. mit: Svetloba je vedno harmonična

Ljudje nismo ločeni med seboj. Smo kot celice na valu. In zato smo preko svetlobe povezani. O tem je govoril Rudolf Steiner, član teozofskega društva, o povezanosti človeka s planeti, zvezdami. In ugotovil, da obstaja človek kot nek delček v tem urnem mehanizmu. Ta urni mehanizem dela natančno, harmonično, kjer ni bolezni in vse je le svetloba, ljubezen in radost. Ni mogoče, da bi nekoga poškodovali ali mu želeli slabo, ker bi to pomenilo, da delamo to sebi.

Spoznanje 2: Svetloba, ki prihaja od Sonca nas uglaša na ta ritem. Ker je tudi ona uglašena na ritem Vesolja. In ima svoje cikle. Na primer, od 21.12 do 25.12 je rojstvo treh zvezd severnic, takrat pridejo v astrološko poravnavo. Takrat se začne nov cikel. Česa? Življenja. Spomladi bo ponovno vse zraslo. Cvetlice se bodo prebudile, živali, ..vse je to narava, ki je del Stvarnika. Vendar ne gre samo za naravo, gre tudi za človeka in njegovo življenje. Človek lahko, ker je narejen po podobi Stvarnika, posadi seme – idejo in jo, če ima strukturirano zavest in znanje kako se gradi Svet, pripelje v realnost. Tako se gradi Svet. Svetloba, pripelje stvari iz vidnega v nevidno. Če je svetloba izven ritma, kar je umetna svetloba mobilnikov in omrežja 5G – potem postajamo razglašeni, naša telesa namesto, da igrajo pesem življenja, čedalje bolj postajajo pod stresom. Rešitev je v tem, da dvigamo zavest in upravljamo. Dr.Grigorij Grabovoj je dal znanje kako se to naredi.

3.mit: Svetloba nima vpliva na prihodnost in preteklost

Obstaja svetloba, ki ni elektromagnetno valovanje – je svetloba toka Večnosti. To je svetloba etra. Eter je nevidni element, ki je prisoten povsod, kot satelitski valovi. Eter je 5.element. Iz njega izhajajo ostali 4 elementi. Ogenj, voda, zemlja, zrak. Ti štirje elementi so gradniki življenja in vseh stvari. Svetloba toka večnosti je Stvarnikova svetloba, ki jo aktiviramo v telesu z lastno zavestjo, ki jo strukturiramo in znanjem Duše. Znanje je tukaj smatrano kot Svetloba Duše. Duša je Stvarnikova in je vse kar obstaja. Je tako v celicah, kot v zvezdah. Bog je rekel:” JAZ SEM povsod. Dvigni kamen in tam me najdeš, …” Zato je naša edina naloga, da razvijamo zavest in vrline. Ljubezen, svetloba, radost so pojmi, ki gradijo Svet.

Izobraževalni sistem dr.Grigorija Grabovoja govori o tem, da se lahko mi z mentalnimi koncentracijami, ki jih je on dal, vrnemo v času in na življenjski liniji s svetlobo toka večnosti vse osvetlimo in tako gredo dogodki v Normi naprej. Ker mi v sedanjosti živimo preteklost. Seveda se tega ne zavedamo, vendar je tako ustrojen Svet. Nekateri delajo diagnostike karme. Vendar to nima smisla, tako kot nima smisla se pogovarjati o bolezni. Moja stara mama je rekla:”drek bolj mešaš, bolj smrdi.” Lahko rešimo vse težave tako, da se naučimo koncentracij, gremo z mislimi na svojo življenjsko linijo in si jo predstavljamo v koordinatnem sistemu. Mi smo na točki 0 – zdaj. Levo je preteklost do minus neskončnosti in desno je prihodnost do + neskončnosti. Naša pot gre na SV. Naprej in navzgor. Od tam, si predstavljamo, da pride Stvarnikova svetloba v zlati krogli in se kotali po dogodkih, ki so v zatemnjenih sfericah in ta zlata svetloba jih preobraža, jih osvetljuje. Mi vidimo, kako se sferice osvetlijo. In ob tem damo pozornost, kaj se dogaja v našem telesu. To je odziv Duše. Ker telo je fizični del Duše. Tako lahko mi zelo hitro razvijemo svojega duha in ne potrebujemo diagnostike, ker naš višji duh ve, kaj mora narediti. Potrebuje le naše zavestno sodelovanje.

Če slišite negativno informacijo – katerokoli, če je ne želite v svojem življenju, samo recite 10 na minus 17 – brišem informacijo. In to je to. Informacija ne bo imela moči, da se bo razvijala naprej. Da bo rastla. Ker vse kar slišite, kar govorite, ima tendenco, da raste. Zato je na poti osebne rasti prva stvar, da se naučimo zavedanja in nadzorujemo misli, čustev, besed in dejanj.

Spoznanje 3: Vidimo, da lahko s Stvarnikovo svetlobo sebi ozdravimo celice. Dovolj je, da samo eno celico pripeljemo v Normo. Norma je to, ko smo popolnoma zdravi, radostni in povezani s Stvarnikom. Ker celice imajo svojo inteligenco. Saj so tudi one del Duše, ki je Stvarnik. Le naučiti se jih moramo nagovoriti. Ena celica, ki je v Normi, lahko pozdravi celo telo. Ker smo glasbilo, ko se uglasi ena celica, da začetni takt, telo zaigra na glasbo zdravja. S to Svetlobo Večnosti lahko upravljamo z dogodki v svojem življenju in s svetovnimi dogodki. Če vidimo, da so okrog nas dogodki, ki niso ustvarjalne, lahko informacije razformiramo. Ker v našem življenju je vse to, kar obstaja v naši zavesti. S strukturirano zavestjo pa lahko upravljamo sami in informacije, ki jih ne želimo, razformiramo s Stvarnikovo svetlobo.

Inga Frank

Celicam lahko date začetni takt, da se samoobnovijo in uglasijo s polarizirano svetlobo, ki jo usmerite od zunaj. Potem se impulz prenese preko kože in celica jo prejme in začne igrati glasbo zdravja. Tako v moji družini že 3 leta delamo in ugotavljamo, da je uporabna za čisto vse težave. V primeru vročine izgine v treh dneh. Celice potrebujejo nekje 3 dni, ko se pokaže učinek in 5 dni, ko se obnovi. Odvisno je od težave in od posameznika. Pri otrocih še hitreje deluje. Ker so njihove celice mlajše. Ko usmerim na timus si okrepim odpornost. Na ščitnico tudi. Ščitnica po Grabovoju na vsakih 5 minut odda impulz. In zato jo svetim s polarizirano svetlobo 6-7 minut. Tako, da ko odda impulz, gre ta impulz v Normi naprej po telesu. Ščitnica je povezana s hipofizo in daje navodila ostalim žlezam. Je torej zelo pomembna, da je telo v harmoniji in Normi. Svetlobo za domačo uporabo lahko naročite tukaj.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja