Vsako čutno doživetje, misel ustvari električni ali svetlobni val, ki gre skozi DNK molekulo v telesu. Struktura DNK je spiralna, ki se obrne v sebe in se spiralno zvije nazaj po drugi pot. Torej vsak svetlobni, čutni val, ki gre skozi, bo šel v obe smeri naenkrat.

7 jeder dnk zapisov 7 glavnih potlačenih čustev

Ustvari se skalarni val, ki nima smeri. Vsako čutno doživetje, misel, ki ni POPOLNOMA ZAVESTNO se bo shranilo v jedro DNK kot val. Električni val potem potegne k sebi kompleks melanin proteina in ustvari kristal. Tako se vsaka potlačena izkušnja, misel ali čustvo shrani kot kristal v vsaki DNK molekuli v telesu. Telo je 3D hologram, kjer vsak del dnk učinkuje na različne dele telesa. Različna čustva bodo shranjena v različne organe v telesu in funkcija teh organov bo oslabljena zaradi kristalizacije v njih. 7 jeder dnk ali 7 čaker niha v sozvočju s 7 endokrinimi žlezami, ki bodo shranile 7 glavnih čustev, ki jih želimo potlačiti, glede na njihovo intenzivnost.

7 glavnih čustev zapisanih v žlezah

1. Brezpogojna ljubezen in češarika

Ko izkušamo življenje z brezpogojno ljubeznijo je življenjska sila v nas na višku. V takšnem stanju tlačenje ne obstaja. Brezpogojna ljubezen in češarika

Entuziazem pomeni Bog v vas. Entuziazem niha v sozvočju z žlezo češariko. Ko doživljamo pomanjkanje ljubezni do sebe, se češarika začne kalcificirati. Žleza češarika ima obliko malega storžka.

This image has an empty alt attribute; its file name is Pineal-Gland-DETOX-2.png

2. Bolečina v žlezi hipofizi

Ko doživljamo pomanjkanje brezpogojne ljubezni se začnemo obsojati in se upirati stvarem in takrat začutimo BOLEČINO. Bolečina je v osnovi razdvojenost, ki se pojavi takrat, ko nekaj obsojamo, ko se svet ne sklada z našo obsodbo. Bolečina se shrani v žlezi možganskega priveska ali hipofizi.

Bolezni hipofize imajo niz posledic na vse sisteme človekovega organizma, tudi na možgane in javljajo se znani simptomi. Hipofiza in hipotalamus predstavljata glavni nadzorni organ hormonskega sistema organizma. Velika je kot zrno graha. Če ne deluje pravilno, lahko resno poškoduje telo in razvoj kritičnih bolezni.

Nepravilno delovanje hipofize so povečano ali zmanjšano izločanje hormonov, kar vpliva na celoten organizem. Vpliva na delovanje ščitnice. Od ščitnice je odvisno delovanje srca in tudi delovanje ostalih žlez z notranjim izločanjem. Naše telo je podobno urnemu mehanizmu, kjer morajo biti vsi deli povezni in v harmoniji. Začne pa se s čustvi.

hipofiza in ščitnica

3. Jeza in ščitnica

Če se upiramo še naprej, postanemo jezni in jeza je shranjena v žlezi ščitnici.

4. Strah in žleza timus

Če se upiramo jezi, se začnemo bati, da se bodo stvari še naprej odvijale proti nam in strah se shrani v žlezi timusu ali priželjc. Timus je pomembna žleza za prsnico in je odgovoren za imunski sistem. Ščiti naše telo pred virusi. Dobro deluječ timus nas bo zaščitil pred vstopom virusov.

5. Žalost in solarni pleksus

Ko se upiramo strahu postanemo žrtve, občutimo, da je svet proti nam in začutimo žalost, ki je shranjen v nadledvičnih žlezah, trebušni slinavki in solarnem pleksusu. Solarni pleksus so drugi možgani. Solarni pleksus se nahaja med popkom in prsno kostjo. Tam so energijska vhodna vrata v to čakro. Motnje so: visok krvni pritisk, težave s srcem, čir, zaprtost, menstrualne težave, impotenca,..

Solarni pleksus lahko okrepite s tem da razvijate zavestnost in negativnim čustvom preprosto ne dovolite vstopa. Druga varianta je, če pridejo bolečine, da uporabite polarizirano naravno svetlobo in jo usmerite za 7 minut na pleksus. V praksi se nam je dokazalo, da to učinkovito deluje in je povsem varno, gre za naravno svetlobo, ki ima enake spektre svetlobnih valov, kot človekovo telo. Polarizacija daje začetni takt, da se naš organizem ponovno uglasi na naravni ritem zdravja. Kako svetilko uporabimo? Več o tem tukaj, kjer jo lahko tudi naročite in uporabljate, da v telesu vzpostavite harmonijo hormonov in energije.

6. Brezup, malodušje in vranica

Ko se upiramo žalosti, se predamo in se znajdemo v brezupju in ravnodušju, smo apatični. To se shrani v vranici. Brezupje pogosto ustvari željo po smrti. Vsaka smrtna bolezen bo imela shranjeno željo po smrti v vranici. Vranica čisti kri. In poškodovana vranica je slabokrvnost, pomanjkanje življenjske radosti.

7. Odrevenelost v spolnih žlezah in podzavest

Na koncu popolnoma odrevenimo in otopimo ter potlačimo vsa čustva v podzavest. Tu so shranjene vse podzavestne izkušnje, vključno z mamili, anestetiki in hipnozo. Vsaka fizična slabost in vsaka bolezen je povezana z določenim vzorcem potlačenih čustev, ki težijo k temu, da poškodujejo telo. Če svoja čustva prepustimo negativnostim smo kot lutka, ki jo posrka navzdol po lestvici. Zmanjka nam življenjske energije, življenja se več ne veselimo.

žleze z notranjim izločanjem

Pot ozdravljenja je vedno mogoča ne glede na to, kje na čustveni lestvici se nahajate ali kako ste bolni. Začne se z znanjem kako deluje organizem in da imamo moč, da vse spremenimo. Mentalne tehnike, ki jih izvajamo, so tehnike ruskega jasnovidnega matematika, dr.G.Grabovoja, Univerzalno učenje Stvarstva, kjer se vrnemo po življenjski liniji in jo čistimo oziroma osvetljujemo s Stvarnikovo svetlobo, svetlobo večnosti in neskončnosti. Ker se zapisujejo informacije v dnk, jih na ta način spreminjamo, z zavestjo.

Meditacija, Potok, ki teče, vas popelje skozi odpuščanje podzavestnih čustev v povezavi s čakrami. Ko se energija pretaka po čakrah kot voda po slapu, imate življenje v normi, ste povezani s Stvarnikovo Dušo, katero občutite kot brezpogojno ljubezen, katere del ste.

Tukaj je za vas:

Zavedajte se, da imajo vaše misli in čustva veliko moč. Izbirajte čustva in misli, ki v vas sprožajo prijetno počutje. Obkrožite se s pozitivnimi ljudmi. Ne poslušajte problemov. Več ko poslušate o težavah, več težav imate. Dr.G.Grabovoj pravi, da ima človek v svoji zavesti mehanizem, ki se lahko povsem obnovi, ozdravi tudi od raka v zadnjem stadiju. Odvisno od njegove stopnje zavesti, ko se zavest dovolj razširi so čudeži mogoči.

Človek je povezan s Stvarnikom in v vsakem trenutku se lahko samoobnovi:

Po učenju dr.G.Grabovoja
Kategorije: ZDRAVJE

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja