Angeli so bitja svetlobe, ki nam pomagajo, če jih prosimo za to. Vsak dobi z rojstvom svojega angela varuha. In bolj ko se obračamo angelom s prošnjami ali molitvijo, bolj nam lahko pomagajo.

In ljudje velikokrat dobimo sporočilo iz nebes, toda ponavadi smo slepi za njih. Kot, da jih nočemo videti. Angeli nam sporočajo preko števil ali simbolov. Števila so energija Stvarnika. Števila so sevanje geometrije. Kako nastane geometrija in duh sem zapisala v pdf obliki, ki ga lahko najdete tukaj. Geometrija je oblika energije. Geometrija nosi zapise informacij. Angelska števila so njihova energija, njihov zapis.

Kaj pomeni beseda informacija: IN FORM. V OBLIKI. Torej vse kar obstaja je informacija. In vsak človek ima v svojem zapisu, še preden se rodi, določene povezave z elementi resničnosti. Če so te povezave prekinjene, imamo življenje s preizkušnjami, težko življenje. Srečujemo veliko težav. Mi lahko te povezave ponovno vzpostavimo, s tehnologijami, ki jih je dal dr.G.Grabovoj.

Ruski znanstvenik dr.G.Grabovoj pravi, da je jezik Boga sferoiden. Kaj to pomeni? To pomeni, da vse ima na duhovnem, informacijskem nivoju, obliko sfere, v kateri je zapisana informacija o bitju, objektu, dogodku, času, itd. Preberite kdo je dr.Grabovoj?

Kvantni fiziki rečejo, da obstaja polje ali kvantna matrika, kjer so vse informacije. Duhovni modreci govorijo o akaških zapisih v etru. Tam naj bi bila zapisana vsa zgodovina, vsi dogodki, ki so se kadarkoli zgodili in tudi še vse kar se bo zgodilo. To je nepredstavljivo za našo običajno zavest, ki življenje jemlje in dojema linearno.

Dr. Grigorij se je rodil jasnoviden in v svoji knjigi o njegovem univerzalnem učenju, govori o tem, kako je svet narejen po matematičnih zakonitostih. Pravi, da ljudje ne razmišljamo dovolj jasno o tem, kdo smo.

Mi sebe dojemamo kot ljudi, ki se morajo podrejati drugim, vladi, šefom, profesorjem, itd. Vedno imamo neko avtoriteto nad seboj. V resnici je pomembna stvar v tem, da spoznamo, da smo kreatorji, da se imamo radi in da imamo moč zavestnega ustvarjanja, imamo zavest, orodje, ki kreira prihodnost.

Kako je možno kreirati prihodnost? Števila igrajo pomembno vlogo. In ta števila so energija Stvarnika. Stvarnikovo število je 7. To je cikel. Ko se človek rodi, se začne obdobje treh ciklov po 7 let, ki se potem ponavljajo, skozi življenje.

Obdobje od 1-7 let se razvija čustveno telo. Zato so otroci zelo iskreni, čisti, povezani z Dušo, duhovnim svetom. Njihovo sporazumevanje je čustveno. Jok, smeh.

Obdobje od 8-14 let se razvija mentalno telo. Obdobje, ko si otrok utira pot v socialni svet razmišljanja, logičnih povezav, razumskega delovanja. V našem svetu, se skozi izobraževanje šolskega sistema, zgodi, da se potencira tekmovalnost, namesto, da bi se otroke spodbudilo k sodelovanju.

Obdobje od 15-21 let se dokončno razvije fizično telo. Iz otroka se razvije odrasla oseba.

Vsa tri obdobja zaznamujejo človeka, zapišejo se informacije. Te informacije delujejo naprej. Če so nam govorili, da smo grešniki, potem bomo razvili občutke krivde. In prav ta krivda nas bo zadrževala, da bi bili v življenju uspešni. Ker si podzavestno ne dovolimo uspeha, ker smo “krivi”.

Dr.Grabovoj je napisal seznam števil, s pomočjo katerih si lahko pomagamo v življenju. Za vsako bolezen, diagnozo je dal številčno zaporedje, na katerega se koncentriramo in v mislih predstavljamo ozdravitev. Na ta način lahko streniramo zavest, da uresničimo vse, kar želimo. Zakaj tega ne znamo? Ker nam ni nihče povedal, da je to možno. Je pa res, da to zahteva trening zavesti in duhovno rast.

Pogoj za ustvarjanje kreiranje srečne prihodnosti je RADOST, SVETLOBA, LJUBEZEN. Prav negativni občutki nas zadržujejo na nižjih ravneh.

Kakšna je razlika med angelskimi števili in števili, ki jih je dal dr.Grigorij Grabovoj?

Angelska števila so simboli na naši življenjski poti, kjer nas angeli nagovarjajo, da pogledamo v sebe, da se povežemo s svojim višjim jazom in navzgor, v duhovni svet. Ker mi tega duhovnega sveta ne vidimo, mislimo, da ne obstaja.

Poznate rusko igračko “babuško”? Tako je narejen človek. Ima več teles, od fizičnega, eteričnega, astralnega, mentalnega in duhovnega.

Grigorij daje znanja Duše, Stvarnikove Duše, zavesti in svetega duha. Izven Stvarnikovega telesa nič ne obstaja. Mi smo celice v Stvarnikovem telesu. Ni posrednika med tabo in Bogom. Problem je, ker si Boga predstavljamo kot strica, ki nas bo kaznoval iz nebes, če bomo grešili. V resnici s tem ustvarjamo strah in strah je nasprotje ustvarjalni ljubezni. Ljubezen ne sodi, ne ustrahuje, ne razmišlja. Ljubezen je ena sama radost in svetloba. Govorimo o Stvarnikovi Ljubezni, ki je enaka za vse. In povsod.

Naš cilj naj bo povezati se, s Stvarnikovo svetlobo, Dušo. Ko delamo tehnologije povezovanja s svetlobo neskončnosti Stvarnikove Duše se v nas aktivirajo mehanizmi, kjer se naš svet spreminja, gre v Normo. Negativne informacije več ne vplivajo na naša življenja. Jih ozaveščamo. Postajamo resnični kreatorji svojega življenja. Vse bolj se čutimo močni, notranje močni, zavedamo se svoje prednosti. Imamo na svoji strani ustvarjalne sile. Hkrati prejmemo tudi veliko odgovornost. Ni nam dovoljeno, negativno delovanje. Ko obsojamo, se spomnite, da ustvarjamo negativne informacije. Ko protestiramo ustvarjamo še več tega, proti čemur smo.

Mi se lahko vrnemo, mentalno, nazaj v času in spremenimo realnost. Kajti, negativni dogodki, še vedno vplivajo na našo prihodnost. Ko jih osvetlimo, spremenimo preteklost in hkrati prihodnost.

Vse temne lise na življenjski liniji, ki so se zgodile v preteklosti, se bodo čez določen čas ponovile, lahko nam ali pa našim otrokom. Zato je zelo pomembno, da se vrnemo nazaj v času in popravljamo informacije, jih osvetljujemo.

чомк,т. 
ПЕПКИ 00GOOkl vEOHO VPUVMO ТИО МА PRIH00N0sT - ИТО ЈЕ ротяевно оевтт 
СПОТНО ИНИО hvUEMJA — Ю VkuueuJE саоТно ИНиА МАМн 
ротомсЕУ - гШМО, ОА НЕ ВООО МА 
ротомсе. роим МОИМО то ИНИО оевттт1 МА ТА RAZBREMENMO НАК 
РотомсЕ vsEH NEGATIVMH lNFORMACIJ
Slika: Inga Frank

Kako to naredimo? Z mentalnimi tehnikami. Po učenju dr.Grigorija Grabovoja.

Sobotne delavnice, v našem krearti centru so namenjene prav temu. Kreiramo srečno prihodnost. Ustvarjamo zase in za vse ljudi. Ko sebe pripeljemo v Normo in spoznamo moč zavesti, postanemo Stvarniki svojega življenja.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja