Vemo, da imamo energijska telesa, da imamo poleg fizičnega (ima čas in prostor) tudi eterično telo (tik nad fizičnim, 5 cm), astralno (ima prostor, nima časa), mentalno (nima časa, nima prostora), duhovno, kavzalno. Astralno telo ima torej prostor, nima pa časa. Astral je tisto, kamor gremo ko zapustimo fizično telo, ko umremo. Astral je naseljen in vsebuje tudi druga bitja, ki so zelo različna. Astral je povsem resničen in je tukaj, le da ga naše oči ne zaznavajo. Če znamo razviti astralno potovanje, lahko vidimo veliko stvari na astralu.

Predvsem je pomembno, da se ne ustrašimo in ne bojimo. Kajti na astralu te avtomatsko, potegne na tiste vibracije katere oddajaš. Zato je dobro, da imaš razvito zavest. Zavest je najboljša zaščita, zavestnost, da se zavedaš teh resnic. Lahko si zatiskamo oči in si rečemo, da to ni res, toda slej ko prej bomo vsi prišli tja.

Na astralu se ponoči dogaja marsikaj. Nekatera bitja (ne vsi) se pridejo hranit z našo življenjsko energijo. Poglejte kako to zgleda. Na astralu so bitja v obliki različnih orbov, ki pa imajo zavest, tako kot mi.

Primer: Ko sta starša imela vključeno video kamero pri svojem otroku, da sta ga spremljala ali spi, sta zagledala nekaj nenavadnega, orb, ki je srkal otrokovo energijo. Otrok se mu je umikal in se začel premetavati. To je velikokrat lahko vzrok nespečnosti.

Orb je mala sfera

Kako se lahko zaščitimo pred orbi?

Obstaja več stvari:

  1. Dobro se je o tem poučiti in razvijati zavest, se ne strašiti zaradi tega. Vibracija je tista, ki jih privlači. Dobra zaščita je, da smo vedno pozitivni, v harmoniji s seboj. Tudi, če nam energija pade, ohraniti zavestno pozornost na sebi. (delavnice čuječnosti.)
  2. Velike ametistove geode jih odganjajo.
  3. Orgoniti v prostoru jih odganjajo, ker ustvarjajo eterično svetlobo, ki jih moti.
  4. Glasba na frekvenci 528 Hz jih odganja.

Te informacije prenašam dalje, ki nam jih je povedal Pane Andov, na delavnici v Ljubljani, strokovnjak za astralno potovanje. Imel je stike z nezemljani, ki nam želijo pomagati in so mu dali navodila. Napisal je tudi knjige o astralnem svetu.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja