Biofoton je svetlobni delec, shranjen v naši dnk verigi. Beseda biofoton pomeni bios (življenje) in phos (svetloba), torej življenjska svetloba v telesu. Biofoton ima obliko šestkotnika in seva svetlobo. Biofoton je delec elektromagnetnega sevanja, ki seva iz živčnega sistema.

Kakšna je naloga biofotona v telesu, v naši dnk verigi?

V vsaki celici imamo 100.000 kemičnih reakcij na sekundo. Biofotoni so neposredno odgovorni, da se te kemične reakcije zgodijo ob pravem času in na pravem mestu. Torej kemična reakcija se zgodi le, če je molekula, ki reagira, obstaja s fotonom.

MOLEKULA + FOTON = KEMIČNA REAKCIJA

Vsako živo tkivo in živa celica proizvaja fotone, proizvaja svetlobo.  Mi plavamo v oceanu svetlobe. Zelo težko je dobiti popolno temo, vedno imamo fotone. V celicah imamo fotone. Ni toliko pomembna intenzivnost biofotonov, pač pa usklajenost ali koherentnost.

Tipičen primer za koherentnost svetlobe je laser. V laserju je svetloba zelo koherentna. Gre za visoko stopnjo urejenosti, reda. Koherenca tudi pomeni, da so fotoni superpozicionirani in sporočilo, ki gre od fotona je zelo jasno.

Kaj razlikuje biofotone od toplote?

Toplota je izguba elektromagnetnega polja. Biofotoni so različni signali. Toplota je nizka stopnja koherence. Biofotoni imajo visoko stopnjo koherence.

Biofotoni delajo kot prenašalci informacij!

Manj kot je hrupa, nižja je intenzivnost, več je možnosti, da prejmete informacijo z zelo visoko učinkovitostjo.

Na inštitutu za raziskavo biofotonike  so opazovali biofotone v fotosintezi rastlin. Ko so fotoni prišli od sonca so bili dvignjeni z zelo visoko stopnjo koherence.

Kako lahko biofotoni pošljejo informacijo, kodirano informacijo do celic in se to res pošlje? S pomočjo sveetlobnega delca fotona. Biološki sistemi imajo veliko večjo kapaciteto prenosa informacij, kot lahko to ljudje naredimo tehnično.

Biološki sistemi dovoljujejo zelo visoko stopnjo koherence, da komunicirajo z največjo možno čistočo. Zato so na primer teh 100.000 kemičnih reakcij v sekundi, v celici, kontrolirane in regulirane s fotoni.

To je zelo precizno v času in prostoru, kjer je foton, ki prenaša informacijo. A informacije, ki jih pokličemo so ustvarjene z elektromagnetnim poljem. To polje je sposobno proizvest obrazec. In ko imate prostorsko-dinamični obrazec, je vedno informacija tudi v času. Te prostor-časovne oblike proizvajajo informacijo v celici in rečejo celici kaj je potrebnodelati v katerem času in prostoru. Zato je predvidljivost  in stabilnost obrazca odvisna od koherence svetlobe v biološkem sistemu.

Ali je potrebno, da se kemične reakcije zgodijo s hitrostjo svetlobe?

Biofizik Dr.Fritz Albert Popp: “da, to je pomembno. Takšna reakcija se zgodi na naslednji način: Molekula povleče foton, znotraj nanosekunde in po tej nanosekundi, foton ne odda nikakršne toplote, pač pa le informacijo, potem je vrnjen Polju. In ta foton je sposoben za naslednjo nalogo ali kemično reakcijo.”

FOTON JE SAMO KATALITIČNI KURIR ZA REAKCIJE, KI SE ODVIJAJO V CELICAH. FOTONI TOREJ USTVARJAJO REALNOST – PRENAŠAJO INFORMACIJE.

Kdo zapiše informacijo v biofoton, da potem on to predaja naprej našim celicam?

Ta zapis se zgodi z namero zavesti. ZAVEST je tista, ki ustvarja. Vsak človek ima zavest. Informacije v človeku se odvijajo na dva načina.

  • zavestno ali
  • nezavedno

Zavestno pomeni, da zavestno ustvarjamo informacije, s pomočjo besede, misli, števil, čustev, molitvijo, afirmacijami, prošnjami, itd.

Nezavedno pomeni, da delujemo tako kot smo naučeni, kot so nas naučili skozi podedovane vzorce obnašanja okolja v katerem smo živeli.

Torej ko se zavedamo, da lahko sami informiramo biofotone v telesu, potem je potrebno najprej ustvariti pogoje, da bodo biofotoni skozi besedo ali molitev informacijo sposobni sprejeti. Biofotoni so informacijo sposobni sprejeti, ko se ustvarijo pogoji za to. To je notranja tišina in zavestnost. Za človeka je pomembno, da se razvija skozi meditacijo in širi zavest. To je njegova glavna naloga v evoluciji človeštva.

Ljudje smo potopljeni v eter ali Polje

Eter ali Polje je medij po katerem potujejo informacije. Naša koža ne predstavlja meje med komunikacijo biofotonov.

Polje, eter je univerzalna mreža. Zaradi Polja lahko biofotoni v DNK-ju pošiljajo in sprejemajo informacije. DNK je skladišče informacij. Cosmos je zavesten samega sebe. S pomočjo zvoka lahko spremenite svoje celice, svoj  DNK. DNK deluje kot antena, ki pošilja in sprejema ustvarjene skalarne valove (piramida je generator skalarnih valov, sicer pa skalarne valove lahko generirajo tudi naše misli).

Človek ima v sebi toliko moči, da si ne more niti misliti! Bog prebiva v DNK. Hormon – precizna in nepredstavljivo mala kemična enota. Hormoni prenašajo informacije od fotona naprej preko živčnih končičev od ene celice do druge.  Na ta način vsak celica ve kaj mora delati.

Biofotoni niso samo v našem organizmu, biofotone sevajo vsi organizmi. Če gledamo širše, biofotone in informacije sevajo tudi nebesna telesa. In mi dobivamo visoko stopnjo koherence, če prejemamo sončne in zvezdne informacije. Te informacije dobimo preko kronske čakre našega telesa. Lasje so kot neke vrste antene za te informacije. Zato ni dobro, da si barvamo lase s kemičnimi preparati, ker pride do lomljenja informacije in tako frekvence v telesu dobijo neharmonično glasbo. Porušene frekvence pomenijo bolezni.

Škodljivo sevanje elektro naprava, škodljivost naših negativnih misli, ali vplivanje negativne okolice,.. zmešajo naravno frekvenco svetlobe v telesu, kar pomeni, da odpove v telesu samoobnovitveni mehanizem celice. Biofiziki mu rečejo fotopopravki.

Na biofotone v telesu lahko vplivamo s fototerapijo. Polarizirana svetloba, ki jo usmerimo preko energijskih centrov ali čaker v telo. Čakre so kot vhodna vrata v naše svetlobno telo. Biofotoni na ta način sprejmemo impulz naravnega valovanja svetobe, podobne sončni svetlobi, nakar se vzpostavi naravni ritem v telesu in bolezni izzvenijo, izginejo, se ublažijo.

Telo je deležno pozitivnih sprememb s polarizirano svetlobo:

  • več življenjske energije,
  • boljše počutje
  • nekateri hormoni se začno proizvajati. Tisti, ki so povezani s spolnostjo.
  • boljši imunski sistem
  • bolezni lahko izginejo. Vsaka bolezen je primarno porušena frekvenca.
  • bolečine se zmanjšajo

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja