Sonce oddaja vidne in nevidne svetlobne delce. Vidni spekter postane prepoznaven našim očem, ko se bela svetloba usmerja skozi stekleno prizmo.

Hkrati pa svetloba vsebuje tudi del, ki je za naše oči neviden in leži v spektru elektromagnetnih valovnih dolžin infrardeče in UV-A.

Sončna svetloba omogoča rast rastlin. Če so po zrelosti še naprej izpostavljene soncu, se učinek svetlobe spreminja in pospešuje proces molekularnega razpada.

Biofoton vijolično steklo deluje kot naravni filter, ki omogoča samo sončno svetlobo, katera ščiti in izboljšuje kakovost občutljivih snovi (hrane, vode, olja..).

Danes je na voljo širok spekter embalažnih materialov, od katerih so mnogi prepustni vidni svetlobi.

»kombinacija prepuščanja svetlobe, ki po                                                                                   biofotoniki oživlja in ohranja«

test biofoton steklenic o ohranjanju živosti
Paradižnik češnjevec po 7ih mesecih v navadni steklenici in vijolični steklenici.

biofoton steklenice

Na sliki vidimo paradižnik shranjen v navadni steklenici in UV vijolični steklenici Miron 7 mesecev. Rezultat po 7-ih mesecih je viden. V biofotonski steklenici je barva živa, rdeča. Ohranjeni biofotoni. Svetlobni življenjski delci paradižnika so ohranjeni.

Biofoton Miron vijolično steklo blokira celoten spekter vidne svetlobe, razen vijoličnega dela in določenega dela prepustnosti sevanja v spektralnem območju UV-A in infrardeče svetlobe. Ta edinstvena kombinacija nudi optimalno zaščito pred postopki staranja, ki jih sprošča vidna svetloba, s čimer se podaljša življenjska doba in moč proizvodov.

Testi so pokazali, da voda shranjena v biofoton steklu postane oživljena, aktivna in dobi kvalitete izvirske vode, prav tako olja postanejo oživljena.

Nadaljnja dokazila o funkcionalnosti biofoton vijoličnega stekla dokazuje  znanost o biofotoniki.

Tekst in slika o poskusu je vzet iz spletne strani proizvajalca vijoličnih steklenic Miron.

Biofotoni v telesu

Bios – življenje in Phos – svetloba. Biofoton je osnovni delec življenjske svetlobe. Biofizika na inštitutu v Nemčiji pod vodstvom dr.Fritz Albert Poppa dokazuje: “Ljudje smo svetlobna bitja in življenjska svetloba je ključna za naše zdravje in vitalnost.”

Z uživanjem svetlobne, žive hrane si krepimo zdravje, vitalnost in moč celotnega telesa, fizičnega in bioenergijskega.

Vsako fizično telo ima energijske centre imenovane čakre. Čakre so povezane s frekvencami v telesu. Vsaka čakra ima svoj ton ali frekvenco ali barvo. Pravilno delujoče čakre pomenijo v človeku zdravo in krepko auro. To je sevanje biofotonov (življenjskih svetlobnih delcev) svetlobne življenjske energije izven telesa, ki jo vidimo kot modrikasto svetlobo, slikano s kirlianovo kamero.

biofotoni sevajo izven telesa
slikano s kirlianovo kamero

Vsakemu energijskemu centru pripada ena žleza z notranjim izločanjem. Žleze z notranjim izločanjem proizvajajo hormone ali kemijske prenašalce. Biofizik Fritz Albert Popp iz mednarodnega inštituta za biofiziko:” Biofotoni so svetlobni delci shranjeni v dnk-ju in so odgovorni za to, da prenašajo informacije do naših celic, kaj naj delajo. So neposredno odgovorni za to, da v celici potekajo kemične reakcije. V vsaki celici se vsako sekundo zgodi 100.000 kemičnih reakcij. Brez biofotonov to ne bi bilo mogoče. Biofotoni so neke vrste biološki internet v naših telesih. “ To je izjava dr.A.Poppa, ki jo je dal v youtoube intervjuju.

biofotoni v jabolku

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja