Že Nikola Tesla je pravil, da je želel, osvetliti celotno Zemljo. In glede na to, da je bil izredno prizemljen, napreden in rahločuten človek je rekel, da človeštvo še ni pripravljeno na dobro. Je mogoče sedaj čas, da ga poslušamo in pogledamo njegove raziskave in jih uporabimo za naše življenje? Ali je mogoče, da dobimo brezplačno energijo iz praznega prostora? Iz nič? In kako to narediti?

Osnovno o proizvodnji električne energije v elektrarnah

Proizvodnjo električne energije razumemo kot pretvorbo drugih vrst energije v električno. Pridobivanje električne energije je, kjer se mehanska energija pretvarja v električno. Tako danes poteka proizvodnja večine električne energije.

Električni generator po principu elektromagnetne indukcije proizvaja električno energijo. Poganja ga turbina. 
Turbina pretvarja različne vrste primarne energije v mehansko.

Če je elektro-magnetno sevanje tisto od koder dobivamo elektriko in je elektro-magnetno valovanje le valovanje dveh valov, elektrike in magnetizma, potem lahko dobimo energijo iz električnega ali pa magnetnega pola. Naša energija, ki jo moramo vsak mesec plačevati je pridobljena iz električnega pola. Poglejmo sedaj magnetni del. Je mogoče iz njega pridobiti energijo?

Vse kar obstaja ima obliko torusa elektromagnetnega valovanja. Vse je svetloba in svetloba ima oznako za elektromagnetno valovanje. Tudi mi ljudje smo svetloba.

Kaj je svetloba?

Svetlôba je elektromagnetno sevanje pri različnih valovnih dolžinah oziroma frekvencah. Del spektra, od okoli 380 nm do okoli 750 nm,[1] ki ga zazna človeško oko, imenujemo vidna svetloba. Hitrost svetlobe v vakuumu je 299,792,458 m/s in je neodvisna od njene valovne dolžine. V fiziki se pojem svetloba pogosto nanaša na elektromagnetna sevanja vseh valovnih dolžin, ne glede na to, ali so vidna ali ne. ” Wikipedija

Kvantni fiziki so prišli do ugotovitev, da se v naših možganih ustvarja električna aktivnost ali svetloba in se širi iz jedra celic navzven, skozi cevkice, šesterokotne mikrotubule in gredo naprej do celične membrane. To si predstavljamo kot špice od kolesa, ki se iz centra razprejo okrog celega kolesa. Po teh cevkicah potuje elektromagnetno valovanje, različnih valovnih dolžin ali frekvenc. In ta električna aktivnost ni omejena samo na naše telo, seva izven telesa in jo vidimo kot auro. To je naš lastni frekvenčni podpis. Mi s tem fekvenčnim podpisom vplivamo na druge in tudi drugi vplivajo na nas s svojim frekvenčnim podpisom. Če smo v družbi pozitivnih ljudi, bomo tudi sami postali pozitivni in veseli. Če smo v družbi negativnih ljudi bomo tudi sami postali takšni. Vse kar obstaja je svetloba. Le da to kar vidimo je svetloba na vidnem spektru, kar ne vidimo, je svetloba izven našega vidnega polja. Če zbolimo smo porušili naravno valovanje te svetlobe. Lahko jo popravimo in se obnovimo sami. Poglejte kako: biofoton svetilka

Če lahko iz praznega prostora, ki mu kvantni fiziki rečejo polje ničte točke, ezoteriki mu rečejo akaša, po katerem se giblje eter in iz katerega izide samo življenje, izluščimo del magnetnega polja, lahko dobimo brezplačno elektriko.

Poglejte video in se sami prepričajte

Kaj je elektro magnetno valovanje?

fiziki se elektromagnetno sevanje (EM sevanje ali EMR) nanaša na valove (ali njihov kvante, fotoneelektromagnetnega polja, ki se širijo (sevajo) skozi prostor-čas in s seboj nosijo elektromagnetno energijo sevanja.[1] Primeri EM sevanja so radijski valovimikrovaloviinfrardeča(vidna) svetlobaultravijolično sevanježarki X in žarki gama.[2]

Klasično elektromagnetno sevanje je sinhrono nihanje električnega in magnetnega polja, ki se skozi vakuum širi s hitrostjo svetlobevir: Wikipedija

Kaj je torus?

Nikola Tesla je delal s torusom in je vedel, da je to valovanje svetlobe, ki je elektromagnetno valovanje in iz katerega je on uporabljal magnetni del. Zakaj ni njegov izum povsem zaživel? Ker nihče ne bi mogel služiti. Ker je to brezplačna energija, ki jo lahko dobimo v neomejeni količini iz samega praznega prostora iz nič.

Torus ima vsako živo bitje, vse kar obstaja na mikro in makro ravni ima obliko torusa, tudi človek. In torus je ključ kamor moramo ljudje usmeriti pozornost. Kajti tu se skriva brezplačna in neomejena energija. Orgonitne piramide ustvarjajo torusno polje. Ravno zato so tako učinkovite pri nevtraliziranju sevanja. Orgonitne piramide.

Poglejte si film Thrive, ki vam bo razširil pogled na to ali je mogoče uporabiti to znanje v korist vsega človeštva in v to, da imamo lahko ljudje brezplačno energijo.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja