PRINAŠALCI SVITA

 Knjiga ima 115 strani in daje vpogled v zgodovino, nas same in ostale civilizacije, ki so tukaj in nam želijo pomagati v nov čas, novo zavest.  Knjigo je napisala Barbara Marciniak in dovoljuje, da se brezplačno širi dalje..

Odlomek iz knjige Plejadanci sporočajo: “Mi smo Plejadanci, energetski kolektiv in prihajamo iz vaše prihodnosti. Za nami je dolga zgodovina. Naši predniki so prišli iz vesolja, ki je že izkusilo svoj konec. Vi zdaj delate na
planetu, ki pravkar stoji pred zaključkom nekega ciklusa, mi pa smo tu, da vam pri tem pomagamo. Ta transformacija se najavlja že eone.
To kar se sedaj dogaja na Zemlji, se bo odrazilo v celem vesolju. Zaključek ciklusa pomeni, da vi razumete, kdo ste, da bi lahko nadaljevali ta eksperiment. 

Naši predniki so prišli iz vesolja, ki je izkusilo svoj konec. Oni so spoznali, da je Prastvarnik vzrok vsega, oziroma, da je vzrok vsega izkustvo Prastvarnika skozi čas. Oni so spoznali svojo pravo prvinsko naravo, to pa je MOČ USTVARJANJA. Ko so to spoznali, so razumeli, da smo MI vsi STVARNIK.”