Srečaj se z Brigito Blatnik

Svetovalka učenja Grabovoj ® in ustanoviteljica Gitina akademija 

Brigita je začela pridobivati učenje Grigorija Grabovoj leta 2013, ko je prvič obiskala seminar. Potem se je izobraževala po njegovih avtorskih knjigah. Ob tem je raziskovala orgonomijo in biofotoniko. Navdušujejo jo piramide v Bosni.  

Brigita Blatnik in iskanje svetega grala

Oila, sem Brigita in bom z vami delila delček svoje  zgodbe o trenutku, ki mi je harmonično preobrazilo razmišljanje – ko sem prišla do spoznanja. 

Rojena sem bila v družini s krščansko vzgojo. V šoli sem sem bila poslušna in “pridna”. Vsaj tako so govorili mojim staršem. 

Začelo se je nekje sredi osnovne šole.. Mami je zbolela na živcih.  Za tiste čase je bilo to nekaj  nenavadnega. Šla je prvič v bolnico. Po nekaj mesecih je prišla domov, kot ozdravljena. 

Spoznala sem, da mama ni več enaka. Prej je bila v očeh živahna in vesela,.. Potem pa kot, da ji umetne supstance usmerjajo voljo..   

Ostali moji vrstniki so razmišljali o svoji prihodnosti, o tem kaj bodo dosegli v življenju, jaz pa sem razmišljala, kako naj pomagam svoji mami. 

Začela sem brati vse kar je bilo povezano z duhovnostjo in dušo. Začela sem iskati odgovor na ZAKAJ? 

Hodila sem v srednjo šolo, potem sem naredila ekonomsko fakulteto. Čeprav, se nisem videla v tem poslu. 

Vedno me je vleklo k duhovnim vsebinam. Iskanju resnice. Kaj je duša? Kje je duh? Zakaj človek zboleva? Kako si lahko pomaga sam?

Prvo znanje o zavesti

Leta 2009 sem bila na vikend seminarju , ko je šamanska zdravilka Valentina Ramira iz Novosibirskega, prišla v Slovenijo. Napisala je Živo knjigo. Na njenem predavanju o zavesti in šamanskih ritualih sem dobila prvi uvid v to, kaj je bistvo človeka. Zavest je ena in v zavesti smo vsi povezani. Obstajajo oddaljeni deli zavesti, ki so del naše zavesti, le da jih mi še nismo ozavestili, prepoznali.  

Prvo srečanje z učenjem Grabovoja

Leta 2013 sem se udeležila seminarja o učenju dr. Grigorija Grabovoja. 

Prvič sem slišala: “Življenje je večno”. Zavest je ključ. Dvig zavesti je pot k Bogu.

Ko sem to omenila svojim domačim, mi je brat rekel: “daj, da ne boš to kje govorila.” Bil je videti zaskrbljen. Uvidela sem, da kolektivna zavest še ni pripravljena na takšno znanje. 

Učila sem se tehnik zavesti in se koncentrirala na številčne nize. Nič ni bilo videti ali čutiti, da to kaj dela. Vsaj moja običajna logika, bi želela čarobno palčko. 

Vendar, kmalu po tem, sem začela opažati svet bolj suptilno. Dogajala so se mi naključja, ki to niso bila. Občutila sem višja stanja zavesti. In spoznala, da je to pot, ki jo mora narediti vsak sam. Dvig zavesti je resnična pot k Bogu. Modrost sem začutila v trenutku zdaj. Kajti to je edino kar imamo večno. Preteklost je minila, prihodnost še ni prišla. 

Opažala sem, da so se mi pojavile na življenjski poti naloge duše. In kadar ti duša daje nalogo, potem to za običajno logiko ni prijetno. Vedno je to povezano z nekim odnosom, ko ga je potrebno harmonizirati, ali z odhodom, izgubo službe, itd. Meni se je zgodilo prav to. Izgubila sem službo. Ni bilo enostavno izgubiti del družinskega prihodka. Vendar mi  je duša pela, ker se je osvobodila bremena. 

Prvi stik s svetlobo Večnosti

Leto 2015 je bilo, ko smo z mojo družino prvič odšli na potovanje v dolino piramid v Bosno. Vleklo me je tja. 

Rekla sem partnerju: “želim si videti piramide, ali bi šli tja na dopust? Vem, da je daleč, vendar si to res želim.”

In smo šli, 5.8.2015. Ko smo po 5 urah prišli v Visoko sem jo zagledala, že iz avtoceste, velik hrib Visočica – piramido Sonca. 

Tuneli Ravne, so bili takrat že odprti za prve turiste. Prostovoljci iz celega sveta so hodili tja in vozili pesek iz tunelov. Pod 5 piramidami je polno prepletenih rovov, ki so bili v vsej svoji 30.000 letni zgodovini, 5 krat zasipani. 

In ti tuneli so očiščeni, podprti in namenjeni javnosti. Poslušali smo vodiča, ki nam je razlagal, kako je imel astmo in odkar je v tunelih, je nima več. In neka Avstralka, ki ima bolezen pljuč, da pride 2 krat letno v tunele in si jih obnovi.

Spoznala sem, da je energija piramid zelo suptilna. Ne deluje po principu navadne svetlobe. To je duhovna energija Večnosti, ki je trenutna. Ni omejena na prostor in čas. Tukaj je, nam na razpolago. Karkoli lahko naredimo z njo. Potrebujemo le znanje zavesti. 

Trenutek Spoznanja

Ko sem brala Grigorij Grabovojevo knjigo Uporabne strukture področja ustvarjalne informacije, kar je tudi njegov izum, v njej na strani 22 piše formula:

V = Ω * S * g/t

Kjer opisuje, da se lahko s posebnimi koncentracijami zavesti lahko dogodki  s spremembo percepcije, menjajo na bolje. Na ta način je možno zdraviti bolezni, ker se odstranijo vzroki v preteklem času. 

Z koncentratorji oblik, na primer v obliki piramide, je mogoče s pomočjo optičnih elementov sprejemati in prenašati informacijo, ki smo ji odvzeli obliko časa (Ω). 

Spoznala sem, da so torej piramide lahko koristne, nam pomagajo koncentrirati iz Stvarnikove Svetlobe Večnosti, obliko informacije in z njo upravljati po tehnikah zavesti učenja Grabovoj. 

Piramide sva s partnerjem obiskala vsako leto. In leta 2018 je bilo zanimivo, ko se nam je povsem slučajno ta optični element, ki ga dr. Grabovoj opisuje v svoji knjigi, povsem slučajno prikazal na fotografiji, ki smo jo naredili v tunelih, med meditacijo. 

Meditacija je usmerjanje zavesti in z njo lahko ustvarimo optični element. Imamo ga sedaj na razpolago. Sedaj se samo še naučimo vanj pravilno položiti informacijo in lahko se ozdravimo ali harmoniziramo dogodke. To je Svetloba izven časa in prostora. V Večnosti. 

Tukaj prilagam fotografije iz leta 2018, kjer smo ujeli ta svetlobni element. Vidi, se da se je premikal. Ko je partner slikal, je celo mislil, da mu fotka ni uspela, zato je večkrat fotografiral. Doma smo gledali, kaj smo to fotkali? Točno to, kar dr. Grabovoj piše v njegovi knjigi. To je ta svetlobni element, s katerim se lahko upravlja.  Ta svetloba nam ni bila vidna. To je zaznal le fotoaparat. 

Toda, doživetje tistega trenutka, je bilo suptilno zaznavanje te energije, kot Božja milost. Ljubezen. Enostavno čutili smo jo. Bila je tu. In potem smo se celi dan smejali in bili dobre volje. Bilo je neizmerno lepo. To je bilo spoznanje in izkušnja hkrati. 

To mi je dalo gotovost, moč in voljo, da širim to znanje dalje. Želim, da ljudje spoznamo, da obstaja to tukaj, z nami je. Ni ta energija svetloba omejena. Ona je povsem blizu nas. Našega telesa. Le ne vidimo je. Z njo lahko upravljamo. 

Drugo Spoznanje: razodetje milijonarja

Drugo spoznanje sem spoznala, ko sem brala zgodbo enega zelo bogatega podjetnika, milijonarja, ki je pri svojem uspehu upošteval nasvet še bogatejšega poslovneža. 

Vprašal ga je: “Kaj je razlog tvojega uspeha? Kaj je tvoja vsakdanja miselnost?” 

On mu je rekel: Prvič, lastnik otoka ni imel časa za negativnost. Če bi na televiziji prišlo nekaj negativnega ali bi postalo prevladujoča tema v pogovoru, bi preprosto odšel. Ko sem ga vprašal o tem, je rekel: ” ne poslušam, ne gledam in si ne mislim ničesar, kar je negativno.”

Sprva se mi je zdelo nesramno in celo nekoliko sebično, a bolj ko sem se zadrževal pri tem komentarju, bolj sem se zavedal, koliko svojega časa porabim za osredotočanje na negativne stvari v svetu, ki jih nikoli ne bom mogel spremeniti . To je bil zapravljen čas in energija in to razodetje še danes oblikuje moj fokus.”

To je to, kar govori učenje dr. Grabovoja. Tistemu čemur daješ pozornost, raste. Pa če se tega zavedaš ali pa ne. Kajti to je ustvarjalno načelo zavesti. 

Pogled v prihodnost

Nič me ne osrečuje bolj kot to, da vidim druge ljudi, ki se spreminjajo in spreminjajo svoje življenje sami, z znanjem njihove zavesti in duše. Ko se naučijo tehnik zavesti in se ozdravijo, rešijo stres, pomagajo otrokom, itd. 

Ljudje niso samo “takšni, kot so”. 

Sestavljeni so enako. Vi pa se lahko zgradite v kogar želite biti.

Moji učenci so moji najboljši prijatelji in rada slavim njihov uspeh. 

Učenje Grigorija Grabovoja se širi po celem Svetu in z njegovim učenjem si lahko spremenite življenje, lahko se samoobnovite, ne glede na trenutno stanje. 

Pridružite se mi