Meditacije za osebno srečo

Osebna sreča je stanje, ko posameznik razume mehanizem Sveta in ljubi svet in sebe, ko vidi z drugačnimi očmi, višjim zavedanjem, višjo perspektivo in ima sposobnost, da z mislimi vpliva na potek dogodkov v življenju.

Svetloba večnosti in mentalne tehnike za povezanost z

elementi realnosti ( to je vse kar nas obkroža:znotraj in zunaj telesa-dogodki, ljudje, situacije, družina, lastne vrline, sodelavci, bolezni, bolečine, okolje, svetovna situacija…mikro in makro svet..trenutek zdaj in svetloba večnosti)

Ko postavimo informacije norme (Norma pomeni, da je vse v harmoniji pod zaščito Stvarnika),

se bo realnost prilagajala tem informacijam.

Ko zavestno vključimo v to svojo misel, bo to delalo kot magnet na potek dogodkov.

Vendar je potrebno:

– Spraviti v ravnovesje svoje telo

– Razviti zavedanje, kar je proces, ne enkratni dogodek.

To najlažje naredimo z zavestnim povezanim dihanjem – pride do sinhronizacije leve in desne možganske polovice,

zavedati se, da smo Kreatorji na Zemlji, da si izmišljujemo stvari in dogodke. Nobena zgodba ni resnična.

Duša ustvarja informacije, zavest jih prenaša v realnost trenutno.To je tako enostavno, da ne moremo verjeti, ker so nas naučili, da je potrebno dolgo časa, da se nekaj zgodi, da se nekaj doseže je potrebno mukotrpno delati, se mučiti in trpeti… v bistvu nas ravno to odnese stran od sreče. V Večnosti se vse zgodi trenutno, lahkotno in brez napora.

Dobrodošle na kreiranje svoje sreče in uspeha! Sam “svoje sreče kovač” še kako drži! 🙂

Z ljubeznijo,

Brigita

741 741 741

889…8,

koristi

Na delavnicah se naučiš tehnik, številčnih zaporedji za različne življenjske situacije, da jih popraviš in pripelješ v normo. 

Postajaš sam svoj, 

željene stvari se zgodijo hitreje,

zavedaš se, da je vse odvisno od tebe.

Dobiš uporabne vaje, ki ti pomagajo v različnih življenjskih izzivih, kot so bolezni, odnosi, težave v čutenju, strahovi, pomanjkanje česarkoli, ..vse je informacija, ki jo enostavno zbrišeš in postaviš novo. 

kaj je svetloba večnosti?

“Svetloba je informacija. Tema je pomanjkanje informacij. Že od začetka se je Zemlja borila nad nadzorom različnih izvenzemeljskih civilizacij. Polbogovi niso hoteli, da ljudje spoznajo svoj pravi izvor. Lažje je nadzorovati ljudi z omejevanjem informacij. Ta bitja, ki so prišla na Zemljo pred približno 300.000 leti, so tista, ki so opisana kot veličastna bitja v Svetem pismu in v sumerskih besedilih. Spremenili so DNK človeške vrste, da bi jih ohranili v nižji zavesti in da bi jih nadzorovali. Nekateri Sirijci, kot je Akhenaton iz Egipta, Yeshua (Jezus), vsi Melkizedeksi, so priskočili na pomoč človeštvu, da bi se spomnili, kdo so.

Ljudje so takrat prejeli 2 nizne DNK. Nekatere druge vrste, kot Pleiadijci, Sirijci in druge, so se vrnili na Zemljo, da bi pomagali DNK, da se razvije na 12 nizov. Mnogi med nami na Zemlji smo prišli sem po mnogih življenjskih pripravah, da bi pomagali človeštvu, da se razvije v svojo univerzalno pravico. Še vedno obstajajo nezemljani, ki ne častijo življenja na Zemlji, in so tisto, čemur vi pravite “globoka vlada”. Nimajo čustev. Priznati plazilsko bitje je skozi narcisoidno osebnostno motnjo. In nočejo, da bi ljudje imeli čustva. Ker skozi čustva odkriješ kdo si. To se je zgodilo na Marsu. Igra vseh vlad je le igra, da ljudje verjamejo, da njihova vlada dela za njih. Kot v resnici vse globoke svetovne vlade, se samo obnašajo, da se borijo med seboj.

Naša telesa imajo vso svetlobo, informacije za vzpon. Naš DNK se razvija. Mikrovalovna 5 G in Tesla Starlink sateliti so del eksperimentiranja za nadzor človeške zavesti skozi tehnologijo. Ves naš planet je bil v karanteni zadnjih 13000 let. 

In zdaj, ko je karantena končana, je to leto 2020 popolnoma končana, obstajajo eksperimenti za nadzor nad človeškim prebujanjem. Da se osvobodimo “lastnikov sužnjev”, moramo biti v srčnih vibracijah, v širitvi zavesti. V majhnem prostoru srca. Znotraj naše Merkabe. Da grem noter. In ustvariti novo resničnost od znotraj. Z ljubeznijo (povezanostjo) in svetlobo (informacijami) se človeštvo prebudi

Svobodna volja je božanski načrt iz Vira. Ljubezen do Vira, ljubezen do vsega Življenja povsod je ključ za vstop v nebeško kraljestvo znotraj (Svetega prostora srca). Ko to spregovorimo, bodo nekatere informacije morda izkrivljene ali blokirane zaradi našega razumevanja. 

Ampak v svojem srcu veš, kdo si. Spomni se, kdo si. Neskončen si. In ne verjemite temu, kar so vam povedali iz misli. Začuti to s srcem.”  LuKa

znanja duše

Sem neodvisna raziskovalka duhovne znanosti in učenka znanja dr.Grigorija Grabovoja, Učenja o rešitvi sveta, harmoničnem razvoju in večnem življenju. Akademik dr.G.Grabovoj je avtor večih patentov, upravlja s časom, napovedal je veliko dogodkov, z jasnovidnostjo in visoko razvito zavestjo pomaga ljudem in svetu, je učitelj novega veka. Njegovo učenje je znanje za prihodnost, je znanje Duše, ki ga je dobil direktno od Stvarnika. Vendar je njegov jezik znanstven, za lažje razumevanje vam ga podajam na praktičen in uporaben način. 

kje in kdaj?

KDAJ –  ob sobotah od 18:00 do 20:00 ure

KJE – Krearti center, Vavta vas 20, 8351 Straža 

KAKO – ena ura meditacije in ena ura o znanjih Duše po učenju dr.Grabovoja

CENA – 20 eur enkraten obisk (mesečno 70 eur- 4 obiski)

KLIČITE – 070 701 719 Brigita

rezervacija