WEBINARJI GRABOVOJ UČENJA ob nedeljah ob 19.uri.    NOVA ZAVEST

Razvoj zavesti s prakso in učenjem metod za hitro doseganje rezultatov.

Vsebina bo takšna, da boste razumeli ustroj sveta in se naučili znanj duše in znali normirati informacijske odtise okolice. Učenje tehnologij nove zavesti. Cilj je harmonija in znanje, da si pomagate v vsaki situaciji. Spoznali boste suptilni skrivni svet, kjer se postavljajo informacije. Učili se bomo upravljati. Spoznali boste, da je čisto vsako bolezen ali dogodke mogoče normirati.

Osvojili in spoznali boste ritem števil, metode za razvoj zavesti in jih znali uporabiti v praksi življenja. Ter se naučili pomagati samemu sebi in svojim bližnjim.

Ritem Stvarnikovih števil

Vidite, december je poseben, ker ima nasproti število 8 v juniju. Iz števila 8 se rojeva svet. število 8 predstavlja neskončnost in večnost, od koder vse izide. To pomeni, zimski in poletni solsticij sta mejnika. Oba sta drugačna plat iste…to kar boste s tehniko zavesti zapisali. To bomo naredili na 5.12.= 5+3= 8. Naš Miklavž ali sv. Nikolarj bo sam Stvarnik, zato se bomo povezali z njim. Napišite si željo, ki jo želite uresničiti, vse želje. To bomo delali v nedeljo zvečer, skupaj bomo postavili normo. To je najbolj pomemben čas v letu. In še poleg tega smo v letu 2021, katera nam nosi močno podporo. Samo, če ne naredimo nič… ni nič. Gre čas naprej, v nov krog, nas pa nesejo informacije kolektivne zavesti. Mi sami moramo pisati prihodnost, odločimo se za srečno prihodnost vseh.

To bo ena izmed tehnik, katere bomo skozi spletni tečaj ob nedeljah prakticirali. Vabljeni, da se mi pridružite.

Webinarji bodo trajali 5 mesecev. Mesečno plačilo je 80,00 eur.

MESEC – DECEMBER

1. teden 5.12. 2021 ob 19.uri – 21 ure

2. teden 12.12. 2021 ob 19.uri – 21.ure

3. teden 19.12.2021 ob 19.uri – 21.ure

4. teden 26.12.2021 ob 19.uri – 21.ure

Vsak teden bo nova praktična delavnica 2 urna. Pripadajoča naloga in plan za tisti teden. Tečaj teče v živo in je tvoj doživljenjski. Dostop do znanja s praktičnimi vajami za postopno razvijanje zavesti, duše in duha. S tedenskimi srečanji, kjer vsak teden nadgradimo znanje.

Tema za 1. teden:

Spoznanje ustroja Sveta in priprava telesa na začetek upravljanja. Dobite pdf okvir, za začetek upravljanja. Da osvojite korake, vstopa v tehnike upravljanja. Čez teden boste naučeno prakticirali v življenju. Cilj je, da svoje življenje sami, z znanjem tehnologij začnete, upravljati do norme. To pomeni, da znate reševati težave mentalno in s svetlobo večnosti Stvarnika. Povezali se bomo s Stvarnikovo zavestjo. In upravljali za želje.

Tedenske delavnice vas bodo sistematično pripeljale do znanja, da boste poznali zakone suptilnega sveta Duše. Imeli boste metode zavesti, kot orodje za upravljanje z dogodki. Naučili se boste uskladiti na ritem števil Vesolja v 31 metodah zavesti, za 31 dni v mesecu. Te vaje vam bodo najhitreje razvijale zavest. Tako pravi dr. Grabovoj. Poleg ostalih tehnik, predavanj o ustroju Sveta. Cilj je, da postanete najprej upravljalec resničnosti in potem vse do mojstra, ko bo dovolj le impulz želje in boste trenutno vse uresničili. Za to potrebujete znanje zavesti.

Več o tem zakaj je potrebno razviti zavest in kaj bo vsebina…preberite tukaj: 

Po 5 ih mesecih bomo naredili zaključek. Ideja je, da občutimo energijo večnosti. Zato bomo šli skupaj na izlet v Bosno v Visoko. Organizirala bom vikend izlet, kjer boste še bolj občutili energijo Večnosti, mir, harmonijo, ljubezen, radost, čisto veselje. Kako sem sama doživela to energijo sem zapisala v zgodbi: https://krearti.si/brigita-blatnik/

PRIJAVA IN PLAČILO:

Cena je 80 eur za 4 webinarje (mesec).

Cena 25 eur za 1 webinar

Plačilo na TRR SI56 6100 0000 4831 432, Namen plačila: Prispevek webinarji. Prejemnik: Krearti zavod, Vavta vas 20, 8351 Straža

Rezervirajte si prvo delavnico na datum: 5.12.2021 ob 19.uri

Zoom soba bo dostopna po plačilu.

Kategorije: Dogodki

2 Komentarja

נערות ליווי במרכז · 19 decembra, 2021 ob 7:23 dop

בחלק מן המקרים, מתרחשת השפיכה המוקדמת רק במסגרת המגע המיני הראשון של אותו הגבר, אך לעתים קרובות – מדובר בבעיה שנוטה להשנות פעמים נוספות וליצור אצל הסובלים ממנה ובני זוגם מבוכה רבה, וכן תחושות קשות של תסכול, בושה ואי נוחות בחדר המיטות – אשר עלולים בסופו של דבר גם להביא לאין אונות אמיתית וקושי להגיע לזקפה בעקבות הלחץ שהסיטואציה של השפיכה המוקדמת מייצרת. נערות ליווי בקיסריה

דירות דיסקרטיות באשקלון · 24 decembra, 2021 ob 2:59 pop

טיפול בבעיות אין אונות בת ים דירות דיסקרטיות בכפר סבא

Dodaj odgovor

Avatar placeholder

Vaš e-naslov ne bo objavljen.