Danes največji znanstvenik

Ruski mistik, jasnovidec in znanstvenik, rojen v Bogari (Shymkent, Kazahstan, ZSSR) 14. novembra 1963. Leta 1986 je diplomiral iz mehanike in fizike v Taškentu, leta 1999 doktoriral iz tehničnih znanosti, leta 1999 doktoriral iz fizikalnih in matematičnih znanosti. Akademik v mnogih ruskih in mednarodnih znanstvenih ustanovah. Vse več ljudi po vsem svetu ga prepoznava kot sodobnega avatarja (božanska inkarnacija v sanskrtu);

Izjemen talent

Od petega leta dalje je Grabovoi razkril izjemno inteligenco, pa tudi naravne darove jasnovidnosti in vida na daljavo, ki so mu dobro služili tudi pri njegovem raziskovalnem delu in mu pokazali “rešitev pred problemom”. Primeri, ko je lahko na daljavo zaznal nepravilnosti ali tehnične napake v motorjih jedrske in vesoljske opreme, na daljavo reševal napake in se izognil večjim nesrečam, so značilni za overjena pričevanja, ki so od Grabovoja prejela pravočasne oddaljene diagnoze, pa tudi ozdravitve zelo resne neozdravljive bolezni, kot sta rak in aids. Obstajajo pa tudi poročila o številnih primerih popolne zamenjave organov, ki so že bili kirurško odstranjeni.

Misel

Učenje Grigorija Grabovoja premošča vrzel med znanostjo in duhovnostjo. Zanašajoč se na predpostavko, da zavest ustvarja resničnost, Grabovoi namiguje in dokazuje, da je človek kot del vesolja, v katerem je vse neločljivo povezano, sposoben interakcije z vsemi drugimi elementi stvarstva skozi delovanje svoje lastne zavesti. (tj. pripeljati v sedanjost) Vsako znanje, sposobnost ali potencial in usmerjanje realnosti in dogodkov v življenju posameznika. Po Grabovojevi misli ni nepremostljivih meja, da bi človek dosegel najvišji razvoj svoje zavesti in zato tudi besede, kot so: samozdravljenje, fizična regeneracija in nesmrtnost, niso abstraktni koncepti, temveč konkretne možnosti, ki so že na voljo vsakemu človeškemu bitju tukaj in zdaj.

Avtor učenja o rešitvi in harmoničnem razvoju

Napisal je več kot 60 knjig

Avtor preko 500 seminarjev

Dal je učenje za tisoče in tisoče let v naprej…

Biografija, življenjepis dr Grigorija Grabovoja: https://krearti.si/grigori-grabovoj/grigori-grabovoj-zivljenjepis/