Vstajenje in večno življenje od sedaj naša realnost

Knjiga vstajenje in večno življenje od sedaj naša resničnost, je zbrano znanje in učenje dr. Grigorij Grabovoja. Natančno razdelana načela zavesti, ki jih je več kot 50, metode oživljenja, metode ustvarjalne zavesti.

Morda je njegov jezik znanstven in težje razumljiv običajni zavesti. Cilj človeka je, da je usmerjen k dvigu stanja zavesti, v smeri prakse razvoja zavesti. Saj je to pot v Božje Kraljestvo. To pomeni poznati ustroj Sveta, samega sebe in v sebi prepoznavati Gospoda, Stvarnika, ki je ustvaril človeka po svoji podobi. In mu je dal svobodno voljo in neodvisnost. Načelo avtonomije, govori o neodvisnosti človeka.

V tej knjige je zbrana teorija.

V knjigi so načela in metode za razvoj zavesti

Praksa se mora učiti, trenirati tehnologije zavesti in le skozi prakso in znanje lahko pride človek do rezultata, da rešuje svoje težave in lahko samega sebe obnavlja, ozdravlja.

Po tem učenju in teh zbranih načelih, ki so v knjigi sem posnela spletni seminar, ki daje skozi video posnetke, učbenike in predavanja v prakso življenja. Da učenje spoznate in uporabite v praksi. To je tudi cilj. Ne samo zbiranje znanja, tudi uporaba v življenju, takrat, ko ga potrebujete, ko se je potrebno ozdraviti, ko je potrebno rešiti stres v službi, ko vam zboli otrok, ko pride trenutek nesreče..

Knjiga je osnova za večno življenje

Edina resnična knjiga, ki nudi znanje in opis praktičnih primerov vstajenja in oživljenja ljudi. In ne na osnovi teorije, pač pa praktičnih primerov. Opisi in overjeni podpisi oživljenih ljudi, katerim je dr. Grabovoj pomagal, pri vstajenju. Običajna zavest tega ne more razumeti, ker misli, da je to nemogoče. Ravno zato je to tako revolucionarno učenje. Ko opisuje kako je svet ustrojen. In vsak resnični napredek je vedno prinesel znanje tistega časa, ko ljudje tega niso mogli verjeti. Vendar realnost je takšna. 🙂

Ko boste brali knjigo, posebej primere vstajenja, bodite pozorni na to, kako dr. Grabovoj opisuje postopke, ki so pri vsakemu človeku različni in kako dogodke povezuje s simboliko, števil. Uvideli boste skrivni suptilni svet, ki je tukaj. Začeli ga boste zaznavati. Spremenili boste pogled na realnost.

Živeti v tukaj in zdaj je velika modrost!

Kategorije: Grabovoj knjige