Dr. Grigorij Grabovoj je avtor Učenja o rešitvi in harmoničnem razvoju, o večnem in neskončnem razvoju.

Je jasnoviden specialist akademik za Energoinformatiko. Znanje je dobil od samega Stvarnika.

Nagrajen za Preporod Rusije v Naravni znanosti  za „razvoj medicine in zdravstva.“

Številčni nizi za normiranje

Številčni nizi so najbolj enostavna tehnika za doseganje norme in postopno strukturiranje zavesti. Zavest, ki zna upravljati pomeni, da normira neharmonijo v harmonijo, neodvisno od stanja napredovane bolezni ali neharmoničnega dogodka. Števila so energija Stvarnika. Števila so jezik Stvarnika.

Stvarnik je ustvaril človeka po svoji podobi

Človeka je ustvaril Stvarnik po svoji podobi. Stvarnik je ustvaril Dušo, kot organizirajočo strukturo sveta in človeka. Ona ima vse informacije, v njej so vsi dogodki preteklosti, prihodnosti in sedanjosti in čisto vse je v statiki, miruje. Njeno delovanje je duh. Zavest ustvarja čas in prostor. Skupna zavest vseh ljudi, živali, rastlin, mineralov, zvezd, planetov, vsega kar obstaja se imenuje kolektivna zavest, ki vključuje tudi zavest Stvarnika.

Kaj je znanje v duši?

Znanje v duši je svetloba, večna svetloba, ki je neuničljiva. Je informacija. Živa materija iz katere je vse ustvarjeno, tvorevina Ljubezni. Nič ne more nastati brez te Ljubezni. Ljubezen ima pomen, je svetloba žive materije iz katere je vse ustvarjeno. Telo izpolnjeno s svetlobo preide v harmonijo in normo.

Zavest, ki je strukturirana ima znanje in razume povezave v svojem življenju, ki jih gradi duh. In zavest lahko menja duh in tako tudi znanje v duši. In posledično dogodke v življenju. To je mogoče samo s pravilnim znanjem in pravilnim razumevanjem znanja.

Želimo doseči stanje norme

Doseči stanje NORME telesa je cilj. NORMA je skladnost in harmonija v telesu in zunaj telesa, v skladnih odnosih in vseh dogodkih. Je doživljanje sreče, ki je naravno stanje človeka. Da se oslonimo na Stvarnikova Znanja, kjer lahko normiramo vse težave in jih tako rešimo. Norma je naravno stanje vsakega človeka.

Usmerjenost na rešitev vseh

Ko imamo problem, bilo kakšen, ali želimo nekaj spremeniti, uresničiti. Vzamemo številčni niz in naredimo tehniko upravljanja s tem številčnim nizom. To naredimo po korakih: vstop, koncentracija, izstop. Sedaj bomo naredili upravljanje za harmoniziranje zdravja in dogodkov za vse in zase. Zakaj vedno postavimo nalogo za vse? Ker tukaj delujemo kot Stvarnik. Ko mi najprej postavimo namen rešitev vseh, so naše naloge že rešene. Učenje Grabovoj ima v osnovi postavljen namen Rešitev vseh, zato se imenuje Učenje o rešitvi in harmoničnem razvoju. To je osnovni, primarni cilj. Samo skozi ta cilj se vse tehnike in metode realizirajo. Zato je učenje namenjeno samo ustvarjanju in nobeni destrukciji. Zato se to učenje ne da uporabiti v uničevalne namene. Je zaščiteno od samega Stvarnika. Pri delu s tehnologijami in koncentracijami na cilj, imejte vedno v mislih Rešitev vseh. Tako vas sam Stvarnik podpre pri vašem delovanju. V vsaki molitvi ali pogovoru z Bogom, vedno zaželite to, kar prosite, tudi za vse druge. To je ključno pri manifestaciji bilo česa. Zakaj je tako? Stvarnik je vse kar obstaja. In on ustvarja samo normo in harmonijo. Vse kar obstaja je v njegovem telesu. Vse so celice njegovega telesa. Ko mi želimo, vsem celicam normo, pomeni, da razumemo celovito Eno, katerega delček smo tudi sami. Nikoli nismo bili niti ne moremo biti ločeni eden od drugega. Čeprav tega ne vidimo, smo vsi povezani. Takšen je zakon. Kar se zgodi enemu, se zgodi vsem hkrati. To je enako zakonu holografije. Ki pomeni celoten zapis. Na primer, ko se zgodi potres na drugem koncu sveta, reagirajo tudi naše celice na ta potres. Ker je vse enako in hkratno, zunaj in znotraj. V svetu in v telesu, to so enake informacije. Zato nam to znanje daje toliko novega v razumevanju in ne samo v razumevanju, tudi konkretno reševanje nalog. Samo tako in ne drugače, lahko rešimo vse probleme, v svojem življenju in v svetu.

Tehnika upravljanja s številčnimi nizi za harmonijo in zdravje

Vstop: Vstopimo v center svoje moči, trikrat ponovimo 71381921. Potem rečemo: “ V duhu se povežem s Stvarnikom. Upravljam za rešitev vseh in harmoničen večen razvoj vseh.” Pred prsmi je prostor upravljanja.

Naloga in koncentracija: ” Normiranje zdravja in harmonija vseh dogodkov zame in za vse ljudi.” Pred prsmi ustvarim srebrno belo sfero in v njo dam številčne nize v srebrno beli barvi.

1784121 rešitev in harmoničen razvoj

17484 preprečevanje globalnih katastrof

88888488888 obnavljanje zdravja in harmoniziranje dogodkov za vsakega in zame

14111963 splošna harmonija

1814321 absolutna norma zdravja za vse in zame

1489999 večno življenje za vse in zame

514 pomlajevanje za večni razvoj

V sfero postavimo simbol neskončnosti(ležeča osmica) in večnosti (osmica). Sedaj imamo sfero s številčnimi nizi. Gledamo številčne nize (koncentracija) in imamo v mislih njihov namen, cilj. Postavimo še sebe in to sfero v tok Večnosti. To si zamislimo okrog sebe Svetlobo srebrno bele barven premera 5 metrov, ki gre od zgoraj navzdol in od spodaj navzgor. Stojimo v tej svetlobi in se koncentriramo na cilj: Absolutna norma Stvarnika za celi Svet, za vse nas.

Izstop: “Fiksiram rezultat: 741 741 741 889..8. Norma Stvarnika se je spustila na vse parametre realnosti.” Hvaležnost Stvarniku!

Kategorije: Številčni nizi