OSNOVNI PRINCIPI NULTE  MEJE

Mir za vse čase, zdaj in za vedno in dalje

  1. NIMATE POJMA O TEM KAJ SE DOGAJA
  2. NIMATE NAD VSEM KONTROLE
  3. VAŠA KARTA ZA NA POT DO NULTE MEJE JE BESEDA »RAD-a TE IMAM«
  4. LAHKO POZDRAVITE VSE, KAR VAM PRIDE NA POT ŽIVLJENJA
  5. VI STE 100 % ODGOVORNI ZA VSE SVOJE IZKUŠNJE
  6. INSPIRACIJA JE VAŽNEJŠA OD NAMERE

Nimate pojma o tem kaj se dogaja

Nemogoče je biti zavesten vsega kar se dogaja v vas in okrog vas, zavedno ali nezavedno. Vaše telo in um se gradi in ustvarja ravno sedaj, le da vi tega niste zavestni.  Obstaja ogromno nevidnih signalov v zraku ravno sedaj, od radijskih valov do različnih oblik misli, katerih se sploh ne zavedate.  Vi ste pravzaprav so-ustvarjalec svojega lastnega sveta ravno sedaj, ampak to se vam dogaja nezavedno (se tega ne zavedate) brez vaše zavestne kontrole in znanja. To je razlog zaradi katerega lahko pozitivno mislite kolikor hočete, ampak ostanete še naprej siromašni. Vaš zavestni um ni kreator.

Nimate nad vsem kontrole

Temu sledi,  da če ne veste vse kaj se dogaja, ne morete imeti nad tem  kontrolo. To je samo ena egova zabloda, ki misli, da lahko svet deluje tako, kot on hoče. Tako, da vaš ego ne more videti kaj se odvija v tem trenutku v vašem svetu, zato ni modro pustiti egu, da se on odloča kaj je najbolje za vas. Vi imate izbiro, ampak nimate kontrole. Lahko uporabite svoj zavestni um, da začnete izbirati, kaj bi radi doživeli,  ampak morate idejo prepustiti v polje NULTE MEJE, prepustiti ali se bo ta ideja odigrala ali ne, ali kako se bo odvila, ali kdaj se bo zgodila. Temu pravimo predaja. PREDAJA je ključ, in zaupanje v to, da se bo vse tako odvilo kot se mora.

Vaša karta za na pot do nulte meje je beseda Rada te imam

Prehod, ki pelje do miru, vsega razumevanja, od zdravljenja do odkrivanja je enostavna fraza »RAD TE IMAM«  Njeno govorjenje Božanstvu čisti vse v vas, tako da lahko doživite čudežnost tega trenutka : to je NULTA MEJA. Bistvo je v tem, da imate vse radi. Radi imate preveliko težo, slabo navado, problem vašega otroka, ali sosedo, ali partnerja, vaše slabo finančno stanje, vse to imate radi. In ljubezen to ujeto energijo, ki se nam pojavi kot težava, ali slabe izkušnje, ali problemi preobrazi in jo osvobodi. Govorjenje besede: RAD TE IMAM odpira vrata za doživetje izkušnje

Lahko pozdravite vse, kar vam pride na pot življenja

Vse kar se pojavi v vašem življenju, brez obzira kako se pojavi, je tu zaradi zdravljenja, enostavno zato je tu v vašem območju. S tem je mišljeno, če lahko to občutite, lahko to tudi pozdravite. Če nekaj vidite v nekomu drugemu, kar vas moti, potem je to tudi v vas samih in je tu zaradi zdravljenja. Če lahko nekaj opaziš, lahko to tudi dobiš. Morda ne veste zakaj je prišlo v vaše življenje in kako se je pojavilo, lahko pa dopustite, da izgine, ker ste sedaj zavestni tega.  Čim več boste zdravili kar se bo pojavilo v vašem življenju, čisteje boste izražali to kar imate radi, ker boste tako osvobojeno energijo lahko uporabili za kaj drugega. Vsak problem je torej zaprta energija, ki čaka, da jo osvobodimo z besedami RAD TE IMAM.

Vi ste % odgovorni za vse svoje izkušnje

To kar se dogaja v vašem življenju ni vaša napaka, temveč vaša odgovornost. Ta koncept osebne odgovornosti vpliva  na to kaj govorite, delate ali mislite. On vključuje tudi to kar drugi v vašem življenju govorijo, mislijo in delajo. Če prevzamete odgovornost za vse, kar se vam pojavi v vašem  življenju, potem to pomeni, da če se nekdo pojavi, ki ima problem, je to tudi vaš problem. To povezuje princip trojstva, ki izhaja iz tega, da lahko  vi pozdravite vse kar se vam pojavi na poti življenja. Na kratko ne morete kriviti nikogar in nič za vaše obstoječe stanje v življenju. Edino kar lahko storite je, da prevzamete odgovornost za to, kar pomeni, da ga sprejmete, ga imate in ga imate radi. Bolj ko zdravite to kar se vam pojavi v življenju, bolj ste usklajeni z izvorom.

Inspiracija je važnejša od namere

Namera je igračka uma, inspiracija je ukaz Božanstva. V nekem trenutku se boste predali in začeli poslušati, raje kot da molite in čakate. Namera poskuša, da kontrolira življenje temelječ na omejeni pogled ega, inspiracija je sprejemanje sporočil Božanstva in potem postopanje po njem.  Namera deluje in prinaša rezultate, inspiracija deluje in prinaša čudeže. Kaj vam je bolj všeč?

Dva načina, da uresničite vse kar želite

KAKO  POZDRAVITI SEBE (ALI KOGARKOLI DRUGEGA)? KAKO ODKRIJETE ZDRAVJE, SREČO IN BLAGOSTANJE?

Tukaj sta navedena dva načina ho oponopono-ja kako se lahko pozdravite (ali koga drugega) od česarkoli (bolezni, negativnih čustev, skrbi, denarja, partneja, jeze, zamere, depresije, vseh bolezni). Vedite, da je vse,  kar opažate pri drugih, tudi v vas samih. Tako, da je vsako zdravljenje v bistvu samozdravljenje. Nihče drug, razen vas , dela ta proces.

1.Način – močna molitev

Uporabljala jo je hči zadnje havajske kraljice, Mornah, in jo dala v javnost. Z njo je pozdravila na tisoče ljudi. Molite gre takole:

 Božanski Stvarnik, oče, mati in sin, kot eno…

Če sem jaz,  moja družina, moji sorodniki in vsi predniki,

v mislih, besedah ali dejanjih užalili tebe, tvojo družino, tvoje sorodnike in tvoje prednike,

v mislih, besedah ali dejanjih,  od takrat, ko smo ustvarjeni pa do sedaj,

te danes prosimo, da nam to odpustiš, prečistiš , osvobodiš in prerežeš vse negativne spomine, blokade, energije in vibracije

in jih preobrazi v čisto svetlobo… in to je storjeno!«

Drugi način je izgovarjanje štirih besed

Besede, ki se jih izgovarja so:       »ŽAL MI JE«       »PROSIM ODPUSTI MI

To govorite, da si priznate, da je nekaj, brez vašega znanja o čem gre, prispelo v vaše telo/um. Vi ne veste, kako je to prišlo v vas. Niti ni potrebno, da veste. Če ste npr.predebeli, enostavno ste nekje »staknili« program, ki vas je naredil take. Z izgovarjanjem »Žal mi je« vi govorite Božanstvu, da želite oprostitev znotraj sebe, za vse, kar vam je bilo prinešeno. Vi ne prosite Božanstvo, da vam oprosti, vi prosite Božanstvo, da vam pomaga, da oprostite sebi.

Za tem recite:      »HVALA TI« in »RAD-a TE IMAM«

Ko rečete »HVALA TI«  izražate hvaležnost. S tem pokažete svojo vero, da se problem razreši v najvišje možno dobro vseh vpletenih.

Z besedo »RAD-a TE IMAM« preobražate to energijo, ki predstavlja vaš problem, jo osvobodite, in energija steče ter vas poveže z Božanstvom.

S tem, da je Nulto stanje, stanje čiste ljubezni in ima nulte meje, vi začnete prihajati v to stanje z izražanjem ljubezni.

Nadalje kar se bo zgodilo je odvisno od Božanstva. Lahko ste navdahnjeni, da prevzamete določeno akcijo. Karkoli se zgodi, naredite tako. Intuicija se poveča. V kolikor niste sigurni kako v določeni situaciji narediti, uporabite iste besede (ŽAL MI JE, PROSIM ODPUSTI MI, HVALA TI, RAD TE IMAM)  na vašo zmedenost. Ko boste čistejši, boste vedeli kako postopati.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja