Imunski sistem je človekov obrambni mehanizem. Kemoterapija uničuje rakave celice. Hkrati pa uničuje tudi zdrave celice. Kako okrepiti poškodovane celice, ko je kemoterapija zaključena?

Celice gradniki človeka

Človek je sestavljen iz celic. Vsaka celica ima svojo inteligenco in je povezana s celotnim organizmom. Ko ena sama celica postane rakava, je velika verjetnost, da se bo ta celica širila in gradile so bodo rakave celice.

Ste se kdaj vprašali zakaj se to dogaja? Že stari Grki so rekli, zdrav duh v zdravem telesu in zdravo telo v zdravem duhu.

Membrana zaščitni ovoj celice

Kaj pomeni zdrav duh za celico? Vsaka celica ima okrog sebe membrano. Membrana je njen ovoj, skozi katero prehaja duh, ki je energija in informacija. Človek sprejema informacije tudi, ko se tega ne zaveda. Ko se na primer na morju sončimo, prehaja v naše telo informacija svetloba, ki daje življenje. Sončna svetloba ima valovanje informacije zdravja, harmonije in usklajenosti. Nobena rastlina brez sonca ne preživi in človek tudi ne. Mi moramo samega sebe spoznati kot bitja, ki se hranijo z energijo in informacijami.

Kako nastanejo rakave celice?

Vsi ljudje doživljamo trenutke žalosti, nesreče, slabega počutja, ali smo se znašli v nekem slabem življenjskem položaju in smo nekako obupali. Če to traja dalj časa, posebej še, če so to občutki zamere, ko nekaj krivimo za svoje slabo počutje je velika verjetnost razvoja raka. In celici se to vidi na membrani, ovoju, ker spremeni obliko. Ta oblika ni več okrogla, skozi njo ne morejo več prehajati informacije v harmoniji, enostavno se informacija popači in celica širi naprej to obliko deformiranosti.

Človeka obsevajo s kemoterapijo in uničijo rakave celice, hkrati se uničijo tudi zdrave. Lahko si predstavljamo, kako hudo je to za človeka. Zato je potrebno po kemoterapiji čim hitreje celicam povrniti obliko, membrano povrniti v normalno stanje.

Kako povrniti obliko celice?

Človekova osnova je duša. Ona je neuničljiva. Njo je v skladu z zakoni Sveta ustvaril Stvarnik. Dr. Grigorij Grabovoj pove, da je mogoče človeka obnoviti tudi v zadnjem stadiju bolezni. To je mogoče, ker je na informacijskem, duhovnem nivoju vedno vse obnovljivo. Duša sama nič ne naredi. Njeno delovanje v telesu se izraža le skozi duh in zavest človeka. Tisti, ki začno verjeti, da bodo ozdraveli, ponavadi tudi ozdravijo.

Metoda za duhovno obnovitev celice

Da bi pomagali celicam, da bi se hitro obnovile, jih nagovorite s svojim duhom. Predstavljajte si, da imate eno vašo bolno celico pred seboj in ji dajte svojo ljubezen in Ljubezen Boga, Stvarnika, ki nas ljubi in želi, da je vsak srečen, radosten in zdrav. Oprostite vsem in tudi sebi. In zahvalite se Bogu. Celico potem s svetlobo, ki jo pošljete iz svoje duše, osvetlite v srebrno beli svetlobi. Potem jo v mislih spustimo v snop bele Stvarnikove Svetlobe. Predstavljajmo si, da so se celice obnovile.

Ključ je oblika membrane

Imunski sistem je nepoškodovana oblika celične membrane. Imunski sistem pomeni, da se je celicam obnovila membrana, dobila lepo zdravo okroglo obliko in informacije in duh prehajajo skozi njo v Normi. Norma je popolno zdravje.

Kaj občutimo je jezik Duše. Za življenje na Zemlji nam je Bog namenil radost, svetlobo, ljubezen, mir, spokojnost. Če tega zaradi česar koli ne moremo občutiti, to le pomeni, da ni dovolj Svetlobe v celicah in smo izgubili stik s Stvarnikom. Strokovno se temu reče, da so v duši pretrgane povezave z objekti realnosti.

Imunski sistem je zdrava oblika celice, ki ne dovoli vstopa prišlekom, kot so virusi. Je zdrava oblika membrane. Skozi membrano prehajajo električni impulzi, ki so informacije.

prehajanje informacij skozi membrano

Lahko vstopajo negativne informacije ali pozitivne. To je odvisno od vaše zavesti, kaj boste dovolili. Kakšne informacije spuščate v svoje telo in v svoje celice? In na koncu vidimo, da je odgovornost za zdravje v nas samih.

Obnovitev oblike membrane s polarizirano svetlobo

Obliko membrane zelo hitro obnovi polarizirana svetloba. Zakaj? Naravna oblika polarizirane svetlobe, po izjavi biofizika prof. Fritz A.Poppa, v telesu daje celici začetni takt, da se ona sama uglasi, aktivira samoobnavljanje. Se povrne v naravno stanje zdravja. To je sistem, ki ga ima celica. Tega ni mogoče odstraniti, uničiti, ker je to delovanje duše, ki je pod zakoni Stvarnika. In kar je pod zakoni Stvarnika je neuničljivo, ker nad njim ni ničesar in nikogar.

Naročite se na novice o duhovnem upravljanju po učenju ruskega znanstvenika Grigorija Grabovoja.

Bodite v harmoniji – potem boste zdravi. Število za splošno harmonijo 14111963

Števila so energija Stvarnika, ki prehajajo v telo kot informacije.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja