e-delavnice Grabovoj

80

Zoom Webinarji ali e-delavnice Grabovoj učenja ob nedeljah od 7 do 8.30 ure zvečer.

Po knjigi Vstajenje in večno življenje od sedaj naša resničnost. Knjiga daje znanje, da razvijemo oz. dvignemo zavest, jo strukturiramo, da lahko upravljamo z realnostjo. Za resnično zavest postane večno, ustvarjalno in harmonično življenje, Norma. 

Mesečno plačilo. Štiri e-delavnice v živo. Posnetki bodo naloženi v e-učilnici.

 

Opis

E-delavnice Grabovoj so namenjene vsem tistim, ki želite učenje Grigorija Grabovoja pridobiti sistematično, postopno, jasno z razlago in se zavedate, da je to vaša osebna rast in pridobivanje učenja o zavesti, duhu, duši, o ustroju Sveta.
Zato bodo delavnice narejene tako, da:
bomo iz knjige Vstajenje in večno življenje – od sedaj naša realnost, ki jo je napisal dr.Grigorij Grabovoj, proučili načela in metode za razvoj zavesti in jih dajali v prakso življenja.
Kako jih najhitreje implementirate v svojo duhovno, osebno rast in hkrati se učite upravljati z dogodki v življenju. Bistvo je, da začnete uporabljati tehnike, številčne nize, metode za razvoj zavesti v svoji praksi.
Zakaj je pomembno postopno pridobivanje znanja?
Ker imamo v zavesti izkrivljene informacije, se nam zavest hitro upre. In težje je, če nimate podpore… Na primer, naša zavest se upira novemu znanju, ki je izven njene običajne predstave, kako je svet ustrojen. In ravno v tem je učenje Grabovoj drugačno, da ga ne moreš dokazati, brez, da razviješ svojo dušo in duh. Ker šele v višjih stanjih zavesti, se znanje razodene v polnem obsegu.
Naš cilj v e-delavnicah bo doseganje norme svojega življenja in zdravja na podlagi lastnega razvoja. Ter znanja upravljanja z realnostjo na nivoju informacije. Vse v svetu kar obstaja ima svojo prvobitno informacijo. In od te informacije je odvisen nadaljni razvoj. Vaša prvobitna informacija je Božanska narava kot nam jo je na začetku namenil Stvarnik. Naloga vsakega posameznika je, da se takšnega spozna. Zato potrebuje jasno znanje svetlobe duše.
Nova zavest bo to kar bo nastalo s harmonijo postopne preobrazbe stare zavesti, ki nima znanja. Novo mišljenje, ki se tiče samo posameznika osebno. Vi tukaj samega sebe razvijate ko pridobivate učenje Grabovoja. Več ko je znanja v zavesti, bolj ste s svojo dušo povezani z Bogom.
NOVA ZAVEST
Je upravljujoča. Ima znanje in je strukturirana. Pozna tehnologije.
Ona opazuje in upravlja. Nova zavest je instrument duše. Duša ustvarja resničnost.
Njen duh je miren in skladen, ker ve, da se z realnostjo vedno upravlja.
To je preobražanje lastnega delovanja in miselnosti. Vaša miselnost je nastajala leta.. In ko boste dvigali zavest, boste znali sami sebe vsak dan, usmeriti na novo znanje in počasi se boste harmonizirali. To je pot v rešitev čisto vsake težave. Postajali boste notranje mirni, skladni, radostni. Imeli boste znanje upravljanja.

Zavest se vam bo razvijala.

Učenje je edinstveno. Potrebujemo Spoznanje ustroja sveta. Potem pa tudi znanje, da delujemo.
Ko bo v zavesti koncentracija znanja dovolj velika, bo dovolj že ena sama misel na impulz-želja in manifestacija je lahko trenutna. To si želimo. Da pridemo do takšnega znanja v duši in duhu ter si rešimo težave, se pomladimo, ozdravljamo.
Zato je potrebno  pripraviti svoje telo (telo je fizični del duše) in se učiti upravljati. Reševati težave na nivoju informacije. Tam, kjer je duh.
2 GLAVNA CILJA:
1. Spoznati lastno dušo. Njeno shemo in kako deluje. Kako je duša povezana s telesom, kaj je zavest v duši? Kako se ustvarja resničnost? Kakšni zakoni stojijo za njo. Zavest ustvarja vse. Vendar, če nima Znanja ni uglašena, ne vidi povezave. Potrebujete le Znanje. Vendar to Znanje ne morete osvajati samo z logiko. Tukaj obstaja drgačna logika. To je logika Boga. Ego si želi hvale, pomembnosti,.. To učenje je, ko se zavedaš, da nič ni pomembno in vse je Stvarnik. Da je edino resnično pomembno; tvoj notranji mir in harmonija. Ko ne reagiraš več impulzivno, pač pa zavestno-duhovno in tako upravljaš.
2. Strukturirati svojo zavest, da bo znala upravljati z uporabo tehnologij nove zavesti po učenju Grigorija Grabovoj.

KAKO BO POTEKALO UČENJE?

E-učenje Grigorija Grabovoja bo v e-učilnici Gitina akademija in preko zooma.
Mesečno plačilo je 80 eur. V ceni so 4 srečanja v živo preko zooma ob nedeljah od 7 do 8.30 zvečer.
DATUMI SO:
januar: 9., 16.,  23., 30.
februar: 6., 13., 20., 27.
marec: 6., 13, 20., 27.
april: 3., 10., 17., 24.

 

Nakup opravite na transakcijski račun Krearti zavoda. Če dodate v košarico boste dobili podatke na vaš e-mail.
Nato plačate in dobite link do zoom sobe.
Pridržujem si pravico do spremembe pogojev.
Se veselim skupne rasti in življenja v radosti in upravljujoče resničnosti.
Brigita Blatnik, svetovalka učenja Grabovoj