Energijska svetilka biofoton

(6 mnenj strank)

350.00

Biofoton svetlobna terapija za domačo uporabo. Naravna krepitev imunskega sistema, vitalnost življenjske energije in naravna odprava bolečin. 

Opis

Kako uporabljamo polarizirano svetlobo? Svetilko usmerimo na kožo, od 5 do 10 cm stran. Njeni svetlobni valovi ujamejo energijo vašega telesa in aktivira se mehanizem hitrega samoobnavljanja.

Bolečine v križu: od 7 do 30 dni, 8 minut na dan.

Bolečine v trebuhu: od 3-5 dni, 7 minut na dan, na popek (manipura čakra)

Bolečine na rokah, nogah, sklepih: na mesto bolečine, odvisno od posameznika od 7-30 dni, 8 minut na dan.

Glavobol: Na čelo, tretje oko, 7 minut, 1-3 dni

Gnojne rane, rane, padci, poškodbe, zlomi: 7 dni, 7 minut na dan

Viroze pri otrocih: na čelo in na timus ( žleza med vratom in prsmi), 6 minut na dan, v treh dneh je otrok zdrav.

Pljučnica: 3-5 dni, 6 minut na dan, na timus

Angina: 5-7 dni, 6 minut na dan, na grlo

Padci, kjer je sum, da je pretres možganov: na tretje oko in na kronsko (teme) čakro, 3×6 minut na dan.

Ščitnica: 6 minut na dan, do izboljšanja

Boleče menstruacije: 6 minut na dan, na jajčnike in na 3 cm pod popkom, bolečine kmalu prenehajo.

Rentgensko slikanje je valovanje, ki moti naravni ritem biofotonov, delcev življenjske svetlobe. Zato lahko po vsakem rentgenskem slikanju uporabimo polarizirano svetlobo, da si povrnemo ravnovesje.

Cepiva vsebujejo snovi, ki motijo ravnovesje življenjske svetlobe. Uporabimo polarizirano svetlobo za vrnitev v naravni ritem.

Alergijske reakcije na koži: 3×3 minute na dan, v 3-5 dni alergija izgine.

Pomlajevanje obraza: spodbuja globinsko nastajanje kolagena, za mladosten videz kože brez gub. Uporabimo rdeči filter.

Zimski čas, ko primanjkuje svetlobe: z uporabo na tretje oko, čelo, bomo preprečili depresijo.

Pri pomanjkanju življenjske energije: Usmerimo jo na tretje oko. Polarizirana svetloba v celici poveča ATP,  energijo v telesu.

ČAKRE so vhodna vrata, kjer vstopi energija v telo. Prikaz kje so locirane čakre in kako so povezane z žlezami in organi:

 

Komplet vsebuje:

 • biofoton svetilko
 • 3 barvni filtri: rdeč, moder, rumen
 • timer
 • namizno stojalo
 • v kovčku
 • vodnik za uporabo

Garancija: 1 leto

Barvni filtri: 

Modra: za zaustavitev vseh vrst vnetij

Rdeča:za regeneracijo celic, bolečine, rane, metabolizem in aktivnost celic.

Rumena: Sončna, dvig energije, za trebušno čakro, na vranico spodbudi cirkulacijo.

Uporaba brez filtrov: bela polarizirana svetloba zajame vse barve.

 

 

 

ZNAČILNOSTI SVETLOBE

ZNAČILNOSTI svetlobe

Polarizirana: Svetlobni valovi gredo vodoravno, brewstrovo ogledalo, omogoči 95% polarizacijo svetlobe, svetloba optimalno prodre v tkiva in spodbudi celični metabolizem, bioaktivnost celic.

Polikromatična: Valovna dolžina svetlobe je od 480 do 3400 nm, zajema vidno svetlobo 400-800 nm in infrardeče valove, na katerih komunicirajo celice. Brez uv sevanja.

Nekoherentna: mehka nizke intenzivnosti, brez stranskih učinkov, ne predstavlja tveganja za tkiva.

Šibka: spodbuja naravne procese v telesu, stalna in enakomerna intenzivnost.

 

ZNANOST BIOFOTONIKA

Svetloba v celicah

Iz dnk seva življenjska svetloba, ki je sestavljena iz majhnih svetlobnih delcev biofotonov. Biofotoni prenašajo informacije po telesu celicam preko hormonov in dajejo navodila organom. Biofotoni so usklajeni z ritmom narave. Ta svetloba izhaja iz dnk, je naša aura. Delovanje duše se izraža preko čaker. Vsaki čakri pripada ena žleza z notranjim izločanjem in notranji organ. Ko smo uglašeni smo zdravi in v telesu igra naravni ritem svetlobnih valov.

Ravnovesje je ključ

Ko se biofotonom poruši ravnovesje (lahko zaradi notranjih ali zunanjih razlogov) nastanejo bolečine, bolezni, alergije, hormonsko neravnovesje, viroze,..

Kaj naredi polarizirana svetloba?

Daje začetni impulz celici, da se aktivira mehanizem hitrega samoobnavljanja. Deluje kot glasbene vilice, ki uglasijo razglašen glasbeni instrument.” Biofizik Fritz A.Popp

Profesor Fritz Albert Popp je pionir na področju biofotonike. Vpliv svetlobe na biološko tkivo je začel proučevati v 70-ih letih prejšnjega stoletja. Njegovo delo se danes širi po celem svetu. On pravi:”v telesu vsako sekundo poteka veliko biokemičnih reakcij. In te biokemične reakcije brez svetlobnega delca biofotona ne bi bile mogoče.”

biofoton + hormon = biokemična reakcija

Biofoton deluje kot prenašalec informacije v celico. Svetlobni delec biofoton je elektromagnetni val in delec hkrati. Njegov jezik je naravni bioritem valovanja, je življenjska energija. Če se mu poruši to valovanje, prenese v celico napačno informacijo, zaradi tega oslabi celična membrana in virusom ali bolečini je omogočen vstop v celico. Če ima človek zdravo celično membrano, virusi ne morejo vstopiti v celico in jo poškodovati.

Celično membrano slabijo in motijo umetne frekvence wi-fi omrežij, mobitelov, elektro naprav, hrana z škodljivimi dodatki, itd.

Polarizirana svetloba je povsem naravna svetloba. Njena značilnost je polarizacija, ki deluje v telesu enako kot glasbene vilice za instrument. Telo ponovno uglasijo na naravni ritem, celična membrana se okrepi in bolezni izvenijo, virusom je preprečeno širjenje.

 

Biofoton svetilka ne zdravi, pač pa le aktivira mehanizem, ki ga imamo v sebi vsi ljudje, da se samoobnovimo.

Podatki so vzeti iz knjige Polje-po sledeh nevidnih sil v vesolju, avtorite Lynne Mctaggart, kjer so zbrani intervjuji največjih sodobnih znanstvenikov s področja kvantne fizike in biokemije.

Polarizirano šibko svetlobo uporabljamo v praksi že 4.leto in vedno je bila učinkovita pri različnih težavah.

6 mnenj za Energijska svetilka biofoton

 1. Teja

  Izkušnje z lučko biofoton

  Imam 20.mesecnika,ki hodi v vrtec. Na pohodu so bili virusi v obliki driske in bruhanja. Ker ga vsakodnevno o svetim na tymus za 6 min ni zbolel za tem virusom, medtem ko moj mož je.

  In se druga pozitivna izkušnja lučke. Sin ni mogel stopiti na nogico. Bolečina je bila locirana na spodnji del podplata. Vidna je bila rdečina. Rtg slika ni zaznala nobene posebne poškodbe. Svetila sem ga 2 dni zapored-trikrat na dan. Tretji dan je začel tekati naokrog.

 2. brigita

  Ženska 25 let.
  Biofoton sem uporabila za bolečine v trebuhu. Po več izpostavljenosti na bolečem področju so se bolečine znatno zmanjšale. Z osvetljevanjem vratu in prsnega koša, sem preprečila prehlade. Od takrat naprej nisem bila več prehlajena. Učinek mi je bil čudežen.

  Ženska 56 let
  Že več let uporabljam polarizirano svetlobo za sinuse, glavobol, vrat, zobe – zelo dobri rezultati.

  CP Moški 34 let
  Biofoton sem uporabil za mojega sina, novorojenčka, ki je dobil zaradi hrane in plenic izpuščaj zadnjice. Rdečina, srbenje in bolečina-sem uporabil vsa mazila in kreme, ki so mi jih priporočali brez kakršnegakoli uspeha. Po nekaj obsevanjih s polarizirano svetlobo je draženje izginilo in se kasneje ni več pojavilo.

  JZ Ženska 32 let
  Moj šestmesečni sin je dobil norice. Zelo je jokal, ni spal in v obupu sem se obrnila k prijatelju, ki ima biosvetilko. Biofoton sem uporabila 3 minute 3-krat na dan in rezultati so bili zelo dobri: izbruh je izginil v nekaj dneh brez brazgotinjenja. Eden od naših kolegov je uporabil biofoton za brazgotine, ki so ga pustile norice. Zelo dobri rezultati.

  IM Ženska 34 let
  Biofoton uporabljam približno 3 leta. Zaradi endokrinega neravnovesja imam ciste na brazu, ki sem jih zdravila z biosvetlobo. Rezultati so bili zelo dobri. Uporabljam ga v skladu z navodili iz priročnika in zelo sem vesela.

  DB Moški 49 let
  Biofoton sem prvič uporabil na stegnu izpuščaja mojega osemletnega sina. Kljub zdravilom se ni zacelilo. Po nekaj dneh obsevanja je povsem izginil. Najbolj spektakularen je bil učinek na njegovo migreno, ki se je zgodila pri starosti 10 let in ki je bila diagnosticirana v skladu z vsemi zdravstvenimi predpisi. Krize migrene so bile dnevne. Klasično zdravljenje ne ponuja rešitve. Po obsvetljevanju na sredino čela (tam je bila bolečina) 2-3-krat / dan 4 minute in bolečine so prenehale. Osvetljujem vsaka 2 tedna.

  AL Ženska 40 let
  Biofoton imam približno 1 leto in ga uporabljam vsak dan. Kupila sem ga za močne glavobole, ki so bile močne migrene in revmatične (spondiloze), in ko so izginile, sem zdravila prehlad (tako za mojo družino in moje sorodnike). Rezultati so bili zelo dobri. Kasneje pa sem začela uporabljati za preventivo, energijo na čakre, povečanje imunitete itd. Za vse težave, ki se pojavljajo je Biofoton prva pomoč. Nad njim sem zelo navdušena in vesela. To je zelo preprosta in učinkovita rešitev za običajne zdravstvene težave.

  Sem zdravnica, stara 42 let
  Lahko vam povem, da sem za zobobol, bolečine v vratu, na splošno vse težave odpravila s polarizirano svetlobo. V primeru glavobola je bilo edino “zdravilo”, ki je delalo. Biofoton držim zelo blizu bolečih mest v 2 minutah s ponavljanjem do 8 minut. Mislim, da bi morali narediti več oglaševanja za aparate polarizirane svetlobe. Jaz uporabljam biofoton za vse vrste bolečin, glavobol. Za želodčne težave, rezultat sicer ni takojšen, toda naslednji dan ni bilo več bolečine.

  FL moški, 32 let
  Kupil sem ga za bolečine na prstih na rokah. Veliko delam na računalniku. Začel sem obsevati boleče območje , kjer sem imel tudi 14 let staro brazgotino, ki je bila grda. Ko sem obseval prste sem tudi brazgotino, ki je postopoma začela spreminjati barvo in videz. Opazil sem, da je brazgotina spreminjala videz, se je zmanjševala in bolečine v prstih so izginile.

 3. Katarina

  Možu se je rana po operaciji hrbtenice močno vnela. Dobil je antibiotike, vendar se stanje po prvi dozi ni bistveno spremenilo. Ko smo rano začeli osvetljevati z biofotonsko lučko, se je gnojenje hitro začelo ustavljati. Iz rane je prenehal teči gnoj in po treh dneh je bila situacija že skorajda rešena. Zdravnica ni mogla verjeti napredku. Nadaljevali smo osvetljevanje še nadaljne 4 dni in rana se je vsak dan vidno celila. Po enem tednu se je popolnoma zaprla. Uporabila pa sem jo tudi pri sinu, ki ga je zvečer močno kljuvalo v ušesih in naslednje jutro bolečin ni imel več. Stvar preprosto deluje.

 4. Mojca

  Lučko sem kupila oktobra in jo uporabljam skoraj vsakodnevno. V času nakupa sem imela že skoraj 3 mesece res hude bolečine v levi rami, ki so se po nekaj dneh uporabe lučke precej omilile, po 14 dneh pa povsem izginile.

  Odlično deluje tudi pri zdravljenju herpesa, ki se navadno vleče do 14 dni, sedaj se mi je s pomočjo lučke pozdravil v 3 dneh. Tudi sicer vsako leto v začetku zime in ob njenem koncu praviloma zbolim (gripa, angina), zaenkrat pa kljub epidemiji gripe, še nisem bila bolna. Vsak dan se vsaj enkrat obsvetim za 4 minute na timus.

  Če bi nekdo prišel na vrata prodajat ta aparat, ne bi verjela, da deluje, ker pa sem ga že prej lahko preizkusila pri prijateljici, sem ga kupila brez razmišljanja in vsakodnevno opažam fizične dokaze njegovega delovanja.

 5. Nežka

  Hčerka je kupila lučko in mi jo je posodila, ko me je začel boleti gleženj (revma). Dejansko skorajda nisem mogla hoditi zaradi bolečine. Že po 8 minutah obsvetljevanja, je bila bolečina zmernejša, naslednji dan (po kakih 6 ali 7 obsvetljevanjih), pa je skoraj povsem izginila. Preverjeno in priporočam.

 6. Sabina

  Pozdravljeni, zahvaljujem se za Biofoton lučko, ki je več kot izjemna. Uporabljamo jo že 2 meseca vsi družinski člani. Meni je izredno pomaga pri kožnih vnetjih, saj imam vsako zimo težave z raznimi ekcemi in alergijami, zaradi pretirano suhe kože, z biofoton lučko pa sem tovrstne težave odpravila v enem samem tednu! s tem da sem se držala vaših navodil .Tudi strije, ki sem jih pridobila med nosečnostjo so po 3 tednih uporabe dosti manj vidne, da ne omenjam, kako uspešno se mi je zacelila rana po carskem rezu! Otrokom in možu pa je pomagala predvsem pri virozah in gripi, pozdravili so se v 4 dneh, s tem da je vročina izvenela že v dveh dneh :)! Starejši sin ima tudi dosti težav s kašljem, ko ga 3x obsvetim za 8 minut, težave izzvenijo. Lučko priporočamo vsem!!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja