Biofoton svetilka

(6 mnenj strank)

360.00

Biofoton svetilka polarizirane svetlobe za domačo uporabo.

Opis

Biofoton svetilka s polarizirano svetlobo.

 

V kompletu s 3 barvnimi filtri. Za domačo uporabo.

Njeno učinkovitost razdelimo v 3 glavne funkcije:

 1. analgetik (lajšanje bolečin)
 2. protivnetno
 3. biostimulacijski (podpira zdrav razvoj celic in pospešuje njihovo regeneracijo)

Biofoton svetilka je naprava s polarizirano svetlobo, ki se uporablja za fototerapijo. Ta terapija je ena najbolj učinkovitih pri bolečinah v mišicah, sklepih, za pospešitev celjenja ran, za bolečine v hrbtenici in križu, nogah, trebuhu, v pljučih, grlu, glavi, ušesih, zobeh…

 

Kaj je bistvo delovanja?

Biofoton svetilka je idealni pripomoček za zdravje. Na naraven način odpravi bolečine, hitro celi rane, aktivira samozdravljenje v telesu na osnovi polarizirane naravne svetlobe. Za njeno učinkovitostjo stoji znanost biofotonike, v sklopu biofizike. Ki se v tujini zelo hitro razvija. Biofotonika sledi dejstvom, da se v telesu nahaja energija v obliki svetlobnih delcev biofotonov. In sinhrono delovanje te energije pomeni zdravje.

Polarizirana svetloba

 

Če se jim poruši ritem, ga lahko s polarizirano svetlobo zelo hitro postavimo v normalno stanje. Pride do regeneracije in samozdravljenja. To je bistvo učinkovitosti delovanja biofoton svetilke.

 

 

 

Redna uporaba sproži v telesu sposobnost samozdravljenja. Prepreči potrebo po operaciji in uporabi nadpovprečne količine zdravil. Ne deluje le površinsko. Pač pa njena svetloba prodre v globlje tkivne strukture. Pospeši celični metabolizem, poveča kisik v celicah in začne se regeneracija, ki se prenese na celotno telo. Saj so preko energije celice povezane. In ravno v tem je bistvo te svetlobe. Je edinstvena stvar, ki lahko vpliva na celice od zunaj, popolnoma na naraven način.

Ta svetloba je popolnoma naravna svetloba, podobna sončnim žarkom, brez škodljivega spektra uv. Z zelo nizko intenzivnostjo in je šibka.

Svetloba pomeni življenje. Človeško telo pretvori svetlobo v elektrokemijsko energijo, ki aktivira verigo biokemičnih reakcij znotraj celic.

 

BIOFOTON SVETILKA IN BIOLOŠKI UČINEK POLARIZIRANE SVETLOBE

Velik uspeh medicine v zadnjih letih je, da je začela uporabljati fototerapijo. Polarizirana svetloba je bistvo fototerapije in svetlobne terapije.

Svetlobne terapije v medicinskih centrih so drage.

Svetlobni žarki, ki so polarizirani imajo valovno dolžino 480 do 3500 nm. Ugodno vplivajo na biološke procese v človeškem telesu.

Stopnja polarizacije je 95 %. Polarizirana svetlobe deluje samo na obolele celice. Je nizkoenergijska in nekoherentna, torej nefazna, kar pomeni, da valovi dosežejo svoj vrh in zato intenzivnost ne niha.

Spodbuja biološke procese v telesu. Harmonizira presnovne procese, ima biostimulativni učinek, da vpliva na imunski sistem, ima regenerativni učinek in pozitivno deluje na celoten organizem. Spodbuja dobro razpoloženje, preprečuje depresijo, dvigne nivo energije v telesu. To je zelo koristno v zimskem času, ko primanjkuje sončne svetlobe.

Uporabljajo jo lahko vsi ljudje, ne glede na starost. Dojenčki, otroci, mladi, starejši, odrasli, bolni, zdravi, športniki.

 

Biofoton svetlika ima 3 filtre rumeno, modro in rdečo. Ti filtri se uporabljajo za barvno terapijo.

Rumena barva: ima univerzalno uporabo, uporabljate jo lahko pri vseh težavah.

Rdeča barva:  Rdeča barva v celici spodbuja metabolizem, poveča energijo v celici in spodbuja valove rasti. Zato je primerna pri hitrem celjenju ran. Pomaga sprostiti blokirano energijo, obnoviti aktivnost potlačenih procesov in okrepiti čute.

Modra: uporablja se za zdravljenje vnetnih stanj. Ima pomirjujoče učinke, oblikuje in določa strukturo energije ter uravnava hiperaktivna in neuravnotežena stanja.

 

Biosvetilka se uporablja pri številnih boleznih:

 1. Koža; akne, ekcemi, luskavica, celulit, razjede, herpes, itd.
 2. mišično-skeletne motnje (npr. bolečina in utrujenost v nogah, artroza sklepov, revmatizem)
 3. ginekološke težave
 4. težave z zobmi (zobobol, bolečine v ustih itd.)
 5. drugi (alergije, depresija, motnje spanja, visok in nizek krvni tlak, zaprtje itd.)
 6. hormonsko ravnovesje,
 7. vse vrste bolečin; grlo, glava, želodec,ušesa,zobje,noge,kolena, komolec,..
 8. hitro celjenje ran
 9. krepitev imunskega sistema – na timus, spodbudi nastajanje protiteles.

 

Kako polarizirana svetloba Biofoton vpliva na imunski sistem?

Polarizirana svetloba aktivira obrambni sistem telesa. Deluje neposredno na membrano celice, vključno z belimi krvničkami, ki so ključni dejavniki obrambnega odziva našega imunskega sistema.

Kako Biofoton polarizirana svetloba vpliva na mišično-skeletni sistem?

V povojih je še trditev; ljudje s simptomi cerebralne paralize uporabljajo polarizirano svetlobo in bistveno pospeši razvoj psihomotoričnih veščin. Stanja po zlomih kosti, po poškodbah okončin, pri vnetnih boleznih velikih in majhnih sklepov, ki jih povzročajo bakterije in virusi, pri prirojenih anomalijah, povsod so se pokazali pozitivni učinki.

Trenutno je nov pojav mišično-skeletnih motenj dolgotrajno “sedenje” za računalniki, bodisi v izobraževanju bodisi v računalniških igrah. Rezultat so bolečine v vratni ali prsni hrbtenici. Učinkovita pomoč je biofoton svetloba za vse starosti.

 

UČINKOVITO SREDSTVO, KI ODŽENE GRIPO

Kako deluje polarizirana svetloba pri boleznih dihal?

Z uporabo učinkov polarizirane svetlobe lahko olajšamo potek bolezni, spodbudimo imunski sistem. Nedvoumen učinek te podporne terapije lahko uporabljamo pri diagnozi vnetja zgornjih dihal, kot so vnetje žrela, žrela, grla / akutni laringitis /, sinusitis mandlji. Prav tako je mogoče vplivati ​​na bolezni spodnjih dihal, bronhitis, pa tudi na vnetje srednjega ušesa, bolezni ustne sluznice, operacije zob, bolečine v zobu, ki jih povzroča karies.

Trenutno se povečuje pojavnost bolezni dihal, ki so posledica delovanja alergenov iz hrane, iz onesnaženega okolja, zaradi pretirane uporabe alergenih snovi. Te bolezni vključujejo seneni nahod in astmo. Biofoton svetilka svetlobne terapije v tem primeru krepi imunski sistem, hkrati pa blaži simptome oteženega dihanja.

Kako polarizirana svetloba deluje pri celjenju ran in obnavljanju tkiv?

Posttravmatske rane, preležanine, razjede na odprti ranah, pooperativne brazgotine pospešijo zdravljenje. V revmatologiji, v športni medicini pa omogoča ne le zdravljenje, temveč tudi pospešitev okrevanja mišično-skeletnega sistema. Odlično dopolnjujoče zdravljenje modric, odrgnin, zvinov, pa tudi regeneracije mišic, sklepov, tkiv.

 

Kako uporabljati biofoton svetilko?

Zdravljenje je individualno. Otroci bodo zelo hitro odreagirali, ker imajo mlade celice. Starejši bodo morali vztrajati malo dlje.

Pri nas se je učinek vedno pokazal po nekaj dneh. Odvisno od težave. Na primer bolečine so izginile v nekaj urah. Gripa v treh dneh,.. Za bolečine v križu je potrebno več dni svetenja, od 7-10 dni. Odvisno od posameznika.

Točke, so meridiani, na katere svetimo, da pride energija v telo. Če je mesto bolečine drugje, lahko svetimo direktno na mesto bolečine.

Učinki

Biofoton svetilka je postala zelo priljubljena zaradi izjemno učinkovitega zdravljenja zdravstvenih težav brez stranskih učinkov in bolečin.

Osnovne učinke lahko razdelimo v tri skupine:

 1. analgetik (lajšanje bolečin)
 2. protivnetno
 3. biostimulacijski (podpira zdrav razvoj celic in pospešuje njihovo regeneracijo)

 

ZDRAVJE ZA VSE

Uporaba sistema za svetlobno terapijo je že razširjena v več klinikah, v različnih specializiranih medicinskih in kozmetičnih ustanovah.  Biofoton svetilka je idealen družinski medicinski pripomoček in hkrati zdravnik, saj je namenjen vsem generacijam, tudi dojenčkom.

Uživajte v učinkih svetlobe v udobju svojega doma.

Enostavnost uporabe in vsestranskost.

 

 Tehnične informacije:

 • Vrednost – stopnja polarizacije 95% 400-2000nm
  • Območje valovnih dolžin 480-3.500nm
  • Specifična gostota svetlobne energije 45mW / cm2 na razdalji 10 cm
  • Svetlobna energija na min. premer 2,5 J / cm2
  • Prodre v tkivo 4,5 cm
  • Premer svetilke 5 cm
  • Premer svetlobnih filtrov 4,4 cm
  • Napetost 230 V,
  50/60 Hz • Življenjska doba svetlobnega vira min. 3000 ur
  • Svetlobna napetost 12V enosmerno napajanje
  • Moč svetlobnega vira 20 W
  • Vgrajen hladilni ventilator
  • Digitalno nastavljiv časovnik
  • Območje delovne temperature +10 stopinj Celzija do +40 stopinj Celzija
  • Potrdilo o polikromatski svetlobni terapiji je kot medicinski pripomoček odobril Svet Evropskih skupnosti v skladu z Direktivo 93/42 / EGS.
  • Mere ohišja AL: D 46 x Š 36 x
  V 12 cm • Proizvajalec Nemčija

Sistem vsebuje optično cev, sestavljeno iz svetlobnega vira, Brewsterjevega ogledala in fotofiltrov. Polarizirana svetloba, ki nastane z odbojem v ogledalu, niha v vzporednih ravninah in doseže vsaj 98% polarizacije.

Terapevtska uporaba polarizirane svetlobe je našla uporabo v ordinacijah številnih zdravnikov in v zdraviliščih. Priporočljiva je za varno uporabo tudi za individualno uporabo.

 

Vsebina paketa:

 • polarizacijski terapevtski model
 • svetlobni filter      rumen
  • svetlobni filter      rdeč
  • svetlobni filter      modri
  • omejevalnik razdalje osvetlitve
  • digitalni časovnik 0 do 20 minut
  • omrežni adapter
  • praktično stojalo + zaporni vijak + nosilec stojala

Garancija 1 leto.

 

 

 

TUKAJ SI PRENESITE TERAPEVTSKI VODNIK

 

 

ZNAČILNOSTI SVETLOBE

ZNAČILNOSTI svetlobe

Polarizirana: Svetlobni valovi gredo vodoravno, brewstrovo ogledalo, omogoči 95% polarizacijo svetlobe, svetloba optimalno prodre v tkiva in spodbudi celični metabolizem, bioaktivnost celic.

Polikromatična: Valovna dolžina svetlobe je od 480 do 3400 nm, zajema vidno svetlobo 400-800 nm in infrardeče valove, na katerih komunicirajo celice. Brez uv sevanja.

Nekoherentna: mehka nizke intenzivnosti, brez stranskih učinkov, ne predstavlja tveganja za tkiva.

Šibka: spodbuja naravne procese v telesu, stalna in enakomerna intenzivnost.

 

ZNANOST BIOFOTONIKA

Svetloba v celicah

Iz dnk seva življenjska svetloba, ki je sestavljena iz majhnih svetlobnih delcev biofotonov. Biofotoni prenašajo informacije po telesu celicam preko hormonov in dajejo navodila organom. Biofotoni so usklajeni z ritmom narave. Ta svetloba izhaja iz dnk, je naša aura. Delovanje duše se izraža preko čaker. Vsaki čakri pripada ena žleza z notranjim izločanjem in notranji organ. Ko smo uglašeni smo zdravi in v telesu igra naravni ritem svetlobnih valov.

Ravnovesje je ključ

Ko se biofotonom poruši ravnovesje (lahko zaradi notranjih ali zunanjih razlogov) nastanejo bolečine, bolezni, alergije, hormonsko neravnovesje, viroze,..

Kaj naredi polarizirana svetloba?

Daje začetni impulz celici, da se aktivira mehanizem hitrega samoobnavljanja. Deluje kot glasbene vilice, ki uglasijo razglašen glasbeni instrument.” Biofizik Fritz A.Popp

Profesor Fritz Albert Popp je pionir na področju biofotonike. Vpliv svetlobe na biološko tkivo je začel proučevati v 70-ih letih prejšnjega stoletja. Njegovo delo se danes širi po celem svetu. On pravi:”v telesu vsako sekundo poteka veliko biokemičnih reakcij. In te biokemične reakcije brez svetlobnega delca biofotona ne bi bile mogoče.”

biofoton + hormon = biokemična reakcija

Biofoton deluje kot prenašalec informacije v celico. Svetlobni delec biofoton je elektromagnetni val in delec hkrati. Njegov jezik je naravni bioritem valovanja, je življenjska energija. Če se mu poruši to valovanje, prenese v celico napačno informacijo, zaradi tega oslabi celična membrana in virusom ali bolečini je omogočen vstop v celico. Če ima človek zdravo celično membrano, virusi ne morejo vstopiti v celico in jo poškodovati.

Celično membrano slabijo in motijo umetne frekvence wi-fi omrežij, mobitelov, elektro naprav, hrana z škodljivimi dodatki, itd.

Polarizirana svetloba je povsem naravna svetloba. Njena značilnost je polarizacija, ki deluje v telesu enako kot glasbene vilice za instrument. Telo ponovno uglasijo na naravni ritem, celična membrana se okrepi in bolezni izvenijo, virusom je preprečeno širjenje.

 

Biofoton svetilka ne zdravi, pač pa le aktivira mehanizem, ki ga imamo v sebi vsi ljudje, da se samoobnovimo.

Podatki so vzeti iz knjige Polje-po sledeh nevidnih sil v vesolju, avtorite Lynne Mctaggart, kjer so zbrani intervjuji največjih sodobnih znanstvenikov s področja kvantne fizike in biokemije.

Polarizirano šibko svetlobo uporabljamo v praksi že 4.leto in vedno je bila učinkovita pri različnih težavah.

NAVODILA za uporabo

Biofoton svetilka je v kompletu s

3 barvnimi filtri: RUMENA, RDEČA, MODRA.

Rumena se uporablja univerzalno za vse težave.

Rdeča se uporablja pri bolečinah, odprtih ranah, ko želimo spodbuditi na celičnem nivoju valove rasti celic.

Modra se uporablja pri vseh vnetjih. Modra zaustavlja vnetja.

ČASOVNIK, da si naravnate čas od 1-20 minut. Biofoton svetilka na vsaki 2 minuti opozori s piskom. Lahko jo uporabljate brez časovnika.

PLASTIČNI DISTANČNIK, vam pomaga, da držite najmanjšo razdaljo do kože. Sicer je Biofoton svetilka lahko oddaljena od kože do 15 cm.

NAMIZNO STOJALO, na katerega lahko privijete svetilko, da jo ne potrebujete držati. Poiščite prostor kjer jo lahko postavite fiksno. Lahko jo uporabljate tudi tako, da jo držite v roki, kar je najbolj praktično.

TUKAJ SI PRENESITE TERAPEVTSKI VODNIK: terapevtski-vodnik-biofoton

6 mnenj za Biofoton svetilka

 1. Teja

  Izkušnje z lučko biofoton

  Imam 20.mesecnika,ki hodi v vrtec. Na pohodu so bili virusi v obliki driske in bruhanja. Ker ga vsakodnevno o svetim na tymus za 6 min ni zbolel za tem virusom, medtem ko moj mož je.

  In se druga pozitivna izkušnja lučke. Sin ni mogel stopiti na nogico. Bolečina je bila locirana na spodnji del podplata. Vidna je bila rdečina. Rtg slika ni zaznala nobene posebne poškodbe. Svetila sem ga 2 dni zapored-trikrat na dan. Tretji dan je začel tekati naokrog.

 2. brigita

  Ženska 25 let.
  Biofoton sem uporabila za bolečine v trebuhu. Po več izpostavljenosti na bolečem področju so se bolečine znatno zmanjšale. Z osvetljevanjem vratu in prsnega koša, sem preprečila prehlade. Od takrat naprej nisem bila več prehlajena. Učinek mi je bil čudežen.

  Ženska 56 let
  Že več let uporabljam polarizirano svetlobo za sinuse, glavobol, vrat, zobe – zelo dobri rezultati.

  CP Moški 34 let
  Biofoton sem uporabil za mojega sina, novorojenčka, ki je dobil zaradi hrane in plenic izpuščaj zadnjice. Rdečina, srbenje in bolečina-sem uporabil vsa mazila in kreme, ki so mi jih priporočali brez kakršnegakoli uspeha. Po nekaj obsevanjih s polarizirano svetlobo je draženje izginilo in se kasneje ni več pojavilo.

  JZ Ženska 32 let
  Moj šestmesečni sin je dobil norice. Zelo je jokal, ni spal in v obupu sem se obrnila k prijatelju, ki ima biosvetilko. Biofoton sem uporabila 3 minute 3-krat na dan in rezultati so bili zelo dobri: izbruh je izginil v nekaj dneh brez brazgotinjenja. Eden od naših kolegov je uporabil biofoton za brazgotine, ki so ga pustile norice. Zelo dobri rezultati.

  IM Ženska 34 let
  Biofoton uporabljam približno 3 leta. Zaradi endokrinega neravnovesja imam ciste na brazu, ki sem jih zdravila z biosvetlobo. Rezultati so bili zelo dobri. Uporabljam ga v skladu z navodili iz priročnika in zelo sem vesela.

  DB Moški 49 let
  Biofoton sem prvič uporabil na stegnu izpuščaja mojega osemletnega sina. Kljub zdravilom se ni zacelilo. Po nekaj dneh obsevanja je povsem izginil. Najbolj spektakularen je bil učinek na njegovo migreno, ki se je zgodila pri starosti 10 let in ki je bila diagnosticirana v skladu z vsemi zdravstvenimi predpisi. Krize migrene so bile dnevne. Klasično zdravljenje ne ponuja rešitve. Po obsvetljevanju na sredino čela (tam je bila bolečina) 2-3-krat / dan 4 minute in bolečine so prenehale. Osvetljujem vsaka 2 tedna.

  AL Ženska 40 let
  Biofoton imam približno 1 leto in ga uporabljam vsak dan. Kupila sem ga za močne glavobole, ki so bile močne migrene in revmatične (spondiloze), in ko so izginile, sem zdravila prehlad (tako za mojo družino in moje sorodnike). Rezultati so bili zelo dobri. Kasneje pa sem začela uporabljati za preventivo, energijo na čakre, povečanje imunitete itd. Za vse težave, ki se pojavljajo je Biofoton prva pomoč. Nad njim sem zelo navdušena in vesela. To je zelo preprosta in učinkovita rešitev za običajne zdravstvene težave.

  Sem zdravnica, stara 42 let
  Lahko vam povem, da sem za zobobol, bolečine v vratu, na splošno vse težave odpravila s polarizirano svetlobo. V primeru glavobola je bilo edino “zdravilo”, ki je delalo. Biofoton držim zelo blizu bolečih mest v 2 minutah s ponavljanjem do 8 minut. Mislim, da bi morali narediti več oglaševanja za aparate polarizirane svetlobe. Jaz uporabljam biofoton za vse vrste bolečin, glavobol. Za želodčne težave, rezultat sicer ni takojšen, toda naslednji dan ni bilo več bolečine.

  FL moški, 32 let
  Kupil sem ga za bolečine na prstih na rokah. Veliko delam na računalniku. Začel sem obsevati boleče območje , kjer sem imel tudi 14 let staro brazgotino, ki je bila grda. Ko sem obseval prste sem tudi brazgotino, ki je postopoma začela spreminjati barvo in videz. Opazil sem, da je brazgotina spreminjala videz, se je zmanjševala in bolečine v prstih so izginile.

 3. Katarina

  Možu se je rana po operaciji hrbtenice močno vnela. Dobil je antibiotike, vendar se stanje po prvi dozi ni bistveno spremenilo. Ko smo rano začeli osvetljevati z biofotonsko lučko, se je gnojenje hitro začelo ustavljati. Iz rane je prenehal teči gnoj in po treh dneh je bila situacija že skorajda rešena. Zdravnica ni mogla verjeti napredku. Nadaljevali smo osvetljevanje še nadaljne 4 dni in rana se je vsak dan vidno celila. Po enem tednu se je popolnoma zaprla. Uporabila pa sem jo tudi pri sinu, ki ga je zvečer močno kljuvalo v ušesih in naslednje jutro bolečin ni imel več. Stvar preprosto deluje.

 4. Mojca

  Lučko sem kupila oktobra in jo uporabljam skoraj vsakodnevno. V času nakupa sem imela že skoraj 3 mesece res hude bolečine v levi rami, ki so se po nekaj dneh uporabe lučke precej omilile, po 14 dneh pa povsem izginile.

  Odlično deluje tudi pri zdravljenju herpesa, ki se navadno vleče do 14 dni, sedaj se mi je s pomočjo lučke pozdravil v 3 dneh. Tudi sicer vsako leto v začetku zime in ob njenem koncu praviloma zbolim (gripa, angina), zaenkrat pa kljub epidemiji gripe, še nisem bila bolna. Vsak dan se vsaj enkrat obsvetim za 4 minute na timus.

  Če bi nekdo prišel na vrata prodajat ta aparat, ne bi verjela, da deluje, ker pa sem ga že prej lahko preizkusila pri prijateljici, sem ga kupila brez razmišljanja in vsakodnevno opažam fizične dokaze njegovega delovanja.

 5. Nežka

  Hčerka je kupila lučko in mi jo je posodila, ko me je začel boleti gleženj (revma). Dejansko skorajda nisem mogla hoditi zaradi bolečine. Že po 8 minutah obsvetljevanja, je bila bolečina zmernejša, naslednji dan (po kakih 6 ali 7 obsvetljevanjih), pa je skoraj povsem izginila. Preverjeno in priporočam.

 6. Sabina

  Pozdravljeni, zahvaljujem se za Biofoton lučko, ki je več kot izjemna. Uporabljamo jo že 2 meseca vsi družinski člani. Meni je izredno pomaga pri kožnih vnetjih, saj imam vsako zimo težave z raznimi ekcemi in alergijami, zaradi pretirano suhe kože, z biofoton lučko pa sem tovrstne težave odpravila v enem samem tednu! s tem da sem se držala vaših navodil .Tudi strije, ki sem jih pridobila med nosečnostjo so po 3 tednih uporabe dosti manj vidne, da ne omenjam, kako uspešno se mi je zacelila rana po carskem rezu! Otrokom in možu pa je pomagala predvsem pri virozah in gripi, pozdravili so se v 4 dneh, s tem da je vročina izvenela že v dveh dneh :)! Starejši sin ima tudi dosti težav s kašljem, ko ga 3x obsvetim za 8 minut, težave izzvenijo. Lučko priporočamo vsem!!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja