Akcija!

Izobraževalni sistem Grabovoi

120,00 

Seminar koncentracij za izobraževanje duše po izobraževalnem sistemu Grigori Grabovoi

Kategorija:

Opis

Seminar koncentracij je izobraževalni sistem Grigori Grabovoi. Gre za edinstven sistem, ki ga je dr.Grigorij Grabovoj dal vsem na razpolago, da ponovno zapišemo v duši normo, srečno in izpolnjeno življenje, kot nam je Stvarnik na začetku namenil.

V človekovi duši, ki je enaka Stvarnikovi duši, obstajajo Znanja s katerimi lahko človek upravlja z dogodki in si obnavlja zdravje.

Osnova vsega kar obstaja v svetu je Duša. Duša je organizirajoča struktura Sveta. Njo je ustvaril Stvarnik. V njej je struktura, ki omogoča, da se ustvarjajo dogodki v resničnosti. Ta struktura ima zgradbo. Kako se ustvarjajo dogodki?

Po periodah se shranjujejo v njej misli in dogodki, ki jih človek ustvarja z drugimi ljudmi in svojo družino. Ti dogodki so shranjeni v duši. Med njimi so povezave, ki jih ustvarja duh. Te povezave, če niso bile v harmoniji, so pretrgane in zato imamo ljudje različne težave, bolezni, pomanjkanje, stres,.. Vse je odvisno od teh  informacij v duši.

Te informacije lahko svoji duši ponovno predamo, tokrat informacije NORME. Kot nam je Stvarnik na začetku namenil. In Stvarnik vedno ustvarja samo normo – popolno zdravje, srečno in izpolnjeno življenje.

Znanje predamo tako, da poslušamo posnete informacije po periodah in jih miselno predajamo samemu sebi v tistem starostnem obdobju. To lahko naredimo za nerojene otroke, za že rojene otroke, vnuke, starše, za bilo koga. S tem mu pomagamo, da se ponovno vzpostavijo povezave v duši in tako se optimizira prihodnost. Vemo, da so osnovni elementi človeka: duša, duh, zavest, telo. Duša ima vso znanje, ki ga je dal Stvarnik na začetku. Duh in zavest gradita povezave med dušo, telesom in doživljanjem resničnosti ali življenjem. Kadar se zaradi neznanja, napačne percepcije ali reakcije te vezi pretrgajo, nastanejo težave v življenju, ki se nosijo iz roda v rod. Sedaj imamo prvič možnost, da to ponovno vzpostavimo, zapišemo kot nam je Stvarnik namenil. To je v bistvu preskok v mišljenju, skok čez “karmo”. Po tem učenju ne govorimo o karmi, ker s temi tehnikami, vse obnovimo takoj. Obstaja trenutek zdaj in naša zavest. S pozornostjo na preteklost, jo oživimo. Sedaj lahko preteklost normiramo, imamo pozornost na prihodnost, na temelje za srečno življenje in na trenutek zdaj ter gradimo pozitivne dogodke. Samo tako se izognemo “karmi”.

Tak človek se potem, kot obnovljeni človek v duši, bolj znajde v življenju, ker ima informacije ponovno v normi. Je kot antena za pozitivne dogodke.

Morda se zdi nekaj nemogočega. Moramo vedeti, da je dr.Grigorij Grabovoj jasnoviden in njegova nova matematika in vsi izumi so narejeni na podlagi znanj o Duši, ki jih je dobil od samega Stvarnika. Dušo je ustvaril Stvarnik in ji namenil večno življenje v fizičnem telesu. Zato je pomembno, da vzpostavimo v duši normo, tako bomo tudi z novo zavestjo, lažje upravljali s koncentracijami.

Zavest je orodje v rokah Duše. Duša je tista, ki vse ustvarja. Ko mi s svojim duhom, mislimi predamo znanja norme duši, ona in duh to vidita. Duh vse ve. In ko človek pokaže interes, duh to takoj uresniči. Ko začnemo seminar koncentracij vedno sodeluje duh in zavest. In zato se to resnično zapiše, vzpostavi normo.

Perioda prenosa znanja se začne 3 leta pred rojstvom. In na vsaki etapi se preda tisto znanje, ki je pravilno in usklajeno na tisto obdobje, po točkah arhivacije duše.

Koncentracije gredo takole:

1.video 6.06 min. 3 leta pred rojstvom; trenutek spočetja, 9 mesecev, za vsak mesec

2.video 4:09min.  trenutek rojstva, prvi mesec po dnevih 31 dni

3. video 41.17 min.   prva perioda do 7 let

4. video 7:38 min.  8 do 14 let

5. video 7:59 min.  15- 21 let;  po 7 letnih ciklih naprej, ki se ponavlja v neskončnost.

Če se odločite za nakup tega seminarja, boste dobili na e-naslov link do video posnetkov za predajo znanja svoji duši.