Izobraževanje duše Grabovoj

120.00

Izobraževalni sistem Grigorija Grabovoja za jasnovidnost in razvoj duha.

 

Opis

Naloga vsakega je v tem, da se znanja Duše prevedejo v logično fazo in da se jih zavestno koristi. A za to so potrebna znanja, ki prihajajo od Boga!” Dr.Grigorij Grabovoj

 

ZAKAJ JE TA SEMINAR?

Problem: Šolski izobraževalni sistem ne vključuje znanja suptilnih duhovnih zakonov.

Posledica: Človek ne pozna suptilnih zakonov, po katerem se gradijo dogodki. Ne ve kako lahko vpliva na njih. Jih optimizira, da bo vedno zmagoval, bil zdrav in srečen.

Rešitev:  Predati znanja Boga svoji duši. Razviti duh in jasnovidnost. Vaša duša že ima vse rešitve, problem so pretrgane povezave v duši z elementi realnosti.

Spletni seminar koncentracij vas sistematično vodi skozi celoten cikel 3 glavnih časovnih period človeka, po katerem ponovno zapišete informacije, ki so v Normi Stvarnika. Razvijate se osebnostno in postopoma tudi jasnovidnost. S tem zapišete novo prihodnost, jo optimizirate.

Izobraževalni sistem Grigorija Grabovoj

Spletni seminar po Nauku Grigorija Grabovoja je narejen po njegovi knjigi Izobraževalni sistem Grigorij Grabovoj.

Seminar vas vodi, da sami svoji duši predate Znanja Stvarnika in se naučite upravljati z dogodki. Tako se razvija vaš duh in optimizira prihodnost.

To je edinstveno znanje, kako je ustrojen Svet. Po kakšnih zakonih se ustvarjajo dogodki.

 

 

Zakaj iti skozi seminar koncentracij?

Človek ima v svoji duši povezave s Svetom. Preko teh povezav gradi Svet. Problem je, da so te povezave večinoma pretrgane. Ko ima človek te strukture v Normi Stvarnika je zdrav, ve, da je sam stvarnik. In ne le on, pač pa vse je Stvarnik. Ve, da lahko upravlja z realnostjo, je ustvarjalen in doživlja Svet in sebe kot eno. Čuti, da je povezan s celim svetom. Vedno ima vsega dovolj, je srečen in radosten. Lahko materializira stvari, če jih potrebuje. Lahko spremeni zunanje dogodke, če vidi, da je potrebno nekaj spremeniti.

Ko predate znanje svoji duši, to kar ji je namenil sam Stvarnik, jo izobražujete. Na ta način razvijate svoj duh in osebno rastete. Razvijajo se vam sposobnosti jasnovidnosti. To je neposredno znanje, je vaša individualnost, vaša duša. Med vami in Stvarnikom ni posrednika. Dobite lahko le Znanje. Ostalo je vaše delo. Zato so koncentracije predaja znanja svoji duši.

Večinoma ljudje mislimo, da imamo dušo. Vendar bi bilo bolj smiselno reči, da ima Duša nas. Duša je vse kar obstaja. Je nekaj neskončnega. Duša je Stvarnikova Duša. In mi smo njegove celice v njegovem fizičnem telesu. Duša je neuničljiva in večna. In logično je, če smo njegove celice, imamo enake sposobnosti. Vendar smo se na neki točki v kolektivni zavesti odločili, da moramo umirati, se starati, imeti bolezni, se boriti za preživetje, tekmovati, ker le najboljši preživi…Takšna miselnost v novem stoletju izginja. Nova miselnost je, da lahko človek živi večno, se pomladi, se kreativno razvija, se ozdravi, če je potrebno. 

Stvarnikov zakon pravi, da ima vsak svobodno voljo. Zato se brez iskrene želje nič ne zgodi. Ravno zato se duhovnosti in duše ne da razložiti z običajno logiko. Tu velja logika Boga.

DUŠA

 Kako iti skozi Seminar koncentracij?

Bistvo teh koncentracij je, da poslušate, kar vam govorim in to sami sebi potiho govorite in si poskušate čimbolj predstavljati. S tem izobražujete svojo dušo. Vodim vas skozi 3 osnovne časovne periode, kjer so se zapisale v duši informacije. To so 3 glavna obdobja človeka; prvih 7 let, drugih 7 let do 14.leta in tretjih 7 let do 21.leta. Naslednja leta se ves čas ponavlja 3.obdobje. Mi bomo ponovno zapisali informacije, ki so Norma Stvarnika. In tako vplivali na prihodnost, jo izboljšali.

 

Kakšno je Znanje Duše?

Duša gradi dogodke, vaše osebne in svetovne. In kaj bomo mi doživljali je že zapisano. Na primer, nas v prihodnosti čaka nekaj, kar ni v Normi Stvarnika. Lahko so to izgube, bolezni, smrti, .. Imamo zapisane informacije v duhovni vzročni sferi.

Ko ponovno zapišemo zapišemo informacije, ki so v Normi Stvarnika, se ti dogodki v prihodnosti ne bodo zgodili. Ker smo zapisali novo informacijo.

Tako se optimizira prihodnost.

Tako se gradi Svet. Mi ves čas ustvarjamo prihodnje dogodke, ta trenutek jih pišemo.

To se dogaja v duhovni sferi. Če nimamo znanja kako deluje zakon nevidnega sveta, potem smo slepi za realnost. Kot bi slepi vozili avtomobil.

 

Znanstveno in dokazano

Grigorij Grabovoj je prvi znanstvenik in jasnovidni akademik matematike, energoinformatike, ki je duhovnost pojasnil na znanstven način in vse dokazal v teoriji in praksi.

 

Ni posrednika med vami in Stvarnikom

Med vašo dušo in Stvarnikovo Dušo – ni posrednika. Seminar koncentracij vas vodi, da vi svoji duši predate Znanja Boga, ki jih je Grabovoj dobil od samega Stvarnika. In kar je od Stvarnika je neposredno znanje, je vaša individualnost, je vaš osebni razvoj. Mi s tem učenjem postopoma spreminjamo svojo logiko na logiko Boga.

Ne glede v kateri starosti ste, vedno lahko predate to Znanje svoji duši. Ko boste imeli posnetek, boste to lahko poslušali večkrat in si v mislih predstavljali to kar boste slišali. Postopoma bo to prešlo v vašo dušo in življenje. Fizični izraz duše je telo.

Te koncentracije lahko naredite za svoje otroke, vnuke, nerojene otroke, starše, …na ta način jim optimizirate prihodnost. In kar vi v svoji duši popravite, osvobajate celotno linijo prednikov. Mi smo povezani v duši.

To je univerzalni sistem upravljanja, ki se lahko koristi neposredno.

Po tem znanju dobite osnovne, vzajemne vezi, ki jih je v vas, otroka, položil Stvarnik, tako dobite resnično individualnost. Izobraževanje je vaša individualnost.

To so vaše misli, v obliki razvoja.  Vi pripeljete sebe v popolno kreativnost in svobodo, kot vam jo je namenil Stvarnik.