Spletni tečaj nova zavest

180,00 

Spletni tečaj s prakso in teorijo za samostojno strukturiranje zavesti. 31 Kratkih vaj za vsak dan v mesecu  in 50 osnovnih načel zavesti.

 

Kategorija:

Opis

Spletni tečaj Nova zavest – METODE KONCENTRACIJ

Je samostojno izobraževanje po avtorski knjigi dr.Grabovoja za strukturiranje zavesti, ki je razvoj zavesti in duha.

Metode koncentracij so trening za razvoj zavesti in duha.

Dr.Grigorij Grabovoj, jih priporoča vsakemu, ki želi ob najmanjšem vložku časa in energije, dobiti največji rezultat pri upravljanju. Vaje vam tudi postopoma strukturirajo zavest ter se individualno duhovno razvijate.

Metode koncentracij so 3 vaje, dane za vsak dan v mesecu, to je za 31  dni. Začnete s tisto vajo, ki je namenjena prav za datum katerega dne smo. Če smo v mesecu npr. 12-tega, začnete z vajo 12.

V Duši je vse razvito, skladno v harmoniji, večno in neskončno, v NORMI. Duša je del sveta, ona je prisotna pri vsemu, kar se dogaja v svetu. Materialni del duše je telo. Preko strukture zavesti, Duša vpliva na stvarnost in obratno, stvarnost preko zavesti vpliva na Dušo.  Zavest je orodje v roki Duše.  Zavest skupaj z duhom ustvarja materijo, čas, prostor. Vsi ljudje, živi in neživi svet, smo tako ustvarjeni.  Razlika je le v stopnji zavesti in potreben je razvoj duha.

Resnična zavest je tista, ki odraža stvarnost sveta v neskončnem času in prostoru. To je zavest, ki omogoča večno življenje in večni razvoj.

Ker imamo v zavesti določena izkrivljena znanja, imamo različno manifestiranje resničnosti. Naš cilj je, da dobimo pravilno znanje, da uresničimo potencial svoje duše. Da se usmerimo proti resnični zavesti v neskončnem prostoru, ki omogoča večni razvoj in večno življenje. Večno življenje je večno samoobnavljanje. Zato je potrebno razvijati lastno zavest in duh. Tako bomo uspešno upravljali z dogodki v življenju, s pomočjo koncentracij preko tehnologij zavesti.

To je individualna pot vsakega. Te vaje so namenjene in primerne za prav vsakega, ne glede na starost ali duhovno zavestno raven. Ni nam potrebno čakati, da nas bo nekaj od zunaj razsvetlilo ali rešilo. Ker je to delo vsakega. Edino kar potrebujemo je pravilno znanje in prakso.

Dvig zavesti je pot v Božje Kraljestvo. To je pot k Stvarniku. Da bi se hitro razvijali je dal dr.Grigorij Grabovoj vaje za vsak dan v mesecu. Te vaje so podane na podlagi znanja o novi matematiki, ki vsebuje enako operativno načelo, kot sama Duša. Torej nam vsakodnevne koncentracije, ki nam vzamejo 5 min, pomagajo da se razvijamo celostno in da znanja iz Duše, kjer je vse razvito, hitreje pridejo v našo zavest, v naše življenje, v resničnost.

In ta proces razvoja zavesti je neskončen.

Stvarnik je v nas, v sam temelj položil večno življenje in večni razvoj. To pomeni, da vse tisto, kar doprinaša bilo kakšnemu uničenju, ne more biti resnična naloga Boga. To pomeni, da se je v družbi potrebno razvijati na popolnoma drugačen način, zato je nujno transformirati življenje na duhovni osnovi in resnična religija, kot znanost o realnosti, prav kaže ljudem na to pot.

Prvenstveno je to naloga človeka, dviganje stanja zavesti. Težnja k ozaveščanju samega sebe, svojega delovanja in vsak dan je potrebno posvečati pozornost k temu. Prav s tem namenom so dane te vaje za vsak dan v mesecu, metode koncentracij.

Bistvo Grabovojeve religije je pravilen odnos do vsega obstoječega v soglasju z zamislijo samega Stvarnika. Takšen odnos omogoča, da se bilo kakšen proces, tudi tisti, ki je od zunaj nevaren, preobrazi v koristen in ustvarjalen. Vaje vam razvijajo popolnoma drugačno mišljenje, to je mišljenje, ki je usmerjeno na to, da se zamislimo o podpori večnega življenja za vse in njihovega večnega razvoja.

Metode koncentracij na najboljši možen način strukturirajo zavest, da se kot človek evolucijsko razvijete v smeri večnega razvoja in večnega življenja. To je vaša individualna pot duhovnega razvoja.

50 osnovnih načel zavesti –  teorija iz knjige Vstajenje in večno življenje od sedaj naša resničnost. Načela so osnova temelj za razumevanje znanja, da dobite postopoma širšo sliko resnične zavesti, duše in duha.

 

Na e-naslov dobite vsebino:

CILJ: STRUKTURIRANJE ZAVESTI, ki upravlja in ima osnovo učenja.

METODE KONCENTRACIJ 31 dni – 3 kratke vaje za vsak dan v mesecu.  Prva vaja – za razvoj zavesti, druga –  koncentracija na dva številčna niza za doseganje rezultata, tretja – za duhovno rast. 

NAČELA IN METODE ZAVESTI: berete in spoznavate teorijo postopoma. Načela oz.principi zavesti so povzeta iz knjige Vstajenje in večno življenje od sedaj naša realnost.