Olje rakitovec altajsko

45.00

Olje rakitovec iz Altajskega gorovja, naravna multivitaminska hrana za zaščito in zdravje celic, za močan imunski sistem. 100 ml v biofoton vijolični embalaži za ohranjeno kakovost.

   

  Ni na zalogi

  Opis

  Že od davnih časov je rakitovec znan po svojih koristnih lastnosti. Že stari Grki so mlade vejice rastline  uporabljali za zdravljenje ranjenih vojakov in bolnih konj. Rakitovec olje je danes edinstven način naravne medicine. Pomaga pri zdravljenju številnih bolezni. Nadalje se pogosto uporablja v kozmetiki in prehrani. 

  Koristne lastnosti. Rakitovec olje se ekstrahira iz sadeža, oranžnega plodu. To je raztopina olja oranžno-rdeče barve ima poseben okus. Z vrsto dragocenih vitaminov in mineralov se to olje uporablja za zunanjo in notranjo multivitaminsko hrano.

  • Ima biostimulativne sposobnosti, je protivnetno sredstvo, ima antimikrobne lastnosti.
  • Poleg tega, da je odličen vir pomanjkanja vitaminov v našem telesu. Rakitovec olje ima za naše telo biološko aktivne snovi v optimalnem razmerju. Med katerimi je veliko askorbinske kisline (vitamin C), B1 vitamini, B2, A, E, K , P, bioflavonoidi, folno kislino in silicij, titan, železo, magnezij in več drugih hranil. Omega 3,6,7,9.
  • Olje je edinstveno zaradi sinergije snovi in njihov učinek na organizem.
  • Poleg tega, da blagodejno vpliva na celoten prebavni sistem: stimulira proizvodnjo encimov trebušne slinavke, pomaga zmanjšati raven kislosti v želodcu, ima zdravilen učinek na razjede, normalizira delovanje črevesja.Olje je del kompleksa zdravljenja hemoroidov.
  • Pospešuje celjenje med respiratornimi virusnimi boleznimi in tudi v primerih rinitisa, tonzilitis, sinusitis, faringitis.Uporaba tega rastlinskega olja je učinkovita v ginekologiji, kot je bolezen na materničnem vratu.
  • Rakitovec olje daje zadovoljive rezultate pri zdravljenju kardiovaskularnih bolezni.Znanstveni dokazi kažejo, da redno uživanje olja Rakitovec preprečuje srčne napade in kapi, saj ima vpliv na celoten organizem, zlasti srčne mišice. 
  • Vitamin C in P vsebovan v olju izboljša elastičnost v stenah žil.Poleg tega zmanjšuje tveganje za nastanek strdkov in okluzijo tvorbe krvnih žil. 
  • Preprečuje in odpravlja artritis.
  • Rakitovec olje ima lastnost uničevanja holesterola in znižanje ravni lipidov v krvi, zato se pogosto uporablja pri zdravljenju bolnikov z arteriosklerozo.
  • Znanstveno dokazana učinkovitost olja rakitovec pri zdravljenju roženice in različnih oblik konjunktivitisa, keratitis, očesne opekline.
  • Prav tako ima anti-aging učinek.
  • Pomaga povečati plodnost pri ženskah.
  • Olje ima regenerativne lastnosti, pospešuje regeneracijo kože in sluznic.
  • Vsebuje antioksidante, ki zmanjšujejo procese tvorb prostih radikalov in ščitijo celične membrane pred poškodbami.
  • Olje ima odličen zdravilni učinek za vse mogoče rane, odrgnine, ureznine, opekline, preležanine, ozebline, itd. Ne samo da pospešuje proces zdravljenja, ampak tudi preprečuje nastanek in razmnoževanje mikrobov in bakterij. Zaradi teh lastnosti, je to olje v Rusiji pogosto predpisano za rehabilitacijo po operaciji. 

   NAČIN UPORABE OLJA

  Žličko olja popijte na prazen želodec, 30 minut pred jedjo. Odvisno od težave, lahko olje uživate od 1 krat do 3 krat na dan (1 mala ali velika žlica na dan). Olje se uporablja za uživanje in za mazanje na koži.  Lahko se ga doda po kapljicah vaši naravni kremi in vaša koža bo ohranila mladost in povrnil se ji bo zdrav lesk kože.

  KAKOVOST V VIJOLIČNI STEKLENIČKI

  Olje je občutljivo na svetlobo. Zato izgubi kvaliteto, če ni pravilno shranjeno. 

  Naše olje iz Altajskega gorovja smo shranili v vijolične steklenice, ki po biofotoniki, ohranijo živost in kakovost. 

  Iz slike na desni, vidite primer – paradižnik shranjen 7 mesecev v navadni in vijolični uv stop stekleni embalaži. 

  Olje v takšni embalaži ohrani živost vitaminov in ostalih snovi. 

  biofotonika za živost

  CERTIFIKAT O POREKLU – GOROVJE ALTAJ SIBIRIJA, RUSIJA

  Altaj so naravni rezervat neokrnjene narave in čistosti.

  MEDNARODNE RAZISKAVE O ZDRAVILNOSTI OLJA RAKITOVEC.

  Poročilo Cenkowkski iz Univerze Manitoba iz leta 2006; narejena natančna biokemijska analiza olja rakitovec. 

  Naše olje se ne nanaša na to analizo, prilagamo zaradi ozaveščanja o olju rakitovec. 

  oLJE JE

  Olje rakitovec altajsko

  45.00

  Olje rakitovec iz Altajskega gorovja, naravna multivitaminska hrana za zaščito in zdravje celic, za močan imunski sistem. 100 ml v biofoton vijolični embalaži za ohranjeno kakovost.

    

   Ni na zalogi