ORGONIT PIRAMIDA 8

40.00

Opis

Orgonitna piramida generira pozitivno energijo in ustvarja harmonijo energij v naši okolici. Ščiti pred različnimi motilci spanja in slabega počutja. Nevtralizira sevanje. Ustvarja, na eteričnem nivoju, življenjsko energijo.

Višine 5 cm

NAMEN UPORABE PIRAMIDE

Kako jo lahko uporabljamo? Uporabimo jo lahko za različne namene. Za boljše družinske odnose, za zdravje, za boljše počutje, za življenjsko harmonijo, za ljubezen, za več radosti, za duhovno rast, za srečo in blagostanje, za uspeh, za boljši spanec… Možnosti so neomejene. Vse je odvisno od želje in namena posameznika. Vedno jo je potrebno uporabiti samo v pozitivne namene.

Piramida je sredstvo za zaščito pred neharmoničnimi energijami.

 

 

Čiščenje in sestava

 

Sestavljena je iz smole, kovinskih delcev, bakrene spirale kristala kamene strele na sredini, kateri je odgovoren za čiščenje in pretok kozmične življenjske energije. Quartz kristali kamene strele ustvarjajo piezoelektrični efekt.

Ni je potrebno čistiti, kot kristale, ker se zaradi same sestave po orgonomiji, sama  čisti. Dlje, ko je v prostoru, močneje deluje in ustvarja pozitivno življenjsko energijo.

Narejena je ročno, z ljubeznijo in po znanju orgonomije.

Kaj je piezoelektrični efekt?

Kristal kamene strele v piramidi ustvarja piezoelektrični efekt.

Piezoelektrični učinek je nastanek električnega naboja (in posledično električne napetosti ) na površini posebej rezanega kristala (trdni dielektrični izolator ), ki se elastično deformira z zunanjo silo .

 Ena stran (površina) tega kristala bo negativna in druga pozitivna. Tako se kristal postane električno polariziran. Kristalna polarizacija je največja, če je sev usmerjen v smeri piezoelektrične osi kristala. Spreminjanje smeri deformacije (tlak – vlak ) povzroči obratno polarizacijo. Piezoelektrični učinek je leta 1890 odkril Jacques iPierre Curie . Uporablja se v senzorjih tlaka . Najbolj piezoelektrični materiali vključujejo kremena ( SiO 2 ), Seignettova sol, turmalin , topaz , kosti , svila , les , in plastični materiali, kot so različne vrste keramike , umetne snovi in kristal in v zadnjem času PZT keramike. Čeprav dolgo je bilo odkritje le zanimiv laboratorijski učinek, je sčasoma našel svojo uporabo v številnih napravah . Obstaja tudi povratni učinek: mehanska deformacija materialako je zanj veljala električna napetost .

Elektromehanski pretvorniki pretvarjajo električno energijo v mehansko in obratno. Uporabljajo se pasivno in aktivno. Pasivni kot senzorji , ko sprejemajo samo signale . Tu se uporabljajo neposredne piezoelektrične lastnosti, ki proizvajajo napetost iz zunanjega seva. Ta metoda vključuje hidrofone , podvodne prisluškovalnih naprav , mikrofoni , fonogramov, merilni trak dinamično stres, oscilatorjev kremena , senzorji, vibracije in druge. V aktivnem stanju, ki se uporablja za pošiljanje zvočne signale v mediju. To vključuje neporušitveni nadzor , iskalnik rib in globin,kartuš s črnilom , mikropipične naprave, mikropumpi, ultrazvok v medicini . Prva praktična uporaba piezoelektričnega učinka je bila v sonarju med prvo svetovno vojno . Verjetno najbolj razširjena aplikacija je v žepnih vžigalnikih . Ko je vžigalnik stisnjen, se udarna vzmetzlomi v kos piezoelektričnega kristala in zaradi svoje deformacije ustvari električni potencial, ki iskro in gorijo plin . [2]

Vir: wikipedija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ORGONIT PIRAMIDA 8”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja