ORGONIT podstavek za vodo

30.00

Opis

Voda prebere informacijo bakrene trojne spirale – sveto trojstvo: oče-sin-sv.duh.

Baker je odličen prevodnik energije in informacije. Voda to informacijo zapiše in preda celicam v telesu. Da je voda odličen prenosnik informacij je raziskoval japonski znanstvenik dr.Masaru Emoto. Dokazal je, da ima voda spomin.

Podstavek je ročne izdelave, po znanju orgonomije.

Sestavine: smola, kristali in bakrena roža življenja ter ostali geometrijski liki. Geometrija je jezik Boga. In ustvarja red in harmonijo v celicah.

 

Višine 0,7 cm in premer 7,8 cm

Kaj je piezoelektrični efekt?

Kristal kamene strele v piramidi ustvarja piezoelektrični efekt.

Piezoelektrični učinek je nastanek električnega naboja (in posledično električne napetosti ) na površini posebej rezanega kristala (trdni dielektrični izolator ), ki se elastično deformira z zunanjo silo .

 Ena stran (površina) tega kristala bo negativna in druga pozitivna. Tako se kristal postane električno polariziran. Kristalna polarizacija je največja, če je sev usmerjen v smeri piezoelektrične osi kristala. Spreminjanje smeri deformacije (tlak – vlak ) povzroči obratno polarizacijo. Piezoelektrični učinek je leta 1890 odkril Jacques iPierre Curie . Uporablja se v senzorjih tlaka . Najbolj piezoelektrični materiali vključujejo kremena ( SiO 2 ), Seignettova sol, turmalin , topaz , kosti , svila , les , in plastični materiali, kot so različne vrste keramike , umetne snovi in kristal in v zadnjem času PZT keramike. Čeprav dolgo je bilo odkritje le zanimiv laboratorijski učinek, je sčasoma našel svojo uporabo v številnih napravah . Obstaja tudi povratni učinek: mehanska deformacija materialako je zanj veljala električna napetost .

Elektromehanski pretvorniki pretvarjajo električno energijo v mehansko in obratno. Uporabljajo se pasivno in aktivno. Pasivni kot senzorji , ko sprejemajo samo signale . Tu se uporabljajo neposredne piezoelektrične lastnosti, ki proizvajajo napetost iz zunanjega seva. Ta metoda vključuje hidrofone , podvodne prisluškovalnih naprav , mikrofoni , fonogramov, merilni trak dinamično stres, oscilatorjev kremena , senzorji, vibracije in druge. V aktivnem stanju, ki se uporablja za pošiljanje zvočne signale v mediju. To vključuje neporušitveni nadzor , iskalnik rib in globin,kartuš s črnilom , mikropipične naprave, mikropumpi, ultrazvok v medicini . Prva praktična uporaba piezoelektričnega učinka je bila v sonarju med prvo svetovno vojno . Verjetno najbolj razširjena aplikacija je v žepnih vžigalnikih . Ko je vžigalnik stisnjen, se udarna vzmetzlomi v kos piezoelektričnega kristala in zaradi svoje deformacije ustvari električni potencial, ki iskro in gorijo plin . [2]

Vir: wikipedija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ORGONIT podstavek za vodo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja