ORGONIT podstavek za vodo

30.00

Opis

Voda prebere informacijo bakrene rože življenja. Baker je odličen prevodnik energije in informacije. Voda to informacijo zapiše in preda celicam v telesu. Da je voda odličen prenosnik informacij je raziskoval japonski dr.Masaru Emoto.

Dokazal je, da ima voda spomin. Za rožo življenja je znano, da je to ključ do večne mladosti in vitalnosti.

Podstavek je narejen po znanju orgonomije. Je unikatne, ročne izdelave.

Sestavine: smola, kristali in bakrena roža življenja ter ostali geometrijski liki. Geometrija je jezik Boga. Naše celice se odzovejo na strukturo pravilne geometrije. Bolj je struktura pravilna, bolj je telo celovito in vitalno.

 

 

Višine 0,7 cm in premer 7,8 cm

Kaj je piezoelektrični efekt?

Kristal kamene strele v piramidi ustvarja piezoelektrični efekt.

Piezoelektrični učinek je nastanek električnega naboja (in posledično električne napetosti ) na površini posebej rezanega kristala (trdni dielektrični izolator ), ki se elastično deformira z zunanjo silo .

 Ena stran (površina) tega kristala bo negativna in druga pozitivna. Tako se kristal postane električno polariziran. Kristalna polarizacija je največja, če je sev usmerjen v smeri piezoelektrične osi kristala. Spreminjanje smeri deformacije (tlak – vlak ) povzroči obratno polarizacijo. Piezoelektrični učinek je leta 1890 odkril Jacques iPierre Curie . Uporablja se v senzorjih tlaka . Najbolj piezoelektrični materiali vključujejo kremena ( SiO 2 ), Seignettova sol, turmalin , topaz , kosti , svila , les , in plastični materiali, kot so različne vrste keramike , umetne snovi in kristal in v zadnjem času PZT keramike. Čeprav dolgo je bilo odkritje le zanimiv laboratorijski učinek, je sčasoma našel svojo uporabo v številnih napravah . Obstaja tudi povratni učinek: mehanska deformacija materialako je zanj veljala električna napetost .

Elektromehanski pretvorniki pretvarjajo električno energijo v mehansko in obratno. Uporabljajo se pasivno in aktivno. Pasivni kot senzorji , ko sprejemajo samo signale . Tu se uporabljajo neposredne piezoelektrične lastnosti, ki proizvajajo napetost iz zunanjega seva. Ta metoda vključuje hidrofone , podvodne prisluškovalnih naprav , mikrofoni , fonogramov, merilni trak dinamično stres, oscilatorjev kremena , senzorji, vibracije in druge. V aktivnem stanju, ki se uporablja za pošiljanje zvočne signale v mediju. To vključuje neporušitveni nadzor , iskalnik rib in globin,kartuš s črnilom , mikropipične naprave, mikropumpi, ultrazvok v medicini . Prva praktična uporaba piezoelektričnega učinka je bila v sonarju med prvo svetovno vojno . Verjetno najbolj razširjena aplikacija je v žepnih vžigalnikih . Ko je vžigalnik stisnjen, se udarna vzmetzlomi v kos piezoelektričnega kristala in zaradi svoje deformacije ustvari električni potencial, ki iskro in gorijo plin . [2]

Vir: wikipedija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ORGONIT podstavek za vodo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja