Spletna prodaja je v obliki fizičnih izdelkov in digitalnih izdelkov.

Fizični izdelki se pošljejo na vaš naslov s pošto v roku 1-2 dni po plačilu naročila, razen če izdelka ni trenutno na zalogi, se ga pošlje v roku 7 dni.

Digitalni izdelki se po plačilu naročila pošljejo na vaš e-naslov ali dobite link za dostop do naročene in plačane vsebine za samoizobraževanje.

Digitalnih izdelkov ni mogoče reklamirati. Gre za avtorsko vsebino učenja Grabovoj za razvoj zavesti, ki je osebni razvoj. Tehnike in metode ustvarjanja z zavestjo temeljijo na znanstvenih dokazih in so delotvorne. Kdaj in kako človek doseže rezultat po teh tehnikah je odvisno od vas, od vašega razvoja, vaše volje in opravljenega dela.

Politika zasebnosti

Spletna stran Grabovoj učenje zavoda Krearti, za spodbujanje ustvarjalnosti razume, da je vaša zasebnost pomembna za vas. 

OSEBNI IN NEOSEBNI PODATKI

Naša politika zasebnosti določa, kako ravnamo z vašimi osebnimi in neosebnimi podatki.

KAJ SO NEOSEBNI PODATKI IN KAKO SE ZBIRAJO IN UPORABLJAJO?

Neosebni podatki so podatki, ki vas ne morejo identificirati. Če obiščete to spletno mesto, da preberete informacije, kot so informacije o eni od naših storitev, lahko zberemo nekatere neosebne podatke o vas iz spletnega brskalnika vašega računalnika. Ker vas neosebni podatki ne morejo identificirati ali biti kakor koli povezani z vami, ni omejitev glede načinov, kako lahko uporabljamo ali delimo neosebne podatke. Kaj so osebni podatki in kako se zbirajo? Osebni podatki so podatki, ki vas identificirajo kot posameznika, kot so vaše ime, poštni naslov, e-poštni naslov, telefonska številka in številka faksa. Osebne podatke od vas lahko zbiramo na različne načine:

  • Ko nam pošljete vlogo ali drug obrazec
  • Ko izvedete transakcijo z nami, našimi podružnicami ali drugimi
  • Ko zbiramo podatke o vas v podporo transakciji, kot so podatki o kreditni kartici
  • Na nekaterih mestih na tem spletnem mestu imate možnost, da nam pošljete osebne podatke o sebi, da se odločite za prejemanje določenih informacij, za nakup dostopa do enega od naših izdelkov ali storitev ali sodelovanje v dejavnosti.
KAKO krearti.si UPORABLJA OSEBNE PODATKE?

Krearti.si lahko hrani in uporablja osebne podatke, ki jih zberemo od vas ali o vas, da vam omogoči dostop do tega spletnega mesta ali drugih izdelkov ali storitev, da odgovori na vaše zahteve, da vam zaračuna izdelke/storitve, ki ste jih kupili, in da vam zagotovi stalno storitev in podpore, da se obrnemo na vas z informacijami, ki bi vas lahko zanimale, vključno z informacijami o naših in drugih izdelkih in storitvah, ali zaprosite za vaše mnenje o naših izdelkih ali izdelkih drugih, za vodenje evidenc in analitične namene in za raziskovanje, razvoj in izboljšanje programov, izdelkov, storitev in vsebin.

ALI KREARTI.SI DELI OSEBNE PODATKE Z DRUGIMI?

Vaših osebnih podatkov, zbranih s tega spletnega mesta, ne bomo posredovali nepovezani tretji osebi brez vašega dovoljenja. 

KAKO SE OSEBNI PODATKI UPORABLJAJO ZA KOMUNIKACIJE?

Občasno vas lahko kontaktiramo po e-pošti, pošti ali telefonu, da vam posredujemo informacije o programih, izdelkih, storitvah in vsebinah, ki bi vas lahko zanimale. Poleg tega vam nekatere funkcije tega spletnega mesta omogočajo komunikacijo z nami prek spletnega obrazca. Če vaše sporočilo zahteva odgovor od nas, vam lahko pošljemo odgovor po e-pošti. Odgovor ali potrditev po e-pošti lahko vključuje vaše osebne podatke. Ne moremo jamčiti, da bo naša e-pošta za vas zaščitena pred nepooblaščenim prestrezanjem.

POVEZAVE

To spletno mesto vsebuje povezave do drugih strani, ki ponujajo informacije, za katere menimo, da so zanimive. KREARTI.SI ni odgovoren za postopke varovanja zasebnosti ali vsebino takšnih spletnih mest.

Obvestilo

Obveščamo vse obiskovalce strani in uporabnike storitev, da so vsi seminarji, delavnice, tečaji in druge oblike izobraževanja o Nauku Grigorija Grabovoja, izobraževalnega značaja ter pravno temeljijo na 26. členu “Splošne deklaracije o človekovih pravicah”, potrjene z resolucijo Generalne skupščine Združenih narodov, z dne 10. decembra 1948, po kateri ima vsakdo pravico do izobraževanja. Izobraževanje mora biti usmerjeno k polnemu razvoju človekove osebnosti.

Obveščamo tudi, da seminarji, delavnice, tečaji in druge oblike izobraževanja niso medicinska dejavnost in so namenjeni doseganju norme na podlagi lastnega razvoja ter nikakor ne omejujejo pravice do tega, da se vsakdo obrne na licencirane zdravnike, bolnišnice in druge javne zdravstvene ustanove.