To je izobraževalni sistem dr Grigorija Grabovoja v vidu originalnega teksta. To so miselne tehnologije upravljanja z dogodki. Zasnovane so na podlagi njegovega znanja o Duši.

Dr Grigori Grabovoj: Vsako delovanje vsebovano v tem sistemu, mojem sistemu razvoja, izobraževanja, usmerjeno je na prenostu ideologije neskončnega življenja, neskončnega ustvarjanja, kar podrazumeva, da te tehnologije usmerjajo razvoj v navedeni smeri. Pri tem se vsa ta delovanja lahko izvedejo pri bilo katerem človeku, brez obzira na njegovo življenjsko dobo.

To pomeni, da se to ne nanaša samo na prihodnje novorojene, pač pa se lahko uporabi na vseh ljudeh, ki so živi, pri čemer se koncentracije enostavno uporabijo na določenem človeku, kako bi njegov razvoj šel v smeri neskončnega življenja, dobrega zdravja, sreče in ljubezni. “

Izobraževalni sistem ima niz korakov. Mi beremo in miselno predajamo te informacije človeku, za katerega delamo izobraževanje duše.

  1. začne se z 3 leta pred rojstvom
  2. 9 mesecev pred rojstvom
  3. Trenutek rojstva
  4. 1.mesec za 31 dni
  5. po mesecih do 1.leta
  6. od 2. leta do 7.leta
  7. od 8.leta do 14.leta
  8. od 15.leta do 21.leta

Naredimo koncentracije v duši. Da bi šlo življenje tega človeka naprej v harmoniji in ustvarjalnosti, zdravju, duhovnega razvoja. Da bi bil srečen in zdrav. Za resnični razvoj osebnosti. Da bi spoznal in živel srečo in radost.

Ko delamo koncentracijo, delamo upravljanje. Učimo se upravljati v povsem običajnem stanju zavesti. To ni meditacija.

Ideološka smer: da delujemo za naučimo upravljamo, da prinesemo vibracijo večnosti v svoje polje.

Cena : 120,00 eur

To je prevod original teksta iz knjige Izobraževalni sistem Grigorij Grabovoj z video posnetki.

Karkoli vas zanima, pišite na spodnji obrazec ali na brigita@krearti.si.