Jo imate na dlani? Paralelno črto linije življenja, namreč. Če je vaš odgovor DA, potem ste pod posebno angelsko zaščito. Obstaja mišljenje, da tisti, ki ima to paralelno linijo z linijo življenja – je neverjetno srečen. Neprilike in nezgode ga vedno zaobidejo in sreča ga nikoli ne zapusti. Sreča ga nikoli ne zapusti tekom celega življenja, piše na blogu aura redakcija.

Takšna linija je redkost. Imenujejo jo tudi “linija-angela varuha.” To pomeni, da se človek nahaja pod posebno zaščito svojega angela varuha in višjih sil. Drugače jo imenujejo tudi “linija Marsa” in nekateri jo imenujejo “druga linija življenja.”

paralelna linija z linijo življenja. slika je objavljena na strani aura.ba

Ljudje, ki jo imajo na dlani so neverjetno srečni. Takšni, vedno čudežno preživijo strašne katastrofe in nesreče, imajo odlično zdravje, ne doživljajo materialnih težav, zlahka gredo čez težave v življenju. Če imate srečo, da imate to linijo na svoji dlani – bodite hvaležni Bogu, usodi in svojemu angelu varuhu.

Različne variante linije “angela-varuha” na dlani

Paralelno z linijo življenja po celi dolžini – to je odličen znak. Človek s takšnim znakom bo zaščiten s svojim angelom varuhom celo življenje.

Manjši del linije, ki gre poleg linije življenja. Komaj vidna sled . To je znak, da osebo čakajo življenjski problemi in težave, ki se bodo rešile.

Na desni roki – pokroviteljstvo angela varuha, je dar človeku za njegove osebne zasluge. To je zasluženo z dobrimi deli.

Na levi roki – pokroviteljstvo angela varuha, je dar človeku od trenutka njegovega rojstva. Takšni pojavi se pogosto prenašajo z linijo prednikov.

Kaj razkrivajo ostale linije in brazdice na dlani piše revija Cosmopolitan

Angelska zaščita je lahko z nami tudi, če nimamo paralelne črte. Z molitvijo se obrnemo na njih.

Kakšne energije vsebujejo angeli in kako pomagajo kliknite tu.

Kadar smo v težavah ali stiski, je molitev jezik, s katerim se pogovarjamo z angeli. Ne bodimo presenečeni, če nam nekega dne zelo jasno pokažejo, da so poleg nas. Tako se je zgodilo Emi, katero zgodbo sem zapisala tu.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja