Zavest je v nas. Vendar je dejansko nihče natančno ne razume. Kajti, če bi ljudje dovolj poznali zavest, potem bi vedeli, da jo lahko oblikujemo na način, da postane neuničljiva in da telo naredi neuničljivo.

Ali je to mogoče?

Dr.Grigorij Grabovoj pravi: “vse je mogoče”

Nahajamo se v obdobju, ko se nova znanja osvajajo hitro in svetloba se širi. Moramo razumeti, da izven Stvarnika ni ničesar. In da je njegov prvi zakon, ki ga mora človek spoštovati: “Svobodna volja vsakega.”

In zavest je to, kar lahko človeka reši ali pa uniči.

Zavest je ključ do harmonije

Zakaj pride do stresnih situacij? Morda boste začeli zagovarjati nekoga, ki trpi, čuti bolečino, zboleva… Temeljni osnovni vzrok vsake bolezni, neskladnega odnosa, pa naj bo to v službi ali pa doma, je porušena harmonija.

Nekje smo jo spustili v telo. Prišli smo v stik z neko situacijo, osebo, katera nam je povzročila stres. Zakaj? Ker nismo imeli Znanja. Tej osebi smo dali preveliko pomembnost. Samega sebe pa smo doživeli kot majhne, nepomembne. In od oblike reakcije je bilo odvisno kako bomo ustvarili prihodnje dogodke.

Če bi bila naša zavest strukturirana po tehnologijah zavesti, bi znala upravljati. Takoj negativno informacijo razformira. In opazuje na način harmonije.

Le tako lahko ohranja harmonijo.

Le en sam trenutek, nepazljivosti, reakcije jeze ali nekega negativnega čustva in padete v zavesti. Vse se zruši. Vstopi bolezen. In potem tudi bolezen želi rasti. In raste. Vaša zavest misli, ničesar ne more storiti in si misli: takšna je moja usoda.

Življenje ni lepo.

Kaj je nova zavest?

Nova zavest je oblikovana, strukturirana z znanjem, ki je od samega Stvarnika. Stvarnik je dal človeku harmonijo in dal jo je v zavest. Harmonija je osnova temelj na katerem se strukturira zavest, ko se ob tem duša človeka razvija in duh narašča. Zavest s poznavanjem načel in metod materializacije postane upravljajoča. Z zavedanjem, da je osnova vsega kar obstaja, tudi samega človeka Stvarnik Bog Oče Nebeški. Stvarnik, ki ljubi vse svoje otroke in jih podpira. Obračati se k Stvarniku, da dobimo pomoč pri upravljanju je zelo pomembno. On gleda na človeka kot na svojega otroka, ki se uči ustvarjati v svetu, ki dela enako kot dela On, da postane človek-stvarnik. To je resnična pot v novo zavest.

Nova zavest je to, kar si ljudje zaslužimo v novi srečni in harmonični realnosti. To znanje je sedaj tukaj, vendar ga je potrebno uporabiti. Svet gre v svetlobo in harmonijo. Na nas je, da se na to uglasimo in naučimo novih spoznanj, da strukturiramo zavest.

Želite ustvariti takšen svet, svoj osebni in individualni svet harmonije, večnega in neskončnega razvoja? Nova zavest je ključna.

Da bi razvili novo zavest morate imeti pravilno znanje. Znanje učenja dr.Grigorija Grabovoja daje praktične vaje, da se to resnično doseže. Najbolj enostavna tehnika za upravljanje z realnostjo je koncentracija s številčnimi nizi.

Kategorije: Dogodki