Zavest je v nas. Vendar je dejansko nihče natančno ne razume. Kajti, če bi ljudje dovolj poznali zavest, potem bi vedeli, da jo lahko oblikujemo na način, da postane neuničljiva in da telo naredi neuničljivo.

Ali je to mogoče?

Dr.Grigorij Grabovoj pravi: “vse je mogoče”

Nahajamo se v obdobju, ko se nova znanja osvajajo hitro in svetloba se širi. Moramo razumeti, da izven Stvarnika ni ničesar. In da je njegov prvi zakon, ki ga mora človek spoštovati: “Svobodna volja vsakega.”

In zavest je to, kar lahko človeka reši ali pa uniči.

Zavest je ključ do harmonije

Zakaj pride do stresnih situacij? Morda boste začeli zagovarjati nekoga, ki trpi, čuti bolečino, zboleva… Temeljni osnovni vzrok vsake bolezni, neskladnega odnosa, pa naj bo to v službi ali pa doma, je porušena harmonija.

Nekje smo jo spustili v telo. Prišli smo v stik z neko situacijo, osebo, katera nam je povzročila stres. Zakaj? Ker nismo imeli Znanja. Tej osebi smo dali preveliko pomembnost. Samega sebe pa smo doživeli kot majhne, nepomembne. In od oblike reakcije je bilo odvisno kako bomo ustvarili prihodnje dogodke.

Če bi bila naša zavest strukturirana po tehnologijah zavesti, bi znala upravljati. Takoj negativno informacijo razformira. In opazuje na način harmonije.

Le tako lahko ohranja harmonijo.

Le en sam trenutek, nepazljivosti, reakcije jeze ali nekega negativnega čustva in padete v zavesti. Vse se zruši. Vstopi bolezen. In potem tudi bolezen želi rasti. In raste. Vaša zavest misli, ničesar ne more storiti in si misli: takšna je moja usoda.

Življenje ni lepo.

Kaj je nova zavest?

Nova zavest je oblikovana. Je v harmoniji s seboj in s Svetom. Pozna tehnologije zavesti. In vsak dan je usklajena na ritem števil Stvarnika.

Nova zavest je upravljujoča. Pozna dinamično zavest. In se zna izviti izven kolektivne zavesti.

Nova zavest je to, kar si ljudje zaslužimo v novi srečni in harmonični realnosti.

Svet gre v svetlobo in harmonijo.

Želite ustvariti takšen svet, svoj osebni in individualni svet harmonije, kajti če bo v telesu harmonija, bolezni nimajo pogojev, da vstopijo v telo. Samo harmonija lahko reši človeka. In zavest je varnostnik. Je čuvaj. Nova zavest je ključna.

Da bi razvili novo zavest morate imeti znanje. Znanje učenja dr.Grigorija Grabovoja daje praktične vaje, da se to resnično doseže, hitro in učinkovito.

Dogodki tedenski webinarji za razvijanje nove zavesti. Pridruži se nam.

Pridružite se spletnim delavnicam, preko zoom sreačnj. Več o tem.

Kategorije: Dogodki