Odkar raziskujem biofotoniko, berem strokovne tuje članke neodvisnih raziskovalcev, se počutim varno, ker imam orodje, ki mi pomaga pri zdravju svoje družine in zaščiti pred virozami, katere so danes na pohodu.

Zdravje otrok je največje bogastvo

Zdravje otrok ni vedno v naših rokah. Zakaj? Otroci so veliko bolj povezani z duhovnim svetom, kot mi odrasli. In ko gredo v vrtec, starši mislijo, da se viroze prenašajo samo fizično, kapljično. Toda otroci zbolevajo tudi zaradi tega, ker si tako pomagajo. En otrok zboli in drugi otrok na ravni duše, to zaznava. In reče:”pomagal ti bom in bom prevzel del bolezni na sebe.” Tako otroci eden drugemu pomagajo in zato zbolevajo. To se dogaja na dušni, nezavedni ravni.

Tako vidimo, da komuniciramo tudi na duhovnem nivoju. Kar spomnite se, ko včasih, na nekoga pomislite in ta oseba vas pokliče. Zdi se, da se je zgodil nek slučaj.

Otrokom lahko pomagamo na energijski ravni, tako, da jim okrepimo imunski sistem in odpornost, brez da bi jim morali dodajati neke dodatke preko hrane. To naredimo tako, da povečamo aktivnost dozorevanja limfocitov v timusu s svetlobno terapijo.

“Limfociti T nadzorujejo celice v organizmu in se odzovejo, če pride do nepravilnosti (okužene celice, spremenjene celice …)” Vir wikipedija

Mi vemo imamo čakre in vsaka čakra je energijski center, vhodna vrata, ki ima določene naloge za telo. Če ignoriramo te energijske centre in jih ne proučimo, je enako, kot da na slepo vozimo avto. Nekam bomo že prišli…

Naše telo vsebuje mehanizem hitrega samoobnavljanja. Ta mehanizem se vidi v tem, če se poškodujemo, se bo začela aktivacija celega telesa, da se rana zaceli. Ko zbolimo, tudi če ne uživamo ničesar, se bo telo samo obnovilo. Trajalo bo malo dlje časa, toda telo se bo zagotovo obnovilo.

Ta mehanizem samoobnavljanja pa se močno lahko pohitri, če na mesto čakre, ali energijskega centra, usmerimo polarizirano svetlobo. Takrat se bolezen, viroza, prehlad, ..odpravi v treh dneh. Pri otrocih hitreje kot pri odraslih. Polarizirana šibka svetloba deluje na telo, kot nek impulz, da se telo zopet naravna na prvotni, zdrav biosistem.

Če želimo, da se viroze ne bodo dotaknile naših otrok, jim samo po nekaj minut na dan, posvetimo s polarizirano svetlobo, na timus in otroci bodo zaščiteni.

Ali to deluje na vse otroke in v enakem merilu? Iz naše prakse se je pokazalo, da so se otroci, ki so imeli visoko temperaturo v treh dneh pozdravili. Svetlobno terapijo lahko uporabimo za vse družinske člane, za vse vrste težav. Svetloba je učinkovita ravno zaradi polarizacije, ki v telesu sproži mehanizem hitrega samoobnavljanja. Rezultat je vedno zdravje. S to svetlobo si lahko pomladimo gubice okrog oči, saj je to povsem naravna in najbolj učinkovita pomlajevalna svetloba, ki prodre v globino celice in prepreči staranje.

Kaj so povedale mamice, ki uporabljajo svetlobno terapijo biofoton?

Teja: “Imam 20.mesecnika,ki hodi v vrtec. Na pohodu so bili virusi v obliki driske in bruhanja. Ker ga vsakodnevno o svetim na tymus za 6 min ni zbolel za tem virusom, medtem ko moj mož je.

In se druga pozitivna izkušnja lučke. Sin ni mogel stopiti na nogico. Bolečina je bila locirana na spodnji del podplata. Vidna je bila rdečina. Rtg slika ni zaznala nobene posebne poškodbe. Svetila sem ga 2 dni zapored-trikrat na dan. Tretji dan je začel tekati naokrog.”

Katarina: “Možu se je rana po operaciji hrbtenice močno vnela. Dobil je antibiotike, vendar se stanje po prvi dozi ni bistveno spremenilo. Ko smo rano začeli osvetljevati z biofotonsko lučko, se je gnojenje hitro začelo ustavljati. Iz rane je prenehal teči gnoj in po treh dneh je bila situacija že skorajda rešena. Zdravnica ni mogla verjeti napredku. Nadaljevali smo osvetljevanje še nadaljne 4 dni in rana se je vsak dan vidno celila. Po enem tednu se je popolnoma zaprla. Uporabila pa sem jo tudi pri sinu, ki ga je zvečer močno kljuvalo v ušesih in naslednje jutro bolečin ni imel več. Stvar preprosto deluje.”

Sabina: ” Pozdravljeni, zahvaljujem se za Biofoton lučko, ki je več kot izjemna. Uporabljamo jo že 2 meseca vsi družinski člani. Meni je izredno pomaga pri kožnih vnetjih, saj imam vsako zimo težave z raznimi ekcemi in alergijami, zaradi pretirano suhe kože, z biofoton lučko pa sem tovrstne težave odpravila v enem samem tednu! s tem da sem se držala vaših navodil .Tudi strije, ki sem jih pridobila med nosečnostjo so po 3 tednih uporabe dosti manj vidne, da ne omenjam, kako uspešno se mi je zacelila rana po carskem rezu! Otrokom in možu pa je pomagala predvsem pri virozah in gripi, pozdravili so se v 4 dneh, s tem da je vročina izvenela že v dveh dneh :)! Starejši sin ima tudi dosti težav s kašljem, ko ga 3x obsvetim za 8 minut, težave izzvenijo. Lučko priporočamo vsem!! “

Nežka: ” Hčerka je kupila lučko in mi jo je posodila, ko me je začel boleti gleženj (revma). Dejansko skorajda nisem mogla hoditi zaradi bolečine. Že po 8 minutah obsvetljevanja, je bila bolečina zmernejša, naslednji dan (po kakih 6 ali 7 obsvetljevanjih), pa je skoraj povsem izginila. Preverjeno in priporočam.”

Suzana: “Sin je padel s skirojem en teden pred praznovanjem rojstnega dne, si močno poškodoval obraz. Imel je močno zatečeno ustnico, udarec v zobe, odrgnino po obrazu. Bilo je zelo grdo. Tako, da ni želel v šolo. Potem sem ga svetila vsak dan s svetilko biofoton po 5 minut. In četrti dan ni bilo več vidno ničesar: hraste, otekline, ..ničesar. Fenomenalno se je zacelilo. Nisem mogla verjeti. Sedaj se počutim veliko bolj varno, saj jo uporabim za vse težave pri otrocih. “

Biofoton svetilka ima enako svetlobo kot bioptron svetloba, ki se prodaja za več kot 1000 eurov. Biofoton svetilka ni medicinski pripomoček, zato ne izjavljamo, da zdravi. Le aktivira mehanizem hitrega samoobnavljanja. Zdravje je posledica tega. Več o biofoton svetilki.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja