Kako priti v vorteks in višja stanja zavesti? je vprašanje, ki mi ni dalo miru, vse dokler nisem začela prakticirati meditacije in spoznavati kako deluje zavest. In potem sem se začela spraševati kaj to sploh je? Zato sem veliko poslušala Ester Hicks in brala knjige o kvantni fiziki in zavesti. Dr.Grigorij Grabovoj pove, da je potrebno priti v višja stanja zavesti. S prakticiranjem meditacije sem lahko to znanje ponotranjila.

Kaj je vorteks?

Vorteks je stanje zavesti, ki je na visokih vibracijah ljubezni. Navdušena sem bila nad predavanji Ester Hicks, kjer govori o vzporednih realnostih, kjer smo že srečni in zdravi. V knjigi Božanska matrika, Gregg Braden piše o 20 ključih zavestnega ustvarjanja. Bolj kot to je pomembno, da spoznamo, da smo ljudje zavest. Zavest, ki ima hipersposobnosti.

Zavest in vorteks z roko v roki

Gregg Braden pravi, da mi vsi ustvarjamo svojo realnost. S svojo notranjo naravnanostjo. Dr.Grigorij Grabovoj pravi kar je znotraj, tako je tudi zunaj. Torej kakršne misli in čustva gojimo, takšno življenje se nam odvija. Zakaj je tako? Ker je takšen zakon Stvarnika. Zavest je tista iz katere vse nastane. Dejansko. Zavest ima večje sposobnosti, kot lahko naši možgani to dojamejo. Ni mogoče zavesti v potankosti dojeti z logičnim razmišljanjem. Ravno zaradi logike, ki jo zelo poveličujemo, ne moremo dojeti višje zavesti. V vorteks lahko pridemo le z visokim stanjem zavesti. Visoko stanje zavesti je ljubezen in hvaležnost, ko smo povezani v sebi in harmonični. In ko smo v stanju uravnoteženosti notranjih sil, ljubezni in hvaležnosti takrat je dovolj le beseda in mogoče so trenutne manifestacije. Tako je ustvarjal tudi Jezus. Ker je bil v visokem stanju zavesti. In njegova zavest je bila preplavljena z ljubeznijo do vseprisotne božanske energije v njemu in okrog njega. Zato je delal čudeže. In tudi rekel:”tudi vi boste nekoč delali dela, kot jih delam jaz.”

Zakaj je težko priti v višja stanja zavesti in vorteks?

To je enostavno takrat, ko nimaš nobenih težav. Ko pa si bolan in te vse boli, kako se lahko v takšnem stanju dobro počutiš in si v ljubečem stanju? Enostavno ne gre. Ali pa, da si izgubil službo in nimaš denarja? Kako si lahko hvaležen za obilje in hkrati si ne moreš kupiti hrane? To bi potem samo pomenilo, da si lažeš? Je tako? Je. In v takšnem življenjskem položaju stojih na križišču dveh odločitev.

Ali naj grem proti vorteksu ali ostanem tu kjer sem?

To križišče pomeni dve stvari. Ali sprejmem situacijo ali pa je ne maram. Če ne maram tega stanja, ko nimam denarja, potem bom po zakonu privlačnosti, dobil še več tega kar ne maram, torej še več pomanjkanja. Ker zavest deluje tako, da nam daje tisto, kar čutimo in mislimo. Če želim spremembo, potem se moram zavestno odločiti za spremembo. In se fokusirati na to.

Kako začeti s spremembo, da obrnem realnost?

Odgovor je treba iskati v obliki stavkov in besed. To je prvi korak: V mislih si oblikovati stavek, na primer, imam dovolj denarne energije, za svoje in družinske potrebe, za srečno življenje. To ponavljajte kot papiga. In drugi dan enako.40 dni je potrebno to delati in 40-krat ponoviti. Tako pride v podzavest. Hkrati pa začeti s hvaležnostjo za to obilje, kot da smo ga že dobili in da smo že tam. V tisti realnosti, ko imamo dovolj denarja in sreče, harmonije odnosov, itd.

Kaj, če imam pomisleke, da vorteks pri meni ne deluje?

Potem bo natanko tako, kot boste pomislili. Če nastane dvom, potem se proces zaustavi. To pomeni vera v najčistejši obliki. Ko lahko veruješ, da si v Stvarnikovih rokah, tudi takrat, ko ti je hudo, je vera v najčistejši obliki. Nek modrec je rekel: “ko prideš v življenjsko situacijo, ko doživljaš neke vrste trpljenje, potem to doživi z vsem svojim čutenjem. Kajti zavestno trpljenje, ni več trpljenje. Ker smo ga ozavestili. Se mu več ne upiramo. In ko se nehamo upirati proti temu kar je, enostavno izgine. Le tako lahko spreminjamo svojo realnost.

Ključ za vorteks in visoka stanja zavesti je neupiranje

Zakaj je pomembno se ne upirati? Upor je le igračka ega. In večinoma ta igračka ega ustvarja vojne in politične konflikte. Samo poglejte poročila in politike. Upiranje eden drugemu je prepleteno na vse nivoje. Šolstvo se upira zakonom, sindikati se upirajo gospodarstvu, gospodarstvo se upira davkom, politiki se upirajo med strankami, učenci se upirajo učiteljem, delavci se upirajo šefom,..to gre v nedogled. Še najbolj sodelujoči in povezani z iskrenostjo so majhni otroci.

Čustvena inteligenca je modrost, ki je najbolj pomembna, da jo osvojimo

Prepoznati igračke ega, da moramo imeti vedno prav, je zelo dobrodošlo. Vse nam gre lažje, če prepoznamo svoje podzavestne upore. Da spoznamo svoje podzavestne blokade je dobro prakticirati meditacijo. Meditacija spravi na plano marsikaj. Takrat moramo biti pripravljeni, da to prepustimo, opazujemo s strani, s svojo zavestjo. In tako postopoma gremo proti višjim stanjem zavesti.

Z odpuščanjem, prepuščanjem in visoko vibracijo.

Vibracija je jezik vesolja. Kakršno vibracijo oddajamo, takšno prejemamo.

Visoka stanja vibracije nas peljejo proti vorteksu hitrih manifestacij. Takrat je dovolj, da izrazim svojo željo in jo prepustim stvarstvu. Dobil jo bom tako, da bo prav za vse. Ni potrebno kontrolirati kako. Vesolje nam bo odgovorilo. Včasih na prav nenavadne načine, v obliki, ki bodo izgledale kot slučajnosti, ki to niso.

Ko doživiš izpolnitev želje, stvari se manifestirajo, potem se tvoja vera utrdi

Več ko imaš vere in hvaležnosti, dobiš še več izpolnjenih želja iz vorteksa. Vorteks je črna luknja polna nemanifestirane energije in naša zavest in iskrena želja ustvarjata iz nje. Jezus je rekel:”tisti, ko jo imajo, se jim bo dodalo in tisti, ki je nimajo, se jim bo vzelo”. Mislil je na HVALEŽNOST!


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja