“Grška alegorična izjava pravi: “zdrav duh v zdravem telesu in zdravo telo v zdravem duhu.”

Torej to pomeni, da če bomo aktivirali svoj zdrav duh, bomo naredili tudi telo zdravo. In obratno. Ko bomo delali na fizičnem telesu se bo to odrazilo na duhu. To pomeni, da je eno z drugim povezano. Prišli smo do prvega osnovnega pojma “povezava” po Nauku Grigorija Grabovoja.

V čem je bistvo Spoznanje resnice? To se ljudje sprašujemo že dolga, dolga leta, morda tudi tisočletja,..

Kdo si? Od kod izviraš?

Opisala bom to z vidika učenja Grabovoja. Po njemu je Življenje večno. Tako nas je Stvarnik ustvaril. Večne, srečne, neskončno ustvarjalne.

Zakaj tega potem ne živimo?

Človek ni osamljeni delček Sveta, nemočen in nesvoboden. Človek ima fizično telo. Vsa dosedanja duhovna znanja učijo o različnih duhovnih tehnikah, o zavesti, o samospoznanju, vendar še nihče ni tako znanstveno in duhovno pristopil in dal ljudem znanje, da spoznajo večno življenje v fizičnem svetu, da se razvijejo na povsem novo raven bivanja. To je popolnoma novo Spoznanje.

Dr.Grigorij Grabovoj daje znanje, da človek spozna samega sebe “resnično” na temelju kakršnega je Stvarnik ustvaril. Oblika fizičnega telesa je fizični izraz Duše. Duša je večna. In v njej so vsa znanja. Ona je vsemogočna. Vsebuje vse informacije. V tem trenutku. Ampak mi nimamo povezave z njo. Ni vezi. Pretrgana je. Če nimamo wi-fi omrežja ni signala, ni informacije. Torej, da bi človek lahko s svojo dušo komuniciral in ustvarjal vse kar si želi..potrebuje signal in orodje. Signal je uglašeno, spokojno lastno fizično telo in orodje je njegova razvita zavest, ki ima znanje upravljanja.

Osnovni gradniki življenja

Primaren je Stvarnik. On je vse ustvaril. On je ustvaril Dušo kot organizirajočo strukturo Sveta. Duša vsebuje ustvarjalne zakone, je večna in vsebuje vse informacije. Ker je človekovo telo fizični del duše, je njegovo telo večno. Duša je popolna, ko ima fizično telo. Torej sama smrt je napaka. Je virus v človekovem orodju s katerim ustvarja. To je njegova zavest. Zavest vsebuje program. Naša resničnost je to kar obstaja v kolektivni zavesti. To je naša realnost. Vse, tudi sonce, planeti, zvezde, vse to je ustvarjeno na osnovi kolektivne zavesti, kar ljudje verjamejo, to ustvarjajo.

Duša in Stvarnik

Duša je Ljubezen v tebi. Ona je Svetloba v tebi, Pot v Svobodo in večno življenje. Stvarnik je človeka naredil po svoji podobi. On ima enako obliko človeka. Vendar je njegovo telo tako veliko, da ga mi ne moremo videti. Enako kot bi muho na slonu spraševali, kakšen je slon. Nima slike, nima širine videnja. Dr.Grabovoj pravi, ko mi gledamo s teleskopi v nebo, v bistvu gledamo v Stvarnikova pljuča. Na molekularni osnovi. Širjenje vesolja je samo eden izmed vdih-izdihov Stvarnika. Oblika človeka je zelo pomembna za človeka. Dr.Grabovoj je dal številčne nize v knjigi obnavljanje človeškega orgnaizma s koncentracijo na števila, kjer je preko 1000 številčnih nizov za skoraj vse zdravstvene diagnoze. S ponavljanjem številčnih nizov v telesu vzpostavljate normo, kot da uglašujete svoje telo nazaj na normo. Norma je zdravje.

Vsi odgovori so v Duši

Nihče nam ni povedal, da so vsi odgovori v duši človeka. Bog je v naši duši. Duša je v telesu. To je naš prvobitni Božanski Izvor. Telo je popoln sistem, ki lahko samega sebe ozdravlja. Lahko materializira predmete, človeka, dela oživljenja, levitira, itd. Kristus je imel to Znanje in je delal oživljenja, zdravil ljudi. K njemu so prišli slepi, brez nog, brez rok in vse je ozdravljal. Ničesar drugega ni naredil, kot rekel: Ozdravljen si!

Dr. Grabovoj pravi, človek se mora potruditi dati impulz iz svoje duše in zavesti, impulz potrebnih Znanj v povezavi z Bogom v svoji duši. To je: stanje duše, ki je v Miru s seboj, stanje Ljubezni do sebe, duhovno razpoloženje. In pa znanje tehnike zavesti. Zavest je lahko razpršena – nima moči. Koncentrirana ima moč – to je kot laser žarek. Koncentracija se ne dobi na način hipnoze ali neke tehnike. Koncentracija je učenje. Učenje v normalen, budnem, zavestnem stanju. Načela in metode zavesti dajejo znanje in usmerjanje misli k Bogu. Jezus je rekel: “Ne zdravim jaz, Oče v meni dela ozdravitve.” Oče je Stvarnik v vsakemu človeku.

Bog Stvarnik v tebi

S Stvarnikom se lahko pogovarjaš. Njegova prisotnost privabi solze radosti in hvaležnosti. Pojavijo se nežne ljubeče vibracije po telesu. Občutim mir in spokoj. On resnično pristopi k človeku kot ljubeči Oče, ki ima vedno čas, da se posveti svojemu otroku, poskrbi za svojega otroka, ga podpira in mu preda vso znanje, ki ga potrebuje za neko rešitev.

On nikoli ne postavlja zahtev, nikoli ne postavlja pravil in če ga ne prosimo za pomoč, se ne vpleta v situacijo. On v svojem delovanju kaže, da je dal človeku svobodno voljo in tega nikoli ne krši.

On je zelo srečen, če se človek obrača k Njemu in ga prosi za pomoč. Njegova pojasnila so preprosta in jasna. On se zmore spustiti na raven zavesti, v kateri se nahaja človek in mu s preprostimi besedami razložiti vse, kar ga zanima. Tehnike zavesti, ki jih daje dr.Grabovoj so enake kot jih uporablja sam Stvarnik pri njegovem ustvarjanju Sveta.

Njega lahko prosimo za pomoč situacije v Svetu. Prosim ga, da normira situacijo v Svetu.

Preden zvečer zaspimo, ga lahko pokličemo in se stisnemo v njegov objem. Njegovo mogočno sijoče Telo nam daje močan občutek varnosti.

Ko spoznaš sebe, spoznaš Stvarnika! Stvarnika lahko ljubiš le toliko, kot ljubiš samega sebe.

Kako se lahko čimbolj približamo Stvarniku?

Ko neizmerno ljubimo Stvarnika, aktiviramo delovanje Stvarnika v nas samih. Stvarnik biva v naši Duši, v samem centru Duše. Pogovarjamo se lahko kot z največjim prijateljem. Ko slišimo njegove besede, so povsem jasne in razumljive. Tega se lahko nauči vsak. Samo želeti si mora. Ko ustvarimo stik s Stvarnikom, potem smo vedno varni. Občutimo neizmerno varnost. Svobodo, zavedamo se svoje svobodne volje, ki nam jo je na začetku namenil Stvarnik. On je vsakemu človeku namenil svobodno kreiranje svoje življenja. Če človek pride v sitaucijo, ko ne vidi rešitve, vedno se lahko obrne na Stvarnika v njemu. To je človekova pravica, svobodna volja do življenja. Tega ne more vzeti nihče. Razen, če se človek sam ne odloči drugače.

Zakaj predajamo svoje življenje v roke drugim?

Neznanje nas pelje v to, da iščemo pomoč zunaj sebe. In dajemo svoje življenje v roke drugim? Vprašajmo se pri svojih težavah: Zakaj živimo v nesreči? Slabih odnosih? Obolevanju? Ali ljudem zaupam bolje, kot samemu Stvarniku? Ali te lahko človek ljubi bolj, kot Stvarnik? Začenjamo se zavedati, da je naše telo izpopolnjem sistem, da samega sebe ozdravlja. Stvarnik je Ljubezen. LjubezenStvarnika je Večnost. Telo sije v Svetlobi Znanja. Kakršen program imamo v zavesti, to ustvarjamo. Ali se zavedamo programa? Če nimamo znanja, potem bomo pisali program drugih. Če imamo znanje bomo pisali svoj program, oziroma načrt svojega ustvarjalnega večnega življenja.

Ali se lahko dela oživljenje?

Ko sem enkrat omenila neki gospe, ki ima veliko duhovnega znanja, da je dr. Grabovoj naredil oživljenje človeka, da je dokazal, da je življenje večno, sem dobila odgovor, da se to ne sme delat. Da se ne sme posegat v karmo človeka. Nisem vedela kaj naj ji rečem, zato sem bila tiho.

Iskala sem odgovor na to. Ali se res posega v karmo človeka, če se dela oživljenje? In prišla sem do odgovora. Ljudje imamo v svoji zavesti močno prepričanje, da je smrt neizogibna in da je smrt in karma nujna. Zakaj? Ker je to program v kolektivni zavesti, je to tako močno, da se mnogi razburijo ob tem.

Dokler verjameš v karmo, potem ne moreš preiti na novo znanje upravljanja z zavestjo. S tem ko verjamemo v karmo, verjamemo v odhod človeka in ne moremo verjeti v večno življenje. To je enako kot, da verjamemo v ljubezen in jo živimo, hkrati pa nas je strah ljubezni. Ni mogoče. Ali eno ali drugo. Če nas je strah ljubezni, pomeni, da strah sam po sebi ne obstaja. Obstaja samo pomanjkanje ljubezni. Enako je s karmo. Karma je pomanjkanje Znanja. Če bi imeli Znanje zavesti, bi lahko v trenutku Spoznanja in upravljanja, razformirali svojo informacijo, ki je povzročila npr. bolezen in nastopilo bi zdravje. Enostavno preoblikovali bi s tehniko zavesti, v notranjem prostoru mišljenja, informacijo bolezni v zdravje. Normirali. To se odrazi v fizičnem svetu kot zdravje. To je primer za bolezen, ki je lahko tudi oživljenje človeka. Enostavno razformiramo informacijo trenutek odhoda in ga preoblikujemo v Normo.

Vstajenje ne dela človek, vstajenje se zgodi s strani Stvarnika, na prošnjo človeka k Stvarniku. Prošnja je svetloba, ljubezen, znanje zavesti, visoko stanje zavesti, ki je podobno veliki izpolnjenosti z Božjo Ljubeznijo in spokojnostjo. To je duhovno razpoloženje in znanje.

Da bi človek lahko delal vstajenje mora ponovno ustvariti stik s svojo dušo in z Bogom v sebi ter razviti zavest.

Stanje sreče je najvišje stanje delovanja Boga

Stanje sreče je delovanje resnične zavesti. Resnična zavest ima znanje in je združena z Bogom. Je Večna in neskončna.

Razširjena zavest ima opažanje Sveta širše. Običajna zavest opazuje statično. To pomeni predmete vidimo kot samo fizične. Ko širimo zavest naša slika opažanja Sveta postaja bolj dinamična. Predmeti postajajo v naši zavesti kot liki, oblike, sfere informacije, s katerimi mi lahko upravljamo. V prostoru upravljanja, jih normiramo. Lahko se regeneriramo, pomladimo, duhovno razvijemo, smo bolj mirni, srečni, odvisno od naših želja. Vendar to znanje je samo za ustvarjalni razvoj, nikoli ne deluje uničevalno.

Razširjena zavest je stanje v človeku, ki vidi Svet bolj dinamično, vidi svet kot strukturo, ki jo je mogoče menjati. Lahko vplivamo na zunanji Svet in notranji, možno ga je spreminjati. Človek, ki obuja drugega v življenje, se nahaja v razširjeni zavesti. On vidi – kako nastaja materija – telo človeka.

Človek, ki je v višjem stanju zavesti se lahko pogovarja ali druži z odidenim. To je neverjetno samo človeku z običajno zavestjo. Človek, ki je dosegel višje stanje zavesti, NIHČE nikoli ni odšel.

Ko se zgodi vstajenje, potem se v življenju vseh teh ljudi pričnejo dogodki v celoti v družini odvijati v ugodnejši smeri. Marsikatere težave se kar same čudežno rešijo.

Dr. Grabovoj pravi, da ni niti enega odidenega človeka, ki si ne bi želel vrniti nazaj v svet živih. Da je stanje, ko človek odide kot neke vrste težja oblika gripe. In duša takoj začne z obnavljanjem telesa. Vendar se dogaja proces: razgradi se telo na sestavne elemente: dušo, telo, zavest. Duša gre po individualni poti glede na osebnost človeka, zavest je vezana na prostor groba v premeru 2 metra. In da vsaka celica telesa vsebuje vse informacije osebnosti človeka. Človek je popolnoma ista osebnost, kot prej, ko je živel. Ljudje, ki pridejo nazaj se vrnejo zdravi, tudi če so bili prej bolni. Obnovljeni so.

Načelo oživljenja: 4.2. Človek to je zunanji in notranji prostor istočasno.

Elementi, mikroelementi, celice, tkivo, kosti, organi,..ki gradijo človeka so torej enaki kot ves zunanji prostor. To je radikalno spoznanje. In ima globino. Vsakič znova poglobim to spoznanje, ko prebiram načelo 4.2. v knjigi Vstajenje in večno življenje od sedaj naša resničnost. Dr Grabovoj piše, za primer: Če pogledamo London, kako je postavljen, je jasno, da je to glava človeka, Moskva teži k obliki srca.

Po tem načelu, govorimo o dveh pristopih v grajenju po človekovem liku. O notranjem in zunanjem prostoru. Koža je meja. Obstajata dva pristopa upravljanja z realnostjo: na osnovi zunanjih področji in notranjih.

Zunanja področja so: velika odčitavanja kolektivne zavesti. So izven človekovega fizičnega telesa. Tukaj se uporablja zunanje elemente s katerimi vplivamo na realnost. Resničnost ustvarja kolektivna zavest vseh ljudi.

Notranja področja so: področja, ki jih oddaja individualna zavest osebnosti. One so znotraj človekovega fizičnega telesa. Znotraj telesa obstaja enak prostor. Ko mi doživimo na primer; potres v nekem delu Sveta, na to reagira naša dnk struktura. Se poškoduje.

To je tako radikalno – novo spoznanje, da se ne zavedamo, da dejansko, ko smetimo, ko uničujemo prostor, naravo, vodo, okrog sebe, uničujemo v telesu dele organov. To se dogaja na ravni informacije. Tako se pišejo programi. Nujno je, da to spoznamo. Da to preprečimo. Imamo vso znanje in imamo moč, da to spremenimo. Ker če je notranji prostor enak zunanjemu, potem lahko en sam človek že veliko naredi, če ima znanje. Več ko je ljudi, ki delajo tehnike upravljanja, preko notranjega sveta, zato bo zunanji svet rešen. To načelo govori o tem, da sta oba prostora povezana, enaka. ENAKA!!!!

Dr.Grabovoj piše v knjigi: “Zakaj je v davnem času bilo prepovedano, da bi se delala obdukcija človeka? Zakaj ni bilo dovoljeno pogledati znotraj? Razlog je v tem, da se je v tem času odvijalo oblikovanje informacijskih vezi med notranjim in zunanjim področjem človeka po sliki in priliki Božji in v teku je bilo formiranje človekove zavesti.

Zunanje gradnje bi morale biti usklajene z obliko človeka

Oblika je pomembna. Vsak predmet, ki obstaja ima na informaciji obliko. Če se poškoduje na tem nivoju, se to odrazi v fizičnem svetu. Mi tega ne opazimo, ker nismo nikoli imeli tega znanja.

Oblika stavb v zunanjem prostoru, bi morale biti usklajene z obliko človeka. Morali bi dati pozornost na to, da se spozna kako je sfera povezana z obliko človeka. Ljudje v takšnih stavbah bi bili bolj harmonični. Pretok energije bi tekel skladno.

Dr.Grabovoj predlaga, da se gradijo večne konstrukcije, po antigravitacijskem načelu. Takšne stavbe bi bile harmonične v odnosu na človeka in na Stvarnika.

Oblika – povezanost oblike in informacije je tema za razmislek.

Slika je iz spletnih virov

Polje vsega dobrega

Vsak človek ima v sebi POT. Kreacija v življenju, delovanje, v obilju vsega dobrega. Ta pot je v Duši vsakega človeka. Zato lahko vsak samega sebe spozna samo v svoji Duši. V Duši je vse popolno, rešeno, večno mlado, srečno…Treba se je naučiti to prenesti iz duše v fizično resničnost. To pa se zgodi z ustvarjalno zavestjo in učenjem tehnik upravljanja. Stvarnik samo pomisli in se zgodi! Pri njemu je misel enaka realizaciji. To je trenutno ustvarjanje. Ko človek izbere to pot, potem se nauči zaupati svoji duši in sprejema Znanje Stvarnika, redno upravlja s tehnikami zavesti in tako upravlja z lastnimi dogodki. Na tej poti človek nikoli ni sam. Je skupaj z vsemi, ki upravljamo, v tej mogočni Svetlobi, ki raste in se širi. Nas podpira pri doseganju ciljev.

To učenje bo naredilo radikalne spremembe v vseh področjih družbene sfere. Ekonomija večnega razvoja bo temeljila na novih večnih zakonih, kjer bo uresničen neskončen razvoj. Arhitektura bo dobila nove uvide v oblike in bo ustvarjala simetrijo, harmonijo, skladnost, lepoto barv. Vse to bo pripeljalo do večnega notranjega prostora in zunanjega, saj sta enaka. Umetnost bo ustvarjalna, polna barv in navdiha. Družba bo delovala v smeri ustvarjanja.

In nekega dne se bo zgodilo vsesplošno vstajenje vseh ljudi. Ker prostor se lahko poveča. Prostor, čas, materija je posledica zavesti. Vse to ustvarja zavest. Ona od nikoder nič ne vzame. Ona preprosto ustvari iz Duše preko duha prenese v fizično realnost. Visoka zavest je čista Ljubezen Stvarnika!