Viroza se najpogosteje nanaša na okužbo dihal in želodca. Najpogostejša virusna oblika je okužba zgornjih dihal. Prenaša se z rokami, preko hrane. Okužbo pri otrocih najpogosteje povzroči rotavirus, ki je glavni vzrok do 65 % hude driske po vsem svetu.

Zgrajeni smo iz celic

Ljudje smo zgrajeni iz celic. In vsaka celica ima okrog sebe celično membrano. Ta celična membrana je za celico enako, kot je koža za človeka. Je meja med tem ali bo virus prišel v notranjost ali ne.

Kako preprečiti, da virus ne bo mogel vstopiti v celico?

To naredimo tako, da okrepimo celično membrano. Ona je za celico enako kot je koža za telo. Je meja med tem ali lahko virus vstopil ali ne.

Tudi, če virus že je v celici, ali bolečina, poškodba, kakršnakoli težava, lahko aktiviramo mehanizem hitrega samoobnavljanja celice, ki ga naravno imamo vsi.

Kaj se zgodi z virozo, ko aktiviramo mehanizem hitrega samoobnavljanja?

Viroza in virus sam po sebi nima moči, če imamo krepko celično membrano. Virus lahko vstopi samo, skozi celično membrano. In če vemo, kako od zunaj okrepiti celično membrano, potem viroza enostavno nima moči.

To pišejo in dokazujejo biofiziki v tujini, kjer se biofotonika kot naravna metoda samozdravljenja na veliko uporablja. Švica, Nemčija in Avstrija imajo največ zdravilcev biofotonike.

To je najbolj naravna, neinvazivna metoda samozdravljenja, ki je zaradi tega primerna za vse težave in vse starostne skupine, tudi za dojenčke.

Kaj je tisto, kar od zunaj okrepi celično membrano?

To je impulz polarizirane, šibke svetlobe, naravnega spektra, brez uv valovanj.

https://krearti.si/izdelek/aparat-biofoton/

Impulz svetlobe se prenese preko valovanja skozi celo telo. In ker je telo inteligentno vzame tisti spekter, ki ga potrebuje, v danem trenutku, da se samo pozdravi. To je resnično čudovito spoznanje, imamo inteligentno telo, le pogoje mu moramo dati, da se samo obnovi. S svetlobno terapijo to zelo pospešimo. Hkrati lahko okrepimo odpornost, če svetimo na timus.

Svetlobna terapija je dokazano koristna za celice v telesu

  • metabolizem celice se poveča
  • ATP celice se poveča. ATP je energija celice.
  • še mnogo pozitivnih učinkov na biokemične procese v telesu, ki so med seboj povezani.

Iz prakse..

Vsa strokovna mnenja ne veljajo nič, dokler nismo to sami preverili v praksi.

Svetlobna terapija biofoton resnično deluje!

  1. Če otrok zboli za virozo, ga svetimo na timus in na čelo po 7 minut na dan. Tretji dan je zdrav. To se nam je dokazalo v praksi.
  2. Če boli želodec, se usmeri polarizirana svetloba za 7 minut na popek in odvisno od posameznika, bolečina lahko izgine že prvi dan, do tretjega dne.
  3. Bolečine v križu izginejo v 7 do 21 dni
  4. Bolečine glave v enem dnevu do 3 dni.
  5. Bolečine sklepov, izginejo v 7-14 dni

Za kaj vse še lahko uporabite svetlobno terapijo biofoton?


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja