Kontakt

KREARTI ZAVOD,  Grabovoj učenje

Svetovalka učenja: Brigita Blatnik, Gita                       e-naslov: brigita@krearti.si

Direktor: Pozvek Klemen 

KREARTI, zavod za spodbujanje ustvarjalnosti

Vavta vas 20, 8351 Straža

Bančni račun pri Delavski hranilnici: 

SI56 6100 0000 4831 432

O Giti

Prvič sem se srečala z učenjem leta 2013. Takrat sem začela brati knjige dr.Grigorija Grabovoja in obiskovati seminarje. Rodila se je želja, da širim učenje. 

Na začetku ni bilo toliko dostopnih informacij o učenju, kot danes. Hvaležna sem, da se znanje vse bolj širi. Učenje Grabovoj mi je dalo spoznanje o ustvarjalni zavesti, ki je sposobna graditi lastno resničnost v normi. Vsak človek ima enako zavest, razlika je le v stopnji. Žal smo v stanju čakanja in zvesti sledilci. Čakamo, da bo vikend, čakamo dopust, čakamo, da otroci zrastejo, čakamo, da… se bomo nekoč razsvetlili, čakamo na zlato dobo.. Čas je, da nehamo čakati in začnemo ustvarjati zdaj, v tem trenutku. 

Če želimo postati ustvarjalci srečnega, bogatega, zdravega, večnega harmoničnega življenja, potrebujemo novo (spo)znanje o zavesti, duši in duhu ter praktično uporabo tega. To je resnična pot vsakega in vseh, to je pot k Bogu. Razvoj zavesti je Božje Kraljestvo. To je znanje o širini, daljini, višini in globini človekovega zavedanja in čutenja. Namen učenja je rešitev in harmoničen razvoj vseh, da se vsak nauči tehnik rešitve in se usmeri na pot večnega razvoja, zdravega, srečnega in izpolnjenega življenja.

Ali želite izbrati to pot?  Odločitev je na vas.

Gita