Kristali so čista energija. Oni so živi. Sprejmite jih kot prijatelje in pomagali vam bodo.

V knjigah Grigori Grabovoj jasno opiše, da je po njegovem sistemu učenja vse živo. Ker so vse stvari ustvarjene z duhom. Duh je delovanje duše. Duše nima fizčnega prostora, ona je prvobitno ustvarjena od Gospoda Boga Edinega. Po tem učenju je Stvarnik ustvaril človeka po svoji podobi. In vse kar obstaja, vključno s človekom je v Fizičnem Telesu Edinega Živega Boga. Vsi smo celice v njegovem Telesu.

In Duh izhaja iz Duše Stvarnika, katere del je naša duša. Duša je informacija. Šele nato nastane vibracija. In to je duh. Bolj ko je delovanje duha čisto, bolj je približan Duši Stvarnika. Delitev na živo in neživo sploh ne obstaja. Vse je živo. Vse je duh-duša-zavest. Zavest materializira. Kjer je pozornost, to raste.

In ko mi to zares razumemo, vemo, da se lahko miselno povežemo s kristali. Jih imamo za prijatelje, ki nam pomagajo, da pripeljejo informacijo ljubezni, sreče, harmonije v naše življenje. Treba je to vedeti in ozavestiti. Nato dobimo pristop k lastni globini svoje duše.

Kaj je v globini svoje duše?

Radost in sreča,

In ko začnemo prakticirati učenje Grigorija Grabovoja, ko se povezujemo s svojo dušo in strukturiramo svojo zavest, nastane most med vami in Bogom, ki je vse kar obstaja.

Kristali so nam pri tem lahko v veliko pomoč. Oni so kot orodje, na katerega lahko zapišemo svoje želje duše in imeli bomo podporo na življenjski poti, ali zaščito pred neharmonijo.

Pomembno je vedeti, da je ključ naša zavest. Mi ozaveščamo. Mi spoznavamo, da smo del celote, celice Stvarnika in tedaj se nam odpirajo nove poti, uvidi. Tako resnično duhovno rastemo, na poti neskončnega življenja.

Dr Grigori Grabovoj, odlomek iz knjige Uporabne strukture ustvarjalne informacije. “Sistem ustvarjalnega razvoja. Cilj je, da se z normalno percepcijo, vključno predhodno poznavanje finih struktur, po poti spoznanja pride do izvornih podatkov…

..govoril bom prvenstveno o geometriji oblike informacije. Jaz opazujem zunanji dogodek, vključno tudi pridhodnost kot določeno obliko informacije. Elementi, ki gradijo to obliko se prepletajo na strukturi DNK, kot nekakšen mozaik. Pri pazljivem opazovanju proteinske oblike materije, npr. strukture DNK, in neproteinske kot je struktura kamna, se lahko zaključi, da odraz proteinske oblike izgleda kot titranje kristalne strukture neproteinske oblike, odnosno kamna.

..jaz izhajam iz ortodoksne definicije žive in nežive narave. Nekateri pojmi, ki sem jih uvedel vključujejo obstoječi nivo percepcije v obliki asociacije. Na nivoju duha, to je vsem jasno, glede na to da se rešitev tiče vseh.

Kot drugo jaz dajem znanje na nivoju spoznanja Duha. Takoj bom utrdil zakon: “sevanje kristalne strukture nežive materije ima vibracijsko obliko informacije. On odgovarja vibracijski obliki informacije ki jo oddajajo živa bitja. Od tu izhaja da obstaja živa in neživa materija, v tem sistemu upravljanja takšne razdelitve ni.”

AMETIST GEODE, VEČ INFORMACIJ. KLIKNITE TU: https://krearti.si/kristali-in-minerali/ametist/