Ametist je mineral najvišje barvne lestvice. Duh je barva. Barva je vibracija. Vijolična je najvišja barva, je dvakrat večja od rdeče. Vijolčna barva je na meji med duhovnim in materialnim, Vijolična barva je kozmični antiseptik. Ona preobraža negativne energije v pozitivne. Ametist je zato kristal duhovne rasti. In tudi zaščite vašega biopolja in prostora.

Ametist geoda

Ametist geoda je idealna za postavitev v prostor, da vam non stop ustvarja preobrazbo energij, ki pridejo preko dneva v vaš prostor, okrog fizičnega telesa. Ravno zato so ametist geode tako cenjene pri ljubiteljih kristalov.

Zelo pomembno je, da kristale sprejmete kot prijatelje. Oni so na nivoju duha – živi. In če vzpostavite z njimi kontakt se hkrati povežetee tudi v globino svoje duše. Ravno to pa je cilj, da vsak najde stik s svojo dušo, kjer živi trajna radost, sreča, blagostanje, zdravje, mladost..Duša je na tem nivoju povezana z Bogom. In tudi mi smo. To ni odvisno od tega ali to verjamemo ali ne. Ker smo tako ustvarjeni, s strani Stvarnika.

MERE AMETIST GEOD

  1. Višina: 70 cm, širina 20 cm, globina 12 cm
  2. Višina 88 cm, širina 30 cm, globina 14 cm
  3. Višina 15 cm, širina 21 cm, globina 5 cm
  4. Višina 14 cm, širina 11 cm, globina 3cm
Ametist geoda. višina 37 cm, širina 43 cm, globina 20 cm

Za več informacij pišite: brigita@krearti.si