Ste se kdaj vprašali? Zakaj dobivamo vedno enake službe, vedno enake prijatelje? Enake situacije, kjer se nam stvari ponavljajo, samo v drugačnih okoliščinah? Ste se kdaj vprašali zakaj je temu tako?

Ljudje imamo s svojo zavestjo neizmeren potencial, da smo lahko karkoli želimo biti, toda tega nismo zavestni. Kako priti do tega potenciala? Je mogoče, da smo tako zasužnjeni v vsakodnevnih opravilih in na splošno v življenju, da se tega sploh ne zavedamo? Življenje se nam dogaja in mi mislimo, da tako mora biti in nič drugače.

Nad svojim življenjem nimamo kontrole, tako mislimo. Prepričani smo, da je zunanji svet bolj resničen od notranjega sveta. Ta novi model znanosti o zavesti govori prav nasprotno. Govori o tem, da kar se dogaja v nas, se bo uresničilo v naši okolici.

Obstaja fizična realnost, ki je absolutno trdna in ona obstaja le, dokler je v neki interakciji z nekim drugim telesom fizične realnosti To drugo telo smo lahko mi. Kaj je resničnost? Je resničnost to kar mi vidimo s fizičnimi očmi ali je resničnost to kar možgani procesirajo? Možgani ne prepoznajo razlike med tem kar vidijo v svoji okolici in to česar se spominjajo. Zato, ker je za obe stvari zadolžen isti del možganov. Bombardiani smo z ogromnimi količinami informacij, ki pridejo v naše telo in mi jih procesiramo. Prihajajo skozi naša čutila, jih je vse več in več.. In na vsakem koraku mi eliminiramo informacije..potem jih spustimo v svojo zavest. Samo tiste, ki nam najbolj odgovarjajo.

Govorimo o percepciji resničnosti: o osebni izkušnji.

Možgani vsako sekundo procesirajo 400 biljonov bitov informacij in mi smo jih zavestni 2000. Živimo v svetu brezmejnega kvantno-mehaničnega sveta.

Oči so kot objektivi. Film, ki shranjuje sliko je ozadje možganov. Imenuje se vizualni korteks. Ste vedeli, da možgani zapisujejo tudi to, kar lahko vidijo. To je pomembno! Na primer, kamera lahko vidi veliko več od mene, od tega kar je tukaj, zato ker ne prigovarja in sodi..Edini film, ki nam igra v možganih je ta katerega lahko vidimo. Naše oči, naše kamere vidijo več kot so naši možgani sposobni videti ali bolje, zavestno projicirati. Kako možgani delujejo; vidimo le to kar mislimo, da je mogoče.

Mi uporabljamo vzorce, ki že obstajajo znotraj nas. Na primer; zgodba o Indijancih. Na Karibskih morjih se je Indijancem približevala Kolumobva flota ladji. Toda sploh jih niso mogli videti, bile so tako drugačne od vsega tega kar so oni poznali. Niso jih imeli v svoji zavesti, zato jih niso mogli videti, registrirati. Niso jih mogli videti, ker niso imeli znanj o tem, da to obstaja ali izkušnjo, da je nekaj takega možno. Poglavar, ki je vsak dan opazoval morje, je videl neke nepravilnosti na horizontu in ni mu bilo jasno kaj to je. In nekaj časa je potreboval, da se mu je postopoma pokazala slika ladji. Ko je to videl, je vsem povedal za to čudo. Ker so mu verjeli so tudi drugi začeli to prepoznavati.

Obstaja velika misterija imenovana misterija smeri časa

Razlika med preteklostjo in prihodnostjo. Zakaj imamo sposobnost, da se spominjamo preteklosti in hkrati ne vemo kaj se bo zgodilo v prihodnosti? Mi mislimo, da če sedaj nekaj naredimo lahko vplivamo na prihodnost in ne na preteklost… Torej te stvari, da imamo drugačen odnos do preteklosti in prihodnosti so uganka, ki jo moramo rešiti. To pove kvantna fizika. Te stvari so tako pomembne in osnovne za naše življenje, za način na katerega doživljamo svet.

Ali nimaš časa v življenju, da se igraš? Moraš biti na terenu, da se lahko igraš. MOraš biti v stanju, moraš usposobiti svojo percepcijo, da se lahko igraš. Da življenje postane igra.

Dobrodošli na terenu drugačnih mogočnosti. Dobrodošli na terenu kreativnega ustvarjanja svojega življenja. Kjer postane čarobno vse kar je, kjer so kvantne možnosti na dosegu, kjer uživaš in gledaš, kaj si ustvaril. Ustvarjaš v praznem prostoru in vse stvari so prazne. Sestavljene so iz praznega prostora celic, ki se držijo skupaj le zato, ker ti tako želiš. Pazi kaj si želiš.

Vesolje je v glavnem prazno. Mi mislimo, da je materija čvrsta, toda ni tako, tudi materija je sestavljena iz delcev, ki imajo okrog sebe prazen prostor. Poglejte atom, okrog njega prazen prostor in nukleus na sredini. Če pogledamo nukleus ima enake lastnosti kot elektron, izginja in se vrača v obstoj. Najbolj čvrsta stvar bi lahko rekli je misel, kot koncentrirani delec informacije. To kar ustvarja materijo so ideje, koncepti, informacije.

Izkušnja zavesti je to, kar daje občutek, da potujemo naprej v času. V kvantni teoriji je mogoče iti tudi nazaj v času. Vedno se lahko vrneš nazaj v času.

Dr.Quantum strip

Z njim ustvarite magijo na terenu. Ko ne gledate je to kot val, ali mreža v polju zavesti, polje možnosti. Šele ko pogledate postane to delec.Ko gledate obstajajo samo delci izkušenj. Delec, kot konkretna stvar, obstaja v tako imenovani superpoziciji. Dokler ga ne pogledate. Delci obstajajo v širokem valu. Šele ko ga pogledate se iz vseh mogočnosti združi v en delec, v eno resničnost. Kvantna superpozicija pravi, da je vsak delec lahko na različnih mestih istočasno, šele ko ga pogledamo ga izberemo v naši realnosti. To je najbolj bizarna stvar kvantne fizike. Superheroji uporabljajo superpozicijo. V svetu potencialnih poti resničnosti, dokler ne izberemo.

Vsak delec je lahko v različnih pozicijah, okoliščinah. To ste lahko vi kot bogati, revni, zdravi, bolni, srečni, nesrečni, prestrašeni, neustrašni, mogočni, veličastni, ljubeči, harmonični,.. na biljone različnih variant vas samih. Razumete? Vse je mogoče!

Heroji izbirajo karkoli si želijo. Da so na več mestih istočasno. Doživljajo različne resničnosti istočasno. In potem se vrnejo v eno.

Vprašanje je: Kako globoko v zajčjo luknjo želiš iti?

Materialni in trdni svet, miza, stoli, stavbe, avtomobili, orodje, nakit, vsa materija ni drugega kot mogoče gibanje zavesti. Jaz vsak trenutek izbiram rezultat gibanja zavesti, da bi materializiral stanje svojega duha. To je edino pravilno razmišljanje, ki ga morate delati Težko je zaradi tega, ker mislimo, da je svet že tam. Ni! Ne obstaja, dokler ga naša zavest ne ozavesti

Heisenberg, eden od ustanoviteljev, kvantne fizike, je rekel, da atomi niso stvar, pač pa le tendence . Torej namesto razmišljanja o stvareh, morate razmišljati o mogočnostih. Vse so to mogočnosti zavesti. Lahko je ISTA stvar na dveh mestih. Ljudje resnično ne verjamejo v to. To je tako misteriozno, da je nemogoče pomisliti na to.

Pomislite pred vami je neverjetna čarovnija, resničnost, kot polje mogočnosti, ki se odvija pred vami. Vaša zavest, zavestno pričakovanje jo udejanja. Kvantna fizika računa samo možnosti, polje možnosti, katero bomo izbrali. Kaj bomo izbrali? Vse je v resničnosti stvar izbire.

Kdo izbira polje možnosti? Vpletena je zavest. Opazovalec ne more biti ignoriran. Opazovalec! Notranji opazovalec je tisti, ki ustvarja. Če ga ni, potem se nam življenje dogaja. Opazovalec ustvarja. Opazovalec, ki opazuje svet okrog sebe.

Opazovalec je duh, znotraj četveroslojnega plašča telesa. Fizičnega, mentalnega, astralnega, duhovnega. Je kot duh v stroju. Zavest je ta, ki vozi stroj. In opazuje okolico. Štirje sloji telesa imajo različne senzorje, za sprejem vtisov iz okolice.

Ali ljudje vplivajo na potek dogodkov, ki se bo zgodila v prihodnosti? Ja seveda VPLIVAJO. S svojo zavestjo. S svojimi izbirami., mislimi, čustvi, dejanji. Vsak od nas vpliva na realnost, ki jo doživljamo. Tudi, če se poskušamo skriti od tega in se delamo, da smo žrtve. Vsi mi to delamo.0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja