O UNIVERZALNIH ZAKONIH DELOVANJA BOGA

Kako je narejen Svet? Primaren je Bog ali Stvarnik. Takoj za njim gre duša in duh. Duh je delovanje duše. Potem pride zavest. Zavest nastopa tudi samostojno. Naloga človeka je, da dviga stanje zavesti. Saj prav dviganje k višjim stanjem zavesti, je resnična pot k Bogu, je radost, sreča, ljubezen, svetloba. In ko se v človeku dviga zavest, spoznava, da je on sam del Boga in da ima enake sposobnosti kot Bog. In ustvarjanje in vstajenje je privilegija ljudi, z visokim stanjem zavesti. Uničevalne sile nimajo te moči.

NAUK O STVARSTVU

V osnovo Svetovne ureditve je Stvarnik vgradil ustvarjalne emocije, a najprej od vsega radost, svetlobo, ljubezen. Prav radost, svetloba in ljubezen so osnova ustvarjanja Sveta. In prav ta čustva zagotavljajo, s pravilnim razumevanjem Sveta, popolno, srečno in večno življenje.

Zelo pomembno je dviganje zavesti. Prehod na višja stanja je pot k Bogu. Pri odkrivanju bistva človeka je, spoznanje, da je običajna budna zavest tista, ki preprečuje videti resnico Sveta. In kdor spozna višja stanja zavesti, spozna Boga in ustvarjalne sile, ki ustvarjajo svet. Zato je tehnologija dviganja ravni zavesti osnovna in ustvarjalna religija Sveta.

Samo nikar ne poskušajte te stvari dojemati z logiko. Ker se višja stanja zavesti nahajajo izven področja običajne logike. Tam je popolnoma druga logika, ki s točke običajne budne zavesti sploh nima nič skupnega z logiko.

Dviganje ravni stanja svoje zavesti je edina resnična pot k Bogu in dojemanju Sveta. Ker samo v višjih stanjih zavesti se pred človekom odkriva Resnica.

NAČELA DELOVANJA BOGA

” Ko je trenutek zrel, takrat boš dobil začetni trenutek časa. Združeno z elementom neskončne akcije, ki je ustvarjena na osebo, ki želi prejeti učinek neposrednega nadzora. Svoj sistem nadzora: proces, ki izvira iz Duše človeka. Ko boste začeli s kontrolo Boga osebnosti je potrebno preučiti te tehnologije, informacije – signali, kateri prihajajo od vas osebno. Vi imate osebne možnosti za ustvarjanje situacij in informacij  Makro ustvarjanja za vsakogar. Smo v sinhronizaciji z delovanjem Boga, kjer ni bolezni. Ko se sinhroniziramo z delovanjem Boga pride Norma. Odnos preko norme je osebni odnos z Bogom. Bog nam daje makro rešitve – takoj ko stopite na to raven nadzora. Če sledite signalu lahko prejmete normo. Lahko posredujete informacije ljudem, vaša duša postane čistejša. Nastane mir okoli vas, svetloba se materializira za vsakogar. Vaša duša sije z znanjem univerzalnega življenja. Večno življenje je univerzalna rešitev. “


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja