Neverjetno izboljšanje v samo štirih obiskih v tunelih pod piramidami.

Gospa iz Makedonije boleha za rakom na kosteh več kot leto dni. Kot je povedala že eno leto dobiva zdravila intravenozno in zato ji je gibanje oteženo. Posebno se je to odrazilo na kolkih in kolenih. Zelo težko se gibam in če želim vstati, se moram za nekoga držati, da vstanem. Težko sem sedela in vstajala, nam je pojasnila. V tunelih sem bila vsega skupaj štirikrat po eno uro. In rezultati so neverjetni. Evo poglejte nam je rekla, sedaj vstanem brez problema, pokleknem brez problema in ko vstajam mi ni več potrebna pomoč.

Nespečnost je mučila osemletnika in po obisku tunelov spi normalno. V prazgodovinskem tunelu smo srečali tudi Dragico, ki jo je osem let mučila nespečnost in ju porušila komletno zdravje. Pred dvema letoma je prišla v tunele in od tedaj, kadar le more, pride za nekaj dni v Visoko. Ko sem prvič vstopila v tunele se je vse izboljšalo, je rekla. Njena prijateljica je bila v še slabšem položaju. Imela je probleme z jetri, sladkorjem, težave v sklepih. Ona je bila že skoraj mrtva, nam je rekla njena hči, katera je pripeljala mamo v Visoko. Tukaj smo peti dan in poglejte, živa je in zdrava. Bila je pri meni v Nemčiji, tri dni in spala je mirno, tako kot že dolgo ne.

Živel sem z bolečinami, dokler nisem vstopil v tunele. Miodrag že četrtro leto prihaja v Visoko. A razlog so tuneli, ki jih vsakič obišče. Srb, ki živi na Švedskem, je pred tem 11 let živel z bolečinami v križu. Občutim vsako spremembo in po bivanjih v tunelih je vse minilo. Nam je povedal Srb. Pravi, da želi, da pove celi Švedski za ta kraj. Že je pripeljal skupine ljudi iz Švedske.

POJASNILO
Na petih mednarodnih konferencah o bosanskih piramidah od leta 2008 do 2014 strokovnjaki pričajo o zdravilnosti energij piramid v Visokem. Na piramidah v Visokem in podzemnih tunelih je izmerjena prisotnost elektromagnetno valovanj in ultrazvok od 28 kHz, Šumanova resonanca 7,83 Hz (najboljše energijsko polje za fizično in miselno ter duhovno sposobnost človeka), visoke koncentracije negativnih ionov 20000 do 60000 po kubičnem centrimetru (desetkrat več kot na planinah). Medicinska znanost ve, da negativni ioni povečujejo nivo kisika v krvi, ubijajo viruse in bakterije in čistijo zrak od nečistoč. V tunelih je zabeležena odsotnost kozmičnih sevanj in naravne radioaktivnosti. Keramični bloki (megaliti) so postavljeni iznak podzemnih vodnih tokov in oni nevtralizirajo negativna podzemna sevanja. Zaradi tega so tuneli popolnoma zaščiten prostor. V teh pogojih se celice organizma začno regenerirati.


Kategorije: Orgoniti

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja