Dragi !

Dne 21.4.2022 je bil uradno zabeležen dogodek v “Malnu” v Vavti vasi,  obuditev spomina na literarno delo Jožeta Dularja z naslovom “Krka umira” z namenom obuditve zgodovine.

Ker sem študirala učenje dr Grigorija Grabovoja o odrešitvi in harmoničnem razvoju sem uvidela, da se v Vavti vasi postavlja informacija prihodnosti globalne jedrske nesreče. Zato sem ustvarila novo zgodbo, ki spreminja realnost v »Krka oživljena«.

Učenje dr Grabovoj govori o postavitvi informacije iz katere se potem ustvari kolektivna resničnost v prihodnosti. To je znanost dokazana v praksi in preverjena. Mi, ljudje ustvarjamo sami resničnost.

Duh preteklosti vojn, prepirov itd. ostane zapisan na zemlji, kjer stojijo zgradbe. Te informacije nikoli ne odidejo. In dogodek s takim pomenom ustvari tako resničnost. Informacijske vezi se ustvarjajo na lokacijah stavb po hišnih številkah. S številom 20 se upravlja. Število 12 prizemlji informacijo.

V Vavti vasi 20, l. 2022 so se odhodi vrstili, tašča, mama, nato  sem bila na vrsti jaz. Nastal je nevzdržen pritisk na prsa. Z močno voljo sem upravljala. Se obračala k Bogu za preprečitev mogoče globalne katastrofe in mene. Po petih urah ob 11:38 uri, zagledala nad sabo svetlobni impulz stvarjenja, ki je prihajal od Boga, impulz trenutnega prenehanja bolečine, žive luči in bila sem v popolni radosti odrešitve.

Kar pomeni, kjer je rešen eden so rešeni vsi!

Bog je posegel v dogajanje v tem kraju in ustvaril novo srečno in veselo prihodnost za nas. Ker On vidi to raven informacije.  On ustvarja in daje svobodno voljo vsakemu. Če se znanje izkrivlja  se ustvarja duh vojne. In to je storil zato, ker je želel ljudi rešiti pred globalno katastrofo. On želi da se ljudje naučimo živeti večno v fizičnem telesu in v popolni svobodi. Takšna je prihodnost in to povsem realna.

Nekega dne za tem, sem odnesla smeti in na dvorišču je priletela v moje čelo  kot neka žuželka, vendar je vse izginilo. Ugotovila sem, da me je zadelo jedrsko orožje. To me je sesulo. Pol leta nisem mogla nič, vendar nisem hotela v bolnico, ker sem vedela kaj se dogaja. Koncentrirala sem se na številčne nize ki jih daje dr Grigorij Grabovoj in si v enem letu postopoma obnovila telo. Nikomur tega nisem zaupala, ker če bi to naredila, mi ne bi verjeli, rekli bi, da sem nasledila mamino bolezen. Ampak Bog je z mano in me čuva. Resnično je. In pomaga. Lahko tudi vam pri bilo kateri težavi. Samo uporabite številčne nize in se naučite nekaj tehnologij, osnov kaj je to znanje. To je znanje univerzalne odrešitve človeštva in vstop v harmoničnega vesela in srečnega življenja vstop v novo dobo. J

Nato sem doživela še zadnji poskus, da grem v bolnico. Nenehno sem čutila, da me nekaj napada, kot sila duha, ki ni moje. In mi jemlje energijo in moč. In jaz sem se neprekinjeno obnavljala. Če se odločiš s močno voljo je vse mogoče, posebej ko imaš učenje dr Grigorija Grabovoja. Tedaj si varen.

Letos 12.1.2024 me je začel močan napad od znotraj. Kot da imam neko močno silo podobno »zlu« ki me je jedlo od znotraj. In začelo me je napadati, močne bolečine.. Nato je zopet posegel na mojo prošnjo Bog. In ga je po dolgotrajnem »boju« v mojem telesu,  odpravil. Trenutno sem občutila mir, prekinitev vsega pritiska, bolečine in ostala je mir in spokoj. Rešena sem bila zopet. Ob tem sem izgubila veliko življenjske energije, ker je bil nenehni boj za obstanek, katerega nisem mogla zaupati nikomur, saj me ne bi razumeli. Že so me imeli na sumu, da bom morala na psihiatrijo.

Ampak, ko imaš vero in ko čutiš Boga v sebi, da je s tabo in ti pomaga, ne glede na vse, takrat zmoreš vse. In to vam želim prenesti. Na Boga se obračam s tehnologijami po učenju dr Grigorija Grabovoja.

V mene je prišlo »zlo«. Simbol »hudičevega turna«

Čutila sem, da me hoče jesti od znotraj, bilo je močno.

Pokale so mi kosti v telesu, imela sem povsem trd vrat in glavo, celo telo ni imelo energije, hodila sem brezvoljno..

16.1.2024 je vstopil Bog v moje telo in zlo od znotraj obsijal s Svetlobo Božje Ljubezni. Čutila sem, kako premika po telesu, čutila sem kako ono opleta v telesu, ampak ni moglo, preobrazil se je. In v enem trenutku sem začutila mir, spokoj. Vibracija srca se je spremenila. Kosti so nehale pokati, zadihala sem svobodno, postala bolj elastična in prebujena. Prvič sem začela v svojem telesu resnično uživati. Začutila sem življenje, svobodo življenja.

Bog je s tem odrešil vse. S tem ko je odrešil mene, je rešil vse ljudi. On tako deluje. Za vse, ker mi smo v njegovem Fizičnem Telesu.

V naš kraj je prišlo veselje, sonce, nebo brez oblačka in je padal in padal sneg, še nikoli tako naraven, prhek, seveda saj je prišel iz Večnosti dan od Boga.

In tako se je moja zgodba uresničila. »Krka je oživljena«. In Lenčka in Tomaž sta veselo in radostno živela naprej. In vsi so bili srečni zdravi in večni.

Brigita Blatnik

Kategorije: Dogodki