Številčni nizi obstajajo za reševanje nekih dogodkov, situacij. Obstajajo številčni nizi za harmonizacijo prostranstva in celotnega vesolja, za rešitev sveta, za harmonizacijo odnosov, obstaja veliko številčnih nizov za ponovno vzpostavljanje normalnih funkcij organizma, kateri pripeljejo organizem v normo, če ima določeno diagnozo. Obstaja mnogo diagnoz obolenj.

Zavest je sposobna informirati celico z normo zdravja

Naša zavest prenaša smisel k zavesti celične strukture, organizma. Smisel pomeni, da srebrno bela svetloba, ki je absolutni nivo makro sveta Stvarnika, prehaja na mikro nivo, to je na celično strukturo.

Prav to nam je potrebno, ko delamo s številčnimi nizi.

Tedaj bo neskončni resurs makro sveta prešel na mikro nivo in organov ali celica se bo informirala.

Makro svet je predstavljen kot svet edinstvenega Boga.

Številčni niz lahko vnesemo v konkretni organ. Na primer v želodec, kri, vranico,.. V bilo kateri organ vnesemo prostranstvo številčnega niza. To lahko spremljamo ali tudi ne. V vsakem primeru bo številčni niz delal tako kot zna.

On lahko preprosto, da vstopi v eno celico. Lahko se razporedi po zunanjosti celice, številčni nizi se lahko razporedijo po celem organu, lahko da vstopi v množico celic. Najbolj pomembno je razumeti, da niz števil vstopa v celico vnoseč absolutni nivo makro sveta za rešitev celice.

Tako mi opazujemo to tehnologijo.

Obnavljanje organizma s številčnimi nizi

Zbirka diagnoz s številčnimi nizi za obnavljanje organizma so zbrane v knjigi dr.Grigorija Grabovoja. Da bi lahko vsak človek s težavo si povrnil normo organizma. Zaželjeno je, da bi jo imel vsak človek. Tukaj lahko dobite knjigo dr.Grabovoja v pdf.

Vse pri človeku, kar podleže analizi krvi, limfi in drugim analizam, raznih pokazateljev zdravja se lahko normira skozi številčni niz 1489999.

Na številčni niz lahko pogledate. Potrebno je samo, da usmerite cilj upravljanja. Na primer norma krvi, norma fermentacije črevesja, norma moških hormonov, norma ženskih hormonov, norma vseh hormonov,..Če to naredimo skozi strukturo makro rešitve se bo mikro struktura normalizirala. Rečemo, da delujemo za makro rešitev vseh in postavimo osebni cilj za diagnozo. Koncentrirate se na številčni niz v srebrno-beli barvi.

Če je človek zainteresiran za medicinske analize in neka analiza ni v redu, je potrebno, da takoj vzpostavi normo.

Obnovitev ledvic in urinarnega sistema

Obnovite ledvica in urinarni sistem. Številčni niz 8941254. Okrog tega številčnega niza ustvarimo svetlobni prostor. Vse to preobražamo v svetlobo srebrno bele barve, ki vsebuje vsa znanja Stvarnika. V ta niz kot da vpisujemo vsa ta znanja, ki so potrebna človeku, da bi ozdravel ledvica in urinarni sistem.

8941254 – Ustvarili ste številčni niz v prostranstvu pred seboj, osvetili ste ga s srebrno belo svetlobo. Nato v svoji zavesti si zamislite veliki, prostrani, svetlobni val in zamislite, da je to svetlobno prostranstvo številčnega niza. To svetlobo je potrebno usmeriti proti nameri s katero delamo. Tukaj k ledvicam in mehurju in vse kar je povezano s tem.

Lahko si zamislimo svoj hologram, to je srebrno beli lik človeka, v prostoru 2 metra pred vami in zatem s to svetlobo, ki ste jo ustvarili pred seboj s številčnim nizom, postavimo v vaš hologram, v lik. Potem se moramo potruditi, da kar najmočneje osvetlimo s svojo svetlobo ledvica, urogenitalne kanale, reproduktivne organe, ženske ali moške, s to srebrno-belo svetlobo, ki nosi informacijo ozdravljenja.

Potrebno je s svojo svetlobo vstopiti v te organe in videti ali jih oviti s srebrno belo svetlobo.

Če ima nekdo razvito jasnovidenje, notranje videnje, on bo videl, da se na ledvicah nahaja številčni niz. Če se lahko približamo bilo kateri celici iz urogenitalnega sistema bomo tudi na njej videli ta številčni niz. Tisti, ki tega ne vidi, vseeno je številčni niz tam in deluje, vzpostavlja normo zdravja.

Vibracijska struktura številčnega niza gradi vibracijo norme vsake celice ledvic in urogenitalnega sistema. Celice se obnavljajo in obnavljajo se vse njene vezi skupaj z duhom človeka in organi se pripeljejo v normo.

Upravljanje s številčnimi nizi lahko kombiniramo z drugimi tehnologijami.

Vemo, da če forme upravljanja (sfere, liki,..) damo v dinamiko (jih vidimo v premikanju) vključimo delo duha (občutenje v telesu) lahko realiziramo cilje mnogo hitreje.

Če želimo pohitriti, da dobimo rezultat z delovanjem številčnih nizov, tedaj lahko dodamo dinamiko številčnemu nizu. Za to obstaja tehnologija.

Normiranje krvi po laboratorijskih izvidih

1489999. Na primer, da morate hitro vzpostaviti normo laboratorijskih izvidov.

Tedaj 1489999 niz cifer izpišete kot krog, ali vpišete ga v krog. In začnete jih vrteti v krogu, v desno. Tako pohitrite upravljanje. Svetloba informacije postaja bolj gosta. Pojavi se disk kroga, znotraj je prazno. On sije kot sonce s srebrno belo svetlobo. Tu je že izvedeno upravljanje. Če vi miselno sprovedete horizontalno os in nadaljujete z upravljanjem in vrtite številčni niz od sebe, boste dobili eno žogo, sfero. Tedaj ta konstrukcija vsebuje zelo gosto svetlobo, ki vsebuje informacije, ki pripeljejo v normo rezultate laboratorijskih analiz. Vi lahko to sfero stisnete in jo vnesete v organ, npr. v srce, lahko jo razpakirate, razširite v celo telo, osvetlite v celo telo, to je norma Stvarnika. Lahko povečate to sfero do 5 metrov. In vstopite v njo. Tedaj bo norma, ki je napravljena v vidu svetlobe, pokrila vaše telo. To svetlobo lahko vnesete v vse strukture vašega telesa, v vse celice, lahko dihate to svetlobo, informacija vstopi v pljuča, od tam s kisikom napolni kri ali telo. To je zelo močno upravljanje.

Obnovitev vranice s številčnim nizom

Tehnologija z osmico. Delo z votlimi organi 1289435.

To so organi, ki so prazni od znotraj; želodec, maternica, mehur, vranica, srce in krvne žile.

Ustvarite horizontalno osmico. Osmica, kot dve sferi, ki se dotikata. Obnovitev vranice. Vzamete to konstrukcijo in jo stisnete do 1 cm. Ta sfera vsebuje svetlobo tega niza in informacijo obnove krvnih žil, srca in vranice. Vzamemo to malo osmico in jo v mislih premestimo v svojo vranico, ustvarili smo to ležečo 8, to je makro rešitev, je srebrno bele barve, mi jo premestimo v vranico, ki je izza želodca in pod rebri in začnemo jo vrteti v smeri urinega kazalca po eni osi. Znotraj vranice je 8, ki se vrti. Okrog 8 se ustvarja roza-vijolična svetloba, če ste zamislili, da bo cilj roza barve. Od te 8 vranica začne sijati roza svetlobo. To je informacija absolutne norme krvi vranice, same vranice, njene funkcionalnosti. Skozi ta nivo v vranico vstopi neskončni vir makro sveta. Koncentracija traja 15 minut. Kri vranice postaja zdrava, mlada, aktivna. Stene vranice in njene celice vpijajo svetlobo informacije norme. In vranica se normira.

Tukaj lahko uporabite svojo domišljijo. Včasih duša pokaže tehnologijo videnja. Uporabite nasvete svoje duše.