Trebušni krči, ki so me spominjali na porod, ko veš, zdaj prihaja zopet naval bolečine in jim ne moreš ubežati. Kaj drugega nam ženskam preostane, kot da se soočimo z bolečino in z njo sodelujemo, na koncu sledi radost in ljubezen trenutka rojstva svojega otroka.

Vsaka mamica ve o kakšnih občutkih govorim. In iti skozi bolečino ni enostavno. Ko te začne napadati bolečina v trebuhu se obudi spomin na to. Bolečina se je pojavljala enkrat močneje in drugič malo manj, nikakor pa ni želela oditi.

Ne želim uporabljati pri težavah kemična sredstva, zato iščem naravne in učinkovite načine. Tako sem raziskovala znanstveno literaturo o tem kako je mogoče regenerirati celice, povsem naravno od zunaj.

Prof.Fritz A.Popp piše v knjigi, da se je igral s svetlobo in prišel do neverjetnih odkritij. Povsem uničeno celico je osvetljeval s šibko svetlobo in jo v enem dnevu povsem obnovil. To ga je tako navdušilo, da je znanstveno študijo predstavljal svojim ostalim kolegom na znanstvenih simpozijih. Pravi, govoril sem jim, v celici se nahaja svetloba, ki izhaja iz same dnk. Vsi so se mu posmehovali. Takrat v 70ih letih prejšnjega stoletja, je bila to tabu tema, v krogu priznanih znanstvenikov.

Takrat je bil prof.F.A.Popp profesor na Marburški univerzi. Do njega je prišel prijatelj in ga opozoril, da mu nameravajo vse instrumente zapleniti. Njega pa odpustiti. Zato se je imel čas pripraviti. Instrumente je skril v kleti pri svojem študentua, ostal je brez službe.

Takrat je dobil še večji zagon, da ne odstopi od svojih raziskav in nadaljeval s poskusi vplivanja na samoregeneracijo celic od zunaj s tem, da jim je dal impulz svetlobe. In tako se je začela pot, kjer je dobil somišljenike, ki so razvijali biofotoniko naprej. Iz nje se je rodila homeopatija, bioresonanca, svetlobna terapija.

Ker smo ljudje svetloba ali energija, pomeni, da nam vsaka bolečina sporoča, da je nekaj s to svetlobo narobe.

Zakaj je danes tako veliko ljudi z bolečinami v želodcu?

Za želodec pravijo, da so drugi možgani. Svetlobni impulzi, ki jih ustvarjajo možgani potujejo v želodec. Tako se izmenjujejo informacije v telesu. To se dela neprenehoma, zavedno ali nezavedno. Seveda nam tudi hrana, ki ni kvalitetna naredi veliko škode, ampak zakaj se kar naenkrat pojavijo bolečine?

To me je zanimalo in sem želela preveriti v praksi ali sistem resnično deluje?

In sem našla svetilko polarizirane svetlobe in jo uporabila, ko so prišle bolečine v trebuhu. Na trebuh sem usmerila snop te svetlobe, 5 cm stran od kože, svetila sem na popek in na sredino med popkom in prsmi za 6 minut. To sem naredila samo enkrat na dan, drugi dan je bolečina izginila in se ni več vrnila.

Dokazala, da ni naključje

Potem sem si mislila, saj to je samo naključje. Ker je delovala tako brez nekega občutka, da se kaj dogaja v telesu, nisem mogla verjeti. Ko pa je trebuh začel boleti očeta, mi je potožil, da ga že 14 dni boli in nikakor ne poneha, tudi tableti, ki jih je dal zdravnik, mu ne pomagajo. Zato sem mu predlagala , da ga posvetim z biofoton svetilko in je rekel, naredi karkoli, samo da bo nehalo.

Potem sem ga svetila 3 dni zapored. In bila sem presenečena, bolečina je prenehala in se ni več vrnila.

Od takrat dalje, uporabljam biofoton svetilko za vse težave in mi resnično pomaga. Še najbolj mi je pomagalo pri otrocih, kjer so se pri hudih padcih, poškodbe in rane na obrazu povsem zacelile v 5ih dneh. Viroze sem odpravila v 3 dneh.

Zaupajte sebi

Ker vem, da je danes poplava različnih alternativnih metod, težko ločimo zrno od plevela. Prisluhnite sebi in se v primeru, da imate kakršnekoli bolečine in se vam ponavljajo, vprašajte, ali želite jemati zdravila, ki vam puščajo stranske učinke v telesu ali želite imeti pri sebi pripomoček, ki ga lahko uporabite za vse težave, pri otrocih, sebi, starših. Sledite sebi, vsako bolezen je mogoče ustaviti z lastnimi mislimi, če vemo, kako deluje zavest. Ker je še nimamo tako razvite, si lahko pomagamo s pripomočki, kot je biofotonska svetilka.

O svetilki si več preberite tukaj, kjer jo lahko tudi naročite: Biofotonska lučka Najbolj sem srečna, ko mi pišejo kupci in sporočajo, kako so si pomagali z njo. Izjave si preberite tukaj: Mnenja kupcev.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja