Orgonit piramida

orgonit piramida

kaj je orgonit piramida ?

Nevidna energija

Okrog nas je polno energije in svetlobe, ki je našim očem nevidna. Mi vidimo svetlobo od 800-400 Nm. Kar je izven našega vidnega polja mi ne vidimo, čeprav vpliva na zdravje in počutje. 

Na nevidnih ravneh obstajajo valovi:

  • (5G, wi-fi, neg.energije,..), ki motijo življenjsko energijo (DOR-death orgon energy). 
  • Valovi, ki podpirajo, harmonizirajo življenjsko energijo in zdravje (OR-orgon).

Od tega kako močno imamo auro-eterično telo je odvisno ali bodo te energije prišle v nas.Če je veliko sevanja nam to jemlje življenjsko energijo. Smo zaspani, brezvoljni, razdražljivi, brez energije.

nenehno se ustvarja

Mi nenehno ustvarjamo energijske zapise na eteričnem nivoju. Ko govorimo, mislimo, čutimo, se jezimo. Nova 5G tehnologija tudi ustvarja škodljivo sevanje in ne moremo se temu izogniti. 

21.2.2020 so v severni Italiji aktivirali mehanizem 5G tehnologije. Več o tem.

Orgonit piramide ga spreminjajo oziroma nevtralizirajo.


osnovna značilnost orgonitov

Orgonite je raziskoval dr.Wilchelm Reich. In ugotovil, da organski material privlači energijo in anorganski jo odbija. Tako je v plasteh ustvaril organsko in anorgansko snov, tako se je zbirala okoliška življenjska energija. 

Ta zbiralnik je imel eno pomanjkljivost. On je bil zbiralnik energije, ni pa je spreminjal v čisto or energijo. 

Razvoj je šel dalje in začeli so dajati v orgonite kristale kamene strele. Ti kristali nevtralizirajo negativno informacijo in jo prečistijo. 

Zato je orgonit čistilec prostora in generator čiste življenjske energije, ki spodbuja ustvarjalnost in ljubezen. Iz kaosa v prostoru ustvarja RED na energijskem nivoju.

Orgoniti in eter

Vsako življenje je ustvarjeno iz 4 elementov: ogenj, voda, zrak, zemlja. Ti  štirje elementi so izšli iz petega, ki je eter. 

Eter je nosilec informacij. Eter zapisuje informacije v prostoru. Kaj pravi Nikola Tesla o etru in svetlobi preberite v tem blogu. Nikola Tesla – Intervju iz leta 1899

Kaj je informacija? IN-form pomeni V OBLIKI. Oblika je ključna. V etru se informacije prenašajo preko geometrije, sfera je glavna oblika. Zato pravijo jezik Boga je sferoiden. Orgonit usmerja, generira, harmonizira okoliški eter.

Sestava Orgonita

Anorganska in organska snov v plasteh.

Anorganska snov: različni kovinski delci in prah – baker, aluminij, železo, krom

Organska snov: smola

Na sredini: špica kamene strele, ki ustvarja piezoelektrični efekt. 

Spodaj je bakrena ali posrebrena spirala, da spodbudi eter k delovanju. 

Kristali se lahko dodajo po želji: malahit-zdravje, tigrovo oko-energija sonca in zemlje, za prizemljitev idej, želja, za zaščito.

Orgonit piramide se naredijo po naročilu.

Delovanje orgonit piramide

Orgonit piramida, ko jo postavimo v prostor, potrebuje nekaj časa, da se energija začne zbirati in ustvarjati. 

Potem deluje neprekinjeno. Ustvarja čisto življenjsko energijo in deluje kot nevtralizator negativne energije.

Bert Jansen je prikazal kako začne delovati piramida v neskončnost. 

Orgonit piramida, velika ima spodaj premer od 16 do 18 cm in deluje v premeru več deset metrov. Ustvarja se neprenehoma torusna ustvarjalna OR energija. Ki nosi kreativni potencial. Vpliva na harmonijo odnosov in počutje. 

Orgonit piramide delujejo ne glede ali mi to verjamemo ali ne. Kako bomo zaznavali energijo, je odvisno od naše duhovne zrelosti. Orgonite ni potrebno čistiti. 

Orgoniti imajo dve glavni funkciji:

  • neprekinjeno ustvarjajo življenjsko OR energijo
  • čistijo okoliško negativno energijo, nevtralizirajo sevanje.

zakaj imeti orgonit doma in pisarni?

Ljudje se ne zavedamo, da energije prostora vplivajo na nas. V trgovskih centrih, v javnih prostorih, kjer je veliko ljudi, je tudi negativne energije več. To se lahko prenese na nas, vstopi v naše biopolje. Potem pridemo domov in se počutimo brez energije, razdraženo, se začnemo prepirati,..

Če imamo doma orgonit, ki bo ustvarjal pozitivno energijo, se bo to nevtraliziralo. Tudi spali bomo bolje.

V službi je veliko nezadovoljstva, ki negativno vpliva na nas in posel. Postavimo orgonit v pisarno in energije nas bodo podpirale v idejah, počutju, skladnih odnosih in uspehu.