OR je življenjska, kozmična energija pristona povsod okrog nas in znotraj nas. To je energija, ki je najbolj povezana s petim elementom etrom.  Mi smo sestavljeni iz petih  osnovnih elementov – ogenj, voda, zemlja, zrak ter eter. Prve štiri osnovne elemente poznamo. Iz Petega elementa ETERA izidejo ostali štirje elementi. Eter povezujemo z OR –orgonsko energijo, ki je življenjska energija.

Bistvo vsega je v ravnovesju. Peti element ETER nam je najmanj poznan. Ravno tako ima pozitivno in negativno stran. Negativni orgon, oziroma DOR –death orgon energy, se ustvarja okrog elektronskih naprav, računalnikov, mobitelov, elektro aparatov, zemeljskega in vodnega sevanja-na vozliščih, v prostorih, kjer se dogajajo prepiri, negativne misli, emocije, dnevne novice so polne DOR-a., ..

Za spremembo DOR v OR, pozitivno življenjsko energijo, obstajajo naprave, ki to energijo spreminjajo v pozitivno. Tem napravam rečemo orgoniti.  Orgoniti so sestavljeni iz organske in anorganske snovi ter informiranih kristalov na sredini. Orgonsko energijo je preučeval znanstvenik Wilchelm Reich in ugotovil, da je to energijo možno kontrolirati in jo ustvarjati z orgonskimi generatorji. Orgonski generator je naprava, ki zbira orgonsko energijo skozi geometrično obliko ter jo skozi informirani kristal spreminja v življenjsko orgonsko energijo.

Orgoniti so androidi geometrijskih oblik sestavljeni iz zmesi organskih in anorganskih snovi ter kristalov, ki imajo alkimistično delovanje. Kristal kamene strele je prevodnik življenjske kozmične energije, katera seva v okolje. Ostali kristali ravno tako sevajo pozitivne vibracije različnih frekvenc.

DSCN9362

Orgoniti Spreminjajo “svinec v zlato”, neživljenjsko energijo v življenjsko energijo. So kot neke vrste filter za naše telo na eteričnem nivoju. Eterično telo lahko primerjamo z gobo, ki je potopljena v vodi. Goba predstavlja fizično telo, eterično telo pa je voda. Eter je peti element poleg osnovnih štirih, kateri gradijo vsako obliko življenja: ogenj, voda, zrak, zemlja. Eter ima pozitivno in negativno stran.

Dr.Wilchelm Reich je orgonsko energijo primerjal s prvinsko ustvarjalno, spolno energijo. Spolna energija daje življenje. Zato je pozitivna orgonska energija pomembna, da jo imamo v svoji bivalni okolici, saj podpira naše življenje, daje zdravje, veselje, harmonične odnose. Medtem ko DOR (death orgon energy) našo življenjsko energijo uničuje. Vsi smo podvžreni DOR-u. To energijo sevajo mobiteli, računalniki, repetitorji, antene, kemični strupi v zraku, .. Tudi če tega ne verjamemo, smo vseeno podvženi njej. Vplivajo na slabo počutje brez razloga, glavoboli, prepiri…

Orgoniti delujejo na eteričnem, subtilnem nivoju kot neke vrste filtri te energije in jo spreminjajo v OR – življenjsko energijo.

orogn

Z orgoniti lahko tudi vplivamo na vreme, na pozitivno življenjsko bivalno okolje in na naše zdravje.

DSCN9097

Nevihtna ujma, ni imela moči. Oblaki so se redčili.

V vaši prisotnosti delujejo ugodno na vaše eterično telo, podpirajo življenjsko energijo. Elektro smog, negativne vibracije, vremenske neprilike (nevihte, toče, viharji,..) so v njihovi prisotnosti nevtralizirane.

DSCN9377
orgoniti za zaščito hiše.

Štirje orgoniti za zaščito hiše. Orgonite zakopljemo v zemljo, 20-30 cm globoko, na štiri smeri neba, sever, jug, vzhod, zahod – okrog hiše. To je zaščita na eteričnem nivoju, vašega bivalnega okolja.

Orgonite za zaščito vašega doma lahko naročite v naši trgovini

Pišite nam z veseljem vam pomagamo, izdelamo orgonite po naročilu posebej po vaši želji.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja