Čemu služijo orgoniti?

Orgon in orgonitni izdelki

• ščitijo pred elektromagnetnim sevanjem (računalniki, televizijski sprejemniki, mobiteli, mikrovalovne pečice in vse elektronske opreme)

• ščitijo pred sevanjem podzemnih vod in kozmičnega sevanja na način da podpirajo in krepijo vaš imunski sistem ter čistijo, balansirajo in polnijo vaše energetsko polje (auro) in energetske centre (čakre).

• pomagajo pri energetskem obnavljanju organizma

• „orgonizirajo” prostor v katerem prebivate, ustvarjajo pozitivno ozračje

• omogočajo mirnejši in globlji spanec, posledično potrebujete manj časa za spanje

• umirjajo čustva, pomagajo pri premagovanju depresije, žalosti in strahov

• delujejo antistresno, pomirjujoče ter omogočajo bolj srečno razpoloženje

• budijo duhovno zavest in ljubezen do sebe in bližnjih • harmonizirajo medčloveške odnose

• krepijo psihične in duhovne sposobnosti

• delujejo na čustveno/umski uskladitvi • krepijo delovanje kateregakoli kristala v bližini in čistijo kristale

• krepijo produktivnost v delovnem okolju

• spodbujajo kreativnost

• pozitivno delujejo na živali in rastline (krepijo in spodbujajo rast) • energetizirajo vodo

• delujejo na sposobnost boljšega spomina in hitrejšega učenja • ščitijo od negativnih energij drugih ljudi

• ščitijo od negativnih vplivov s strani astralnih (nefizičnih) nivojev

• če jih postavimo v naravo, ustvarjajo energetsko ravnotežje in čistijo atmosfero

• delujejo brez prestanka

• ne zahtevajo nikakršno obliko napajanja

• ne absorbirajo negativno energijo, zato ne potrebujejo vzdrževanje

Kako delujejo orgonitni izdelki?

Orgonski generatorji ustvarjajo močno energetsko polje, ki na osebo deluje zdravilno in umirjajoče. Ker je orgon inteligentna energija, se to izkustvo poglablja, če svojo pozornost usmerimo na sam generator ter sproščeno opazujemo občutke, ki se pri tem pojavljajo. Generator lahko postavimo v dlan roke ali na določen del telesa.

Odvisno od osebe do osebe, se ob meditaciji z generatorjem pogosto pojavlja občutek miru, olajšanja, topline, vročine v dlaneh in stopalih, zaspanost, sproščenost, bolj senzibilne osebe pa celo lahko vidijo auro samega generatorja.

Zaradi vgrajenih kristalov, lahko orgonski generatorji s svojim sevanjem prebudijo pretok energije skozi čakre. Ob delovanju na »slaba« mesta naše aure, so možni razni prehodni občutki v obliki pritiska, glavobola in vrtoglavice. Možno je tudi sproščanje nakopičenih čustvenih napetosti.
Občutljive osebe lahko v prvih dneh namestitve orgonita v prostor opazijo rahlo nespečnost, nervozo in telesno nelagodje. To je normalen pojav in del čiščenja, ki ga opravlja orgonit. Najboljša rešitev v takih primerih je, da ga za nekaj dni odmaknete od sebe. Kot dodatna pomoč je priporočljivo tuširanje z mlačno vodo.

Opozorilo: Orgonit ni nadomestek za klasično medicinsko terapijo. Priporočam, da generator za en teden položite v prostor (hodnik), ki se nahaja v sredini stanovanja ali hiše. Nato pa ga premaknete v sobo, v kateri se največ nahajate.

ORGONSKI GENERATOR – TRANSFORMATOR

Orgon, znan tudi pod imenom prana, ki, chi, eter, življenjska energija, esenca kreacije, OD – je kreativna sila narave, vseprisotna energija, kozmična po svojem obsegu, ki prežema vse vesolje. Brez nje ni življenja! Pravilen pretok te energije omogoča harmonijo in dobro zdravje vseh živih bitij.

Zgodovina orgonitov in Wilchelm Reich

Zgodovina Dr. Willhelm Reich V 40-tih letih prejšnjega stoletja je avstrijskemu znanstveniku dr. Reichu s svojimi eksperimenti uspelo znanstveno dokazati obstoj te univerzalne energije. Tako kot vse, kar obstaja ima tudi življenjska energija svojo polarnost. Reich je dokazal tudi to polarnost: čisti orgon je imenoval POR (pozitivni orgon), negativni pa DOR (mrtvi orgon). DOR se veže tudi na električna in magnetna polja okoli električnih aparatov in napeljav, na ljudi pa deluje škodljivo. V današnjem času so glavni izvori takšne negativne energije mobilni telefoni, računalniki, TV, električne inštalacije, pa tudi negativno »sevanje« ljudi.

Povsod bi morala biti harmonija med DOR-om i POR-om, tako da sta le-ta v ravnovesju.

Na delo Reicha so se po njegovi smrti navezovali mnogi ruski in ameriški znanstveniki in samostojni raziskovalci. Reichove sanje je uresničil ameriški znanstvenik Don Croft skupaj s svojo soprogo Carol in odkril novi model orgonskega generatorja, s katerim je dokazano učinkovito mogoče DOR transformirati v POR. Njegova iznajdba ima poleg generiranja orgonske – življenjske energije, tudi sposobnost ustvarjanja ravnovesja in harmonije. Don Croft je svoj generator – transformator orgona poimenoval orgonit. Danes je ta izraz uveljavljen povsod v svetu.

Kaj je orgonit Orgonit je android, ki ima v svoji formaciji tudi alkimistično delovanje. Tudi naša telesa so androidna, saj so sestavljena iz organske in anorganske materije, tako kot orgoniti. Orgonit je generator- transformator življenjske – orgonske energije. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka vso energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi
transformira v čisto orgonsko, življenjsko energijo. Na ta način prečisti, zaščiti in harmonizira prostor in v okolje v katerem bivamo in tudi naša telesa.

Sestava in delovanje orgonita V svoji osnovi orgoniti vsebujejo organsko smolo, različne kovine (obvezno tudi železo!), bakrene spirale in vsaj pet programiranih in aktiviranih žlahtnih kamnov, ki imajo točno določene funkcije.

Najmanjši, nam znan, orgonski akumulator, je rdeča krvnička. V svojem jedru ima mineralno železo, obdano z biološkim materialom. Biološki material privlači okoljski orgon, ki ga železo odbija. Iz fiziologije je znano, da se tu nahaja vitalnost. Anemija (pomanjkanje železa v krvi) je, gledano energetsko – informacijsko, v bistvu pomanjkanje akumulatorjev življenjske energije in s tem seveda vitalnosti. Pojavlja se apatija, depresija, melanholija, bledilo … V kolikor damo rdečo krvničko pod elektronski mikroskop, le-ta v svojem jedru modro žari. Vemo, da je to od orgonske, življenjske energije. Tudi naše nebo je modro zaradi nje.

Osnovne vrste in oblike orgonitov glede na namen STOŽEC Iz orgonita seva v vse smeri enakomerno, z razpršeno energijo pod kotom.

POLOBLA Seva energijo tako, da čez nekaj časa naredi energetsko zaščitno polje čiste orgonske energije, v obliki kupole.

VALJ Služi kot osnova za orgonske topove in orgonske podstavke za transformacijo energij hrane in pijače. Ta oblika je idealna tudi za izničenje elektrosmoga, ionizirajočih sevanj, radiacije …

Orgoniti delujejo neprekinjeno in jih ni potrebno energetsko čistiti. Ne potrebujejo nobenega dodatnega vira energije. Delujejo kot perpetum mobile, kar v bistvu tudi so.

Z uporabo orgonita v bivalnih prostorih smo zaščiteni pred raznimi negativnostmi okolja. Tudi pri nošenju orgonitov, uporabi v avtomobilu (za varno vožnjo), pod posteljo (za dober in kvaliteten spanec), itd., je orgonit nepogrešljiv v dobi, v kateri živimo.

Največji viri negativnih sevanj so v današnji dobi repetitorji za mobilne telefone in mobilne naprave, računalniki, mikrovalovne pečice, televizijski sprejemniki, monitorji, daljnovodi, električne postaje, jedrske elektrarne … Večina sodobnih stresov je posledica uporabe elektronskih naprav in se imenuje elektromagnetni stres ali elektronski smog. Mi tega smoga ne moremo videti, vendar vpliva na nas in se odraža tudi kot jeza, razdražljivost, letargija, utrujenost, itd. Trenutno ni nič boljšega na svetu, kar bi lahko tako efektivno nevtraliziralo zgoraj naštete vzroke za težave, kot je prav orgonski generator – transformator življenjske energije.

Zelo škodljivo tudi vpliva na naše zdravje, spanje na mestih, kjer so podzemne vode in škodljiva sevanja iz vesolja. Križanja (vozlišča) teh sil delujejo rakotvorno in ustvarjajo vrsto degenerativnih bolezni, tudi zaradi izčrpanja telesne energije. Posledice na našem organizmu niso vidne takoj. Imunski sistem kar dolgo vzdrži pri kompenzaciji naštetih negativnih vplivov – vendar slej ko prej poči …

Najboljše učinke pri uporabi orgonita dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z orgonsko mrežo štirih stožcev v vsak kot in eno poloblo na sredo prostora. V vsakem primeru je pametno in modro pred instalacijo take energetske mreže, opraviti temeljit radiestezijski pregled. Na ta način preprečimo kakršnokoli možnost delovanja negativnih sevanj na nas in naše okolje. Že v kratkem času bomo čutili in opazili pozitivne spremembe. DOR sam po sebi ni škodljiv za naše zdravje, je pa vezan na energije in prašne delce, pozitivne ione, strupe v ozračju (Chemtraili …) in druge, zdravju škodljive snovi.

Zdravje in vitalnost Naše telo se napolni s čisto življenjsko energijo, ki aktivira vse naše akupunkturne točke in polni meridiane z energijo. Postopoma odpravlja blokade na duhovnem, duševnem in fizičnem nivoju. Najpogostejša reakcija je občutek blažene toplote, ki jo lahko najprej začutimo v dlaneh in med prsti, nato pa po nekaj dneh uporabe še po celem telesu. Vse psihične napetosti popustijo, v nas in v prostoru zavlada prijetna umirjenost in harmonija. Če imamo kakršnekoli blokade ali pa bolečine, se bodo le-te v kratkem času občutno zmanjšale ali pa povsem izginile. V te namene lahko orgonit tudi polagamo na obolela mesta. Negativni odboj motečih polj se tako rekoč “posrka” in transformira. Energijsko polje (orgonsko polje), ki ga proizvaja orgonit, prekrije škodljiva nihanja, jih sprejme vase in spremeni v neškodljiva. Človekova avra se poveča, človek se vitalizira in okrepi, imunski sitem postane odpornejši pred zunanjimi motnjami. Z uporabo orgonita se tako rekoč proizvaja stalno energijsko polje, ki izolira oz. reducira (glede na velikost in zmogljivost generatorja) negativna polja, npr. sevanja oddajnikov, okolja ipd.

Voda in hrana Naredimo lahko preizkus: en kozarec vode iz pipe postavimo na mizo, drugega pa na orgonit za 20-25 minut. Po preteku tega časa okusimo eno in drugo vodo: mrtva voda, ki je bila na orgonitu oživi. Spremeni se njena struktura, vse, kar je v njej škodljivega, postane neškodljivo …sliši se kot znanstvena fantastika, kot pravljica. Če vodo očistimo in oživimo na tak način, voda vsebuje bione – najmanjše delce vitalne življenjske energije, tvornike življenja v vsem stvarstvu. S pitjem take vode lahko bistveno prispevamo k našemu zdravju, vitalnosti in dobremu počutju!

Znanstveniki še danes nimajo razlage, kaj se zgodi s strupi (klorom, fluoridom, pesticidi …) v tako oživljeni vodi, da le ti postanejo nestrupeni in neškodljivi.

Vpliv na naravo, živali in rastline Ponekod v svetu z orgonskimi generatorji – transformatorji uspešno ščitijo, čistijo in zdravijo naravo okoli sebe.

Zanimivo se vedejo psi, za katere vemo, da so zelo občutljivi in senzibilni za fenomenologijo energetskih polj. Imajo “šesti” čut, izogibajo se negativnim energijam. Pes se nikoli ne uleže na mesto, kjer so prisotne negativne energije in škodljiva sevanja, zato jih še danes ponekod v svetu uporabljajo pri določanju za človeka zdravih točk in mest v bivalnem okolju. Ko namestimo orgonit v prostoru, si pes praviloma najde svoj prostor v njegovi bližini, kjer se umirjen uleže in se tam zadrži, dokler ne začuti, da mu je dobre energije dovolj.

Naše rože bodo s pravilno uporabo orgonita “oživele”, kar žarele bodo od vitalnosti in energije!

Nekatere orgonske stvaritve lahko učinkovito uporabimo tudi za zdravljenje in poživljanje zemlje na vrtu in s tem prispevamo k boljšemu pridelku.

Duhovnost Orgonski generator – transformator je zelo učinkovita pomoč pri meditaciji. Naprava ustvari močno vibracijsko polje in deluje na osebo zdravilno in pomirjujoče. Ker je Orgon inteligentna energija, se izkušnja znatno poglablja, če zavestno osredotočimo svojo pozornost na napravo in nenaporno opazujemo občutke, ki se med tem zgodijo. Napravo lahko nastavite v dlan roke ali na del telesa. Med meditacijo se pogosto pojavi občutek miru, moči, toplote v dlaneh in stopalih, zaspanost, sprostitev, občutljivejši ljudje lahko vidijo avro naprave. Ob redni uporabi lahko opazite, da orgonska energija lahko trajno nevtralizira negativne misli in čustva. Mnogi so opazili, da so v okolju, kjer so postavljene orgonske naprave, prevladali pozitivni odnosi in mir.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja