Pomlajevanje s številčnim nizom 514 je tehnologija upravljanja s koncentracijo po učenju dr Grigorija Grabovoja. S to tehnologijo se povežete s svojo dušo in s številčnim nizom 514 pomlajevanja sprovedete svetlobo večnosti na pomladitev celega organizma in vseh celic.

Od vaše koncentracije in vztrajne koncentracije se resnično lahko pomladite, regenerirate organe, pomladite kožo.

Kaj je bistvo upravljanja z pomlajevanja?

Dr Grigorij Grabovoj pravi, pomlajevanje je sistem, pravi, staranje je tudi sistem. V duši smo mi mladi. Zakaj se staramo? Ker je v naši zavesti logika, ki ima takšno prepričanje že tisočletja dolgo. Torej sedaj mi prvič v praksi lahko preidemo v nov sistem, v sistem pomlajevanja.

Z upravljanjem preoblikujemo logiko v zavesti

Del prevoda iz seminarja dr.Grigorija Grabovoja o pomlajevanju:

“Struktura pomlajevanje je struktura regeneracije. Človek se opazuje kot globalni nivo razvoja v celem svetu, kot sistema razvoja z vsemi vezmi. In izdvoji se del, ki označi kaj je v konkretno v trenutku potrebno, da človek najbolj obvlada stanje organizma, da skozi zunanje in notranje dogajanje regenerira sebe. Pomladitev je kompleksna veličina, ki ji lahko rečemo, da začne novo začetno delovanje, ki se kasneje ne potrebujejo končati. To je tehnologija večnega razvoja v subjektivni percepciji. Ko opazujemo funkcijo adaptacije.

Kaj je adaptacija duha? Ko je človek že sprejel dejstvo upravljanja. In da je prešel na opazovanje sebe.

Tedaj nastane adaptacija organizma na tekoče dogajanje in začne se najpomembnejša naloga – upravljanje:

Prvo je videnje strukture mladega stanja. Kontrolira se tako, da se to stanje vidi kot da je integrirano v organizem v strukturi neskončnega razvoja. Če je to narejeno naenkrat, človek se pomladi zelo hitro. Če smo ustvarili strukturo razvoja in dobili neskončno svetlobo na svojo stran tedaj bo adaptacija tekla zelo hitro.

Vsak od nas ima funkcijo adaptacije in upravljanja. Zato mi lahko stanje povečane adaptacije – damo pod svojo oblast. Vzamemo tkivo in naredimo da je natrpano s čim manj informacij s preteklimi dogodki in s točke gledišča direktnih informacij. Da bi dobili premikanje po časovni strukturi. Mladost je naš osebni nivo. Kakor želi človek izgledati, tako bo tudi izgledal. To je sredstvo normiranja organizma…

V spodnjem videu imate učinkovito tehnologijo pomlajevanja s številčnim nizom 514 – upravljanja -Dr.Grabovoj pravi najpomembnejše je upravljanje. Torej bolj ko se spustite v globino svoje duše, v stik z njo, bolj ste na tej poti resnične pomladitve, dobite več energije. Praksa je ključna pri tem celotnem učenju.