Te besede sem povzela iz Učenja Grigorija Grabovoja iz njegove knjige Vstajenje in večno življenje- od sedaj naša realnost.

“Priča smo hitrega razvoja znanosti in tehnologije in ta razvoj se odvija z vse hitrejšim tempom. In kaj se dogaja s človekom? Ali se on tudi razvija? In če se, v čem je njegov razvoj? V čem je treba povezati njegov napredek, njegovo evolucijo?

Kar se tiče razvoja človeka, njegovo izpopolnjevanje je povezano z razvojem njegove zavesti. Običajno se nahaja v dveh stanjih zavesti v stanju spanja in stanju budnosti. Ta dva stanja vsi dobro poznamo. Ne mislim sedaj na preroške sanje, ker preroške sanje predstavljajo vstop v drugo stanje zavesti. Sedaj govorim o običajnem snu.

In tako je človek v dveh stanjih zavesti, stanju budnosti in stanju sna.

S spremembo zavesti se človeku spremeni percepcija. Percepcija je to, kako mi vidimo Svet. Mi vidimo svet, kot da bi ga gledali skozi barvna očala. In če snamemo očala, bomo ta svet zagledali v povsem drugih barvah. In ker ga od rojstva vidimo takšnega, niti ne pomislimo, da je svet lahko drugačen.

Če spremenimo omejitve v budnem stanju in videnje 3d sveta in časa – to pomeni, da preidemo v višja stanja zavesti, bomo videli svet popolnoma drugačen.

Ta resnica je že dolgo znana. Apostol Pavel Efežanim je rekel:” ..da v ljubezni objeti in utemeljeni boste sposobni dojeti skupaj z vsemi svetimi, kakšna je tu širina, daljina, višina in globina.” Tukaj je nevedel 4 dimenzije.

To pomeni, da je rezultat tega, da opažamo 4d dimenzijo. A le pod pogojem utemeljenosti in ukoreninjenosti ljubezni.

Kaj v bistvu pomeni opažanje 4d?

Poglejmo na primeru. Zamislimo si ravno črto.

A

______________________

B

Točka A, ne vidi točke B. Če gremo na 2d, potem bomo pogledali ravno črto s strani in videli točko A in B. Bomo videli obe polovici istočasno.

Narišimo sedaj krožnico na površino mize. Ta krožnica deli prostor na vse kar je noter v krožnici in vse kar je zunaj nje. In če gremo v 3d prostor, se dvignemo iznad mize, bomo lahko videli površino mize od zgoraj in istočasno kar je v krožnici in zunaj nje.

Prišli so do 3 d prostora.

Vzemimo sfero. Ona deli prostor na dva dela, na del znotraj sfere in na del zunaj sfere. Če ste sposobni zaznavati 4d potem boste istočasno videli to kar je znotraj sfere in to kar je zunaj nje. Lahko boste videli istočasno kar je znotraj hiše in izven nje.

Če uporabljate 4d lahko greste iz ene sobe v drugo brez, da uporabite vrata. Lahko greste skozi zid. A v resnici uporabljate 4.dimenzijo. Za tiste, ki bodo v tej sobi bodo mislili, da se je zgodil čudež.

Sedaj smo razjasnili problem prostora.

In kaj pravi apostol Ivanovo odkritje o času? “In tisti, ki živijo na veke vekov, katerim je ustvaril nebo s tistim, kar je na njemu, zemljo kar je na njej in morje kar je v njemu, da časa več ne bo. (Otkr.10,6)”

To govori o tem, da je prišel čas, da se stvari lahko spremenijo. Potrebno je obvladati višje stanje zavesti ali da se v takšnem stanju nahajamo, ko upravljamo po metodah, ko želimo doseči rezultat.

Kraljestvo božje je visoko stanje zavesti. Kraljestvo božje je v nas.

Jezus nam govori: “Prebudi se”!

In v višjih stanjih zavesti človeku ne bo potrebno umirati. V višjih stanjih zavesti je človek sposoben delati dela, ki izgledajo neverjetna, čudežna. Lahko vidi pokojne. Lahko jim pomaga, da se vrnejo. V bistvu se umrli samo skozi našo percepcijo zavesti smatrajo, da so odšli. V višjih stanjih zavesti ni smrti. “


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja