Reinkarnacija ni več potrebna. Novo učenje o Rešitvi in harmoničnemu razvoju je znanje za tretje tisočletje. Tretje tisočletje, po Kristusovem rojstvu, ni le čas globalnih sprememb v naravi, pač pa tudi v zavesti ljudi. Sedaj je človek dobil mogočnost, da pride do znanstveno temeljnih spoznanj na vseh področjih in to na takšen način, kateri do sedaj ni bil poznan.

Vstopili smo v čas Vodnarja

Po indijskih vedah sedaj zapuščamo najbolj mračno dobo človeštva, dobo kali-yuge. Ivan Evangelist govori o dobi napačnih prerokov, preden bo velike sprememba prišla do ljudi. Tako imamo sedaj veliko duhovnih učenj in duhovnih učiteljev, ki pa pretežno pripadajo stari energiji dobe rib.

Realna nevarnost uničenja človeštva

Obstaja ena nevarnost naše dobe, ki ji preti celotno uničenje človeštva. Nabavilo se je preveč orožja, ki bi lahko večkrat uničilo človeštvo. Pravo koristno znanje za ustvarjanje naše zemlje in vodenje harmoničnega življenja je bilo znano samo nekaterim ljudem, da bi lahko posamezniki vladali ostalim ljudem.

Stojimo pred globalnih kvantnim skokom v zavesti ljudi

Ritem življenja na zemlji se je v globalnem merilu spremenil. Poznamo fenomen indigo otrok, kristalnih otrok, ki se od leta 1987 rojevalo povsod po svetu. Danes obstajajo tudi indigo odrasli in vse več jih je. Fenomeni jasnovidnosti, teleportacija, materializacija, levitacija, dematerializacija so vse bolj pogosti. Moderna znanost se je posvetila raziskavam na tem področju. Rusija je na tem področju vodilna država. Raziskovanje misli, ki ustvarja, je danes osnova znanstvenih raziskav. Ne bo apokalipse , pač pa globalni skok zavesti celega človeštva, ko bodo izpolnjene določene predpostavke. Novi kozmični človek se rojeva v zavesti svoje ustvarjalne moči in povezanosti v ljubezni in ne v vojskovanju, v strahu in zlobi.

Prišlo je Novo znanje

Sedaj je prišlo Novo znanje direktno iz ustvarjalne ravni, do človeka, da prepreči globalno uničenje celega človeštva in ustvarjanja na našem planetu. Zato se to učenje imenuje “Rešitev in harmonični razvoj”! To učenje prihaja iz dejstva, da ustvarjanje (Bog) obstaja v vsaki veri in kulturi, v vsakem človeku, povsod in je edinstveno. Vez med človekom in Stvarnikom je njegova duša. Prvič se ljudem daje znanje o tem kako je izgrajena duša, kakšna je njena struktura, kako nastane zunanja realnost in kako se lahko spreminja.

To je v tem znanju popolnoma nova kvaliteta in energija, direktna svetloba iz srca Stvarnika, ki vsa stara učenja smatra za višek. Ne dovoljuje, da se meša to učenje z drugimi učenji, niti da se ga uporabi v slabe namene. Namenjeno je ljudem v tej dobi, da bi vstopili v razširjeno zavest in uporabili proces rešitve in harmoniziranja, ter da bi se znanje razširilo.

To ni nova religija

To je znanje o samem ustvarjanju, ki ga je objavil dr.Grigorij Grabovoj. Grigorij Grabovoj govori o tem, da so svet (zunanja realnost) in duševen človek (notranja realnost) informativne strukture. “Če opazujemo svet, ljudi v tem svetu in kako se človek v tem svetu razvija, vidimo da vse kar se spremeni, prihaja od samega človeka. Človek razvija svet s pomočjo zavestnega in nezavednega sveta.

Reinkarnacija ni več potrebna

To pomeni, da človek razvija svet (zunanji svet) skozi svoj zavesten ali nezaveden svet. Sedaj prihaja čas višje razširjene zavesti – človeku se ni potrebno inkarnirati, da bi se razvijal. Lahko doživi višji duševni razvoj v svojem fizičnem svetu na tej zemlji. Nesmrtnost in večna mladost bodo zopet mogoča, kot na začetku ustvarjanja. Človek bo postal stvarnik svoje lastne realnosti in življenjskih priložnosti.

Grigorij Grabovoj daje znanje kako z razširjeno zavestjo zdravimo raka, odstranjeni organi ponovno zrastejo, umrli pridejo nazaj,..

Kako je mogoče nanovo ustvariti človeka?

Po Učenju dr.Grigorija Grabovoja ima cel svet informativno strukturo. Človek je svetlobna struktura, ki nosi informacije. V človeku obstajajo 3 božanske strukture: duša, duh in zavest. To je trojstvo, ki gradi človeka in svet. Človek se lahko ponovno ustvari, na informativni ravni, kjer se nahaja njegova matrica porekla po planu ustvarjanja. V knjigi dr.Grigorija Grabovoja” Uporabne strukture ravni ustvarjalne informacije” opisuje kako je ustvarjen človek. V tej knjigi se opisuje, da je človek skozi duhovno strukturo v direktni povezavi in interakciji s celim svetom (zunanja realnost). Skozi razumevanje teh duhovnih povezav in struktur pridemo do spoznanja, da je vsak človek direktno in neizbežno povezan s celim svetom in s svojim razmišljanjem, občutenjem in postopki vodi k delovanju (spremembi). Ravno tako sprememba v zunanji stvarnosti vodi, ki spremembi notranje realnosti človeka.

Kako se naredi, da se človek nanovo ustvari?

Človek se ponovno ustvari takrat, ko sebe pripelje do notranje harmonije in božansko normo. Potem se istočasno vzpostavi lasten zunanji svet in se ga pripelje v harmonijo s samim seboj. Ko se ponovno ustvarjeni zunanji svet pripelje v harmonijo in normo, tedaj se bo tudi človek pripeljal v harmonijo in normo. Človek tako dobiva edinstveno možnost, da s pomočjo svoje zavesti spremeni svet in bilo katere negativne informacije (ki so izven norme) spremeni v pozitivne.

Kako je ustvarjen Svet?

Duša proizvaja svetlobne frekvence in informacije, duh jih premešča iz duše v zavest, zavest sprejme informacije in jih realizira v obliki materije, ki jo lahko opazimo okrog sebe. S spremembo informacije, človek menja svet, sebe samega in okolico.

Od zavesti je človek neposredno odvisen

Zavest je tista od katere je človek odvisen. Od zavesti je odvisno v kakšnem svetu človek živi. Da bi se spremenil svet je dovolj želja enega človeka za spoznanjem. Ko prepoznavamo samega sebe pridemo do svojega stvarnika in ustvarjanja. Samo skozi SAMOSPOZNAVANJE lahko človek direktno komunicira s stvarnikom in ustvarjanjem.

Stvarnik se nahaja v vsakemu človeku

Stvarnik se nahaja v vsakemu človeku, v njegovi duši in v vsemu, kar je ustvarjanje. On sam je ustvarjanje. Človekova duša je del duše Stvarnika in skozi zavest se vse duhovno manifestira v doživljajskem svetu. Če se človek duhovno razvija vedno najde svojega Stvarnika. V tem primeru človek dobiva neomejene mogočnosti in ustvarjalno moč.

Dr,Grigorij Grabovoj:”vsak človek lahko osvoji to znanje.”

Vsak človek lahko uporabi to znanje v svojem življenju in doseže neverjetne rezultate. To nas spomni na izrek Jezusa Kristusa pred 2000 leti, ki je rekel:”Verjemite v mene in delali boste dela, večja od mojih.”

Tekst je povzet iz literature dr.Grigorij Grabovoj in iz literature seminarjev.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja