Kaj je učenje Rešitev in harmoničen razvoj po nauku Grabovoj?

Nahajamo se v času, ki je zelo pomemben. Kolektivna zavest se razvija. Ljudje tudi. Vendar, če nimamo pravilnega znanja, da to zavest uporabimo za reševanje težav, potem smo nemočni.  Ne vidimo povezav kako se ustvarja realnost. In kako lahko svoje težave rešujemo sami, če imamo strukturirano zavest.  Potrebno je učenje in praksa tehnologij. 

Naučiti se moramo načel, metod in tehnik upravljanja. Tako kot ustvarja sam Stvarnik. To znanje je sedaj nam vsem dostopno po učenju dr.Grigorija Grabovoja, ki želi, da vsak ta znanja uporabi za rešitev vseh in samega sebe. 

On pravi, vsi ljudje smo celice v Stvarnikovem telesu. In Stvarnik je primaren. On je ustvaril Dušo. Duša je večna in v njej je vse v normi. Edino kar je različno pri ljudeh je stopnja zavesti. Nizka zavest, za njo kot, da so ta znanja zaklenjena, ne more jih prepoznati. Ko človek razvija svoj duh, ki je delovanje duše, ko se osebno razvija in dviga stanje zavesti in pozna tehnike upravljanja – vzpostavi stik s svojo dušo in s Stvarnikom, lahko dobi vse rešitve, tudi nemogoče. 

Dr.Grigorij Grabovoj je jasnoviden od rojstva, izumil je ustvarjalno področje informacije, patentiral aparate za ustvarjanje materije in večnega življenja. Je matematik, energoinformatik, specialist za mehaniko, energoinformacijo. Izumil je novo vrsto računalniške tehnologije, ki je v prihodnosti že razvita. Njegova misija je rešitev vseh in harmoničen razvoj. 

Kako deluje?

Temelj je Tok Učenja Grigorija Grabovoj. Števila so energija Stvarnika. Tehnike učenja so praksa upravljanja z dogodki. Dvig zavesti je glavna naloga v življenju človeka. Je pot v Božje kraljestvo. Srečno, radostno, ustvarjalno, zdravo življenje. Ljubezen Stvarnika, Svetloba Večnosti je vezivo. 

“Kakšen bo vaš načrt?  Prisluhnite želji svoje duše. Ves čas vam govori, vendar jo zaradi razpršene zavesti in šumov iz okolice, ne slišite.”

Kaj je vsebina novega znanja?

1. korak: spoznanje sheme duša-duh-zavest

Shema duša-duh-zavest je osnova, vzorec ki je prisoten povsod. V celici, telesu, Svetu in vesolju. Celoten mikro in makro svet delujeta po tem principu. 

2. korak: priprava telesa in duha

Telo je potrebno uskladiti, če želimo doseči rezultate. Telo je fizični izraz duše. Duh je delovanje. Uskladiti oboje je cilj.  

3. korak: obnovitev dušnih zapisov in postavitev norme po izobraževanju Grabovoj

Povezave so lepilo med dogodki, preteklosti in prihodnosti. Včasih so te povezave v duši pretrgane. Zato imamo težave v življenju. V sedanjosti jih znamo pravilno obnoviti in težave  se rešijo. 

4. korak: Vaje 5 min./dan za hiter in skladen razvoj lastne zavesti

Dr. Grabovoj je dal vaje za vsak dan v mesecu. Metode za razvoj zavesti usklajen na ritem Vesolja, kateri vam ob najmanjšem vložku časa in energije prinese največjo korist. 

5. korak: številčni nizi in tehnike upravljanja za rešitev težav

Števila so gradbeni zidaki. Z njimi gradite dogodke. Tehnike zavesti so struktura, da delate pravilno, kot to dela sam Stvarnik. 

6. korak: branje načel zavesti za večjo koncentracijo znanja v zavesti

Če želimo z zavestjo upravljati, jo moramo poznati. Ona je orodje za manifestacijo zdravja, harmonije, pomladitve,.. 50 načel zavesti, oživljenja. 

7. korak: povezava s Stvarnikovo Zavestjo in svojo dušo

Združiti svojo zavest s Stvarnikovo pomeni resnično varnost, svobodo, gotovost. Izpolnjeni s Svetlobo, ni ostalo prostora za strah. 

8. korak: z znanjem Stvarnika do upravljujočega življenja v NORMI.

Združeni z znanjem smo spokojni, občutimo Božjo Milost Stvarnika in znamo upravljati z realnostjo. 

Kaj je učenje Grigorija Grabovoj?

UČENJE GRABOVOJ JE PATENTIRANO VARNO IN ZAŠČITENO. Izumi so:

  • model – shranjevanje informacije v bilo kateri točki prostor-čas
  • metoda  – računalniška tehnologija daljinskega upravljanja
  • načelo – čas je oblika prostora
  • odkritje – ustvarjalno področje informacije 

UČENJE GRABOVOJ JE REGISTRIRANO V UNCESCO ORGANIZACIJI

UNESCO je specializirana agencija Organizacije združenih narodov. Njena naloga je prispevati k miru in varnosti s sodelovanjem držav na področju izobraževanja, znanosti in kulture, spoštovanja človekovih pravic in osnovnih svoboščin

Učenje Grabovoj je dokazano v teoriji in praksi.

Izjave oseb, katerim je dr.Grigorij Grabovoj pomagal, da so ozdravele od raka, težkih bolezni, da so oživele,.. je zapisano v knjigi Vstajenje in večno življenje – od sedaj naša resničnost. Njegovi izumi in patenti so uradno overjeni in zaščiteni. 

Učenje o Rešitvi in harmoničnem razvoju

On vsakemu daje znanja, izobražujte se po svojih sposobnostih in potrebah – vzemite znanje, razvijajte se. Ker je duhovna rast – osebno delo. Nihče ne more namesto vas doseči razsvetljenje. To je vaš duhovni trud. To je zaradi česar duša pride na Zemljo v fizično telo. Da bi razvila ta znanja do naslednjega nivoja. 

Tehnologije zavesti po učenju Grigorija Grabovoj

Naša naloga je, da se naučimo tehnologij zavesti kot to dela sam Stvarnik in da rešimo sebe in druge. Sedaj imamo na izbiro ali smo  “za” “proti” ali “vzdržani” – to je ločitev zrn od plevela. 

Dr.Grigorij Grabovoj je avtor učenja in genialni znanstvenik, največji svetovni intelekt

Njegove tehnologije dajejo rezultate po njegovi novi matematiki, ki vsebuje isto operativno načelo kot Duša. Učenje o rešitvi in harmoničnem razvoju je resnično globalno in je dostopno vsakemu, vsak ga lahko obvlada. 

Misija Dr.Grigorija Grabovoj je globalna.

Reševanje nalog na nivoju našega Sončnega sistema, naše Galaksije. Zato, ker obstaja možnost različnih desktruktivnih vplivov od zunaj. On je dal toliko novega, to o čemer se človeštvu še sanjalo ni. 

Naučili se boste

1. Spoznanje duha.

2. Števila kot jezik Stvarnika

3.Povezali z lastno dušo

5. Upravljanje z lastno zavestjo 

Novo znanje Grabovoj

Pravilno znanje je večna stabilnost. Je fundamentalni temelj, na katerem je zgrajeno vse. Razmišljajte dolgoročno, tam v prihodnosti ste srečni, zdravi, uspešni in večni. Zdaj delate odločitve, da tja pridete.

Številčne nize

Številčni nizi za zdravje, uspeh, varnost, mladost, večno življenje,..

Shemo upravljanja: duša-duh-zavest

Razumevanje te sheme je ključno, pri tem znanju. 

Tehnologije zavesti

S tehnikami zavesti in duha si strukturirate zavest za upravljanje z realnostjo.  

Čiščenje povezav v duši

V duši obstajajo povezave, ki so pretrgane. Obnovitev teh povezav pomeni vračanje zdravja in veselja, harmonije. 

Povezanost s Stvarnikom

Meditacija za vzpostaviti stik s Stvarnikom. 

Kako duša gradi dogodke?

Duša ima ritem, ki je ritem števil Vesolja. 

Metode za razvoj zavesti

Večja koncentracija zavesti pomeni hitrejšo manifestacijo in delovanje v zunanjem svetu.

Kako objektivizirati misel?

Naučili se boste kako se ustvarja čas v vašem telesu. 

Kako zgraditi vez z dušo?

Z dušo se je mogoče pogovarjati. Naučili se boste zgraditi vez. 

Kako se pomladiti?

Tehnika za pomladitev

Kako prehiteti bolezen?

Bolezen ima tudi zakone rasti. Mi jih bomo prehiteli. In postavili zdravje. 

Kaj je resnična zavest in večno življenje?

Norma je beseda, ki ima veliko moč. Kako jo uporabljati?

Pravilno znanje izhaja iz samega človeka, od znotraj

Učenje Grigorija Grabovoja je novo znanje in je drugačno. Daje Večno stabilnost.

Če se ga učite samo z logiko brez osebnega razvoja in razumevanje sheme duša-duh-zavest boste zgrešili.

Tukaj je prvič združeno znanje znanosti in duhovnosti.

Cilj je: vzpostaviti normo v telesu, harmonijo, razviti duh in strukturirati zavest, da zna upravljati z dogodki.

Naučite se vsega

Odločitve in izbire v življenju so temelj, da postanemo upravljalci svojega življenja. Naučite se prisluhniti svoji duši, na osnovi znanja, ki prihaja od Boga. Učite se z mano v živo ob nedeljah in samostojno v spletni učilnici, do katere dostopate od koderkoli in kadarkoli. Izkoristite svoj prosti čas za trening zavesti in razvijanje duha. Postajali boste mojster v upravljanju.